Cursussen

Cursus Burn-out? Tune in!

vanaf 5 mrt 2018

Zit of zat je in een burn-out of een gelijksoortige situatie? Wil je effectief leren omgaan met je energie? Word je bewust en 'tune in' op de signalen van binnenuit, ipv te reageren op de prikkels van buitenaf. In deze cursus richten we ons op herstellen, opladen en opbouwen van energie.

Meer info

Mindfulness training MBCT/MBSR mrt

vanaf 5 mrt 2018

Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Heb je last van malende gedachten? Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Yoga nidra cursus

vanaf 9 mrt 2018

Yoga nidra is een diepe ontspannings- en meditatie techniek die heel ontspannend en revitaliserend werkt op lichaam en geest. Het wordt ook wel de 'slaap van de yogi' genoemd. Heb je stress, moeite met loslaten of slaap je slecht? Wellicht is deze cursus iets voor jou. 

Meer info

Mindfulness vervolg training

vanaf 21 april 2018

Heb je een mindfulness training gevolgd en wil je daar graag mee verder? Wil je je mindfulness vaardigheden verdiepen door compassie en op een liefdevolle manier je eigen verhaal onder ogen zien? Wie weet is deze nieuwe vervolgtraining mindfulness van zelfkritiek naar zelfcompassie iets voor jou.

Meer info

Mindfulness training MBCT/MBSR mei

vanaf 11 mei 2018

Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Heb je last van malende gedachten? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Mindfulness vervolgtraining

vanaf 14 sep 2018

Heb je een mindfulness training gevolgd en wil je daar graag mee verder? Wil je je mindfulness vaardigheden verdiepen door compassie en op een liefdevolle manier je eigen verhaal onder ogen zien? Wie weet is deze nieuwe vervolgtraining mindfulness van zelfkritiek naar zelfcompassie iets voor jou.

Meer info

Mindfulness training MBCT/MBSR feb

vanaf 6 okt 2018

Heb je last van malende gedachten? Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief