Cursussen

Mindfulness training MBCT/MBSR mei

vanaf 11 mei

Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Heb je last van malende gedachten? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Cursus mindfulness van het hart

Vanaf 8 september

Deze cursus gaat over harts-zaken. Hoe te leven vanuit liefdevolle vriendelijkheid, compassie, vreugde en gelijkmoedigheid. Je maakt kennis met de Brahma Vihara’s uit de Boeddhistische traditie. Dit helpt je het hart weer te openen en werkt als een remedie tegen angst, boosheid en vooroordelen. Ervaring met yin-yoga en mindfulness meditatie is gewenst.

 

Meer info

Compassietraining, een mindfulness vervolgtraining

vanaf 14 sep

Heb je een mindfulness training gevolgd en wil je daar graag mee verder? Wil je je mindfulness vaardigheden verdiepen door compassie en op een liefdevolle manier je eigen verhaal onder ogen zien? Wie weet is deze nieuwe vervolgtraining mindfulness van zelfkritiek naar zelfcompassie iets voor jou.

Meer info

Mindfulness training MBCT/MBSR okt

vanaf 6 okt

Heb je last van malende gedachten? Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief