Cursussen

Cursus leven met Tao - yin yoga en de 5 elementen

vanaf 30 jan 2022

In deze cursus van Annemieke verkennen we kernbegrippen uit het Taoisme en de 5 elementen theorie, en wat die ons vertelt over onze organen en meridianen, in de 5 seizoenen van het jaar. We beoefenen yin-yoga, verdiepen ons in verzen uit de Tao-te-Ching en doen verschillende Taoistische meditatie- en energieoefeningen.

Meer info

Mindfulness training MBCT/MBSR

vanaf 6 feb 2022

Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Heb je last van malende gedachten? Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is hatha yoga voor zwangere vrouwen. Het verbetert je conditie en is een goede voorbereiding op de bevalling. In de yogalessen wordt aandacht besteed aan de beheersing van je adem, het soepel en sterk maken van je spieren, ontspanning en vertrouwen in je eigen lichaam en innerlijke kracht. Je kunt met de lessen starten vanaf de 14e week van je zwangerschap en meedoen tot vlak voor de bevalling. 

Meer info

Eindexamen yoga

Hoe zou het zijn als je als eindexamen kandidaat in de voorbereiding naar en tijdens de examenperiode rust en stilte kunt vinden en wellicht zelfs tijdens het examen jezelf uit een black-out kunt halen?

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief