Cursussen

Veerkracht ontwikkelen in onstuimige tijden - online training

Vanaf 8 okt

​Veerkracht is een cruciale kwaliteit in ons leven. Moeilijkheden, obstakels en uitdagingen zijn deel van het leven. Hoe we ermee omgaan bepaalt voor een belangrijk deel hoe wij ons voelen. Zijn we snel angstig, of juist boos en verontwaardigd? Trekken wij ons terug of trekken we er juist op uit? Zien we de positieve kanten van verandering, of rouwen we te lang om wat veranderd is? Of doen we het allemaal op z’n tijd?

Meer info

Yoga en massage voor moeder en baby

vanaf 12 okt

Ben je net bevallen en lijkt het je fijn om samen met andere moeders het contact met je kindje te verdiepen? Heb je zwangerschapsyoga gevolgd bij Ananda of niet? Je bent van harte welkom op deze driedelige cursus waarin je samen met je kindje bewust gaat bewegen en je baby leert masseren. 

Meer info

Mindfulness training MBCT/MBSR

vanaf 31 jan 2021

Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Heb je last van malende gedachten? Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is hatha yoga voor zwangere vrouwen. Het verbetert je conditie en is een goede voorbereiding op de bevalling. In de yogalessen wordt aandacht besteed aan de beheersing van je adem, het soepel en sterk maken van je spieren, ontspanning en vertrouwen in je eigen lichaam en innerlijke kracht.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief