Cursussen

Yoga en massage voor moeder en baby

vanaf 6 jan én vanaf 27 jan

Ben je net bevallen en lijkt het je fijn om samen met andere moeders het contact met je kindje te verdiepen? Heb je zwangerschapsyoga gevolgd bij Ananda of niet? Je bent van harte welkom op deze driedelige cursus waarin je samen met je kindje bewust gaat bewegen en je baby leert masseren. 

Meer info

Cursus Tune in!

vanaf 20 jan

Wil je effectief leren omgaan met je energie? Word je bewust en 'tune in' op de signalen van binnenuit, ipv te reageren op de prikkels van buitenaf. In deze cursus richten we ons op het herstellen, opladen en opbouwen van energie.

Meer info

Cursus leven met Tao - yin yoga en de 5 elementen

vanaf 25 jan

In deze cursus van Annemieke verkennen we kernbegrippen uit het Taoisme en de 5 elementen theorie, en wat die ons vertelt over onze organen en meridianen, in de 5 seizoenen van het jaar. We beoefenen yin-yoga, verdiepen ons in verzen uit de Tao-te-Ching en doen verschillende Taoistische meditatie- en energieoefeningen.

Meer info

Rest & restore

vanaf 1 feb

Restorative yoga is vakantie voor het lichaam. Je ligt volledig ondersteunt door kussens, dekens en bolsters ontspannen in verschillende houdingen, waardoor je zenuwstelsel en mind kalmeren. Tijdens Rest & restore combineren we restorative yoga met Irest (Integrative Restoration); een toegankelijke en simpele meditatie techniek toepasbaar om te ontprikkelen van alles wat ons dagelijkse leven met zich mee brengt.

Meer info

Mindfulness training MBCT/MBSR

vanaf 2 feb

Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Heb je last van malende gedachten? Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Compassietraining, een mindfulness vervolgtraining

vanaf 18 april

Heb je een mindfulness training gevolgd en wil je daar graag mee verder? Wil je je mindfulness vaardigheden verdiepen en met meer mildheid en lichtheid in het leven staan? Wie weet is deze vervolgtraining mindfulness van zelfkritiek naar zelfcompassie iets voor jou.

Meer info

Mindfulnesstraining MBCT/MBSR

vanaf 19 sep

Heb je last van malende gedachten? Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is hatha yoga voor zwangere vrouwen. Het verbetert je conditie en is een goede voorbereiding op de bevalling. In de yogalessen wordt aandacht besteed aan de beheersing van je adem, het soepel en sterk maken van je spieren, ontspanning en vertrouwen in je eigen lichaam en innerlijke kracht.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief