Cursussen

Yoga en massage voor moeder en baby

vanaf 24 juni

Ben je net bevallen en lijkt het je fijn om samen met andere moeders het contact met je kindje te verdiepen? Heb je zwangerschapsyoga gevolgd bij Ananda of niet? Je bent van harte welkom op deze driedelige cursus waarin je samen met je kindje bewust gaat bewegen en je baby leert masseren. 

Meer info

Compassie training, een mindfulness vervolgtraining

vanaf 28 sept

Wil je je jezelf waarderen en aanmoedigen in plaats van bekritiseren en veroordelen? Wil je je mindfulness vaardigheden verdiepen en met meer mildheid en lichtheid in het leven staan? Wie weet is deze vervolgtraining mindfulness van zelfkritiek naar zelfcompassie iets voor jou.

Meer info

Mindfulnesstraining MBCT/MBSR

vanaf 29 sep

Heb je last van malende gedachten? Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Training Adem in Balans

vanaf 11 mei 2025

Weet je niet meer hoe je normaal kunt ademen? Heb je adem problemen of adem gerelateerde klachten? In de Training Adem in Balans leer je weer ontspannen en vrij ademen. Je krijgt hiervoor alles aangereikt wat je nodig hebt: kennis en informatie, oefeningen en tools. 

Meer info

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is hatha yoga voor zwangere vrouwen. Het verbetert je conditie en is een goede voorbereiding op de bevalling. In de yogalessen wordt aandacht besteed aan de beheersing van je adem, het soepel en sterk maken van je spieren, ontspanning en vertrouwen in je eigen lichaam en innerlijke kracht. Je kunt met de lessen starten vanaf de 14e week van je zwangerschap en meedoen tot vlak voor de bevalling. 

Meer info

Eindexamen yoga

Hoe zou het zijn als je als eindexamen kandidaat in de voorbereiding naar en tijdens de examenperiode rust en stilte kunt vinden en wellicht zelfs tijdens het examen jezelf uit een black-out kunt halen?

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief