Cursussen

Yoga en massage voor moeder en baby

vanaf 2 sep

Ben je net bevallen en lijkt het je fijn om samen met andere moeders het contact met je kindje te verdiepen? Heb je zwangerschapsyoga gevolgd bij Ananda of niet? Je bent van harte welkom op deze driedelige cursus waarin je samen met je kindje bewust gaat bewegen en je baby leert masseren. 

Meer info

Cursus Burn-out? Tune in!

vanaf 16 sep

Zit of zat je in een burn-out of een gelijksoortige situatie? Wil je effectief leren omgaan met je energie? Word je bewust en 'tune in' op de signalen van binnenuit, ipv te reageren op de prikkels van buitenaf. In deze cursus richten we ons op herstellen, opladen en opbouwen van energie.

Meer info

Mindfulness training MBCT/MBSR

vanaf 28 sep

Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Heb je last van malende gedachten? Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Cursus mindfulness van het hart

vanaf 28 sep

Deze cursus gaat over harts-zaken. Hoe te leven vanuit liefdevolle vriendelijkheid, compassie, vreugde en gelijkmoedigheid. Je maakt kennis met de Brahma Vihara’s uit de Boeddhistische traditie. Dit helpt je het hart weer te openen en werkt als een remedie tegen angst, boosheid en vooroordelen. Ervaring met yin-yoga en mindfulness meditatie is gewenst.

Meer info

Compassietraining, een mindfulness vervolgtraining

18 april 2020

Heb je een mindfulness training gevolgd en wil je daar graag mee verder? Wil je je mindfulness vaardigheden verdiepen en met meer mildheid en lichtheid in het leven staan? Wie weet is deze vervolgtraining mindfulness van zelfkritiek naar zelfcompassie iets voor jou.

Meer info

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is hatha yoga voor zwangere vrouwen. Het verbetert je conditie en is een goede voorbereiding op de bevalling. In de yogalessen wordt aandacht besteed aan de beheersing van je adem, het soepel en sterk maken van je spieren, ontspanning en vertrouwen in je eigen lichaam en innerlijke kracht.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief