Cursussen

Yoga en massage voor moeder en baby

Vanaf 3 sept, 24 sept en 5 nov

Ben je net bevallen en lijkt het je fijn om samen met andere moeders het contact met je kindje te verdiepen? Heb je zwangerschapsyoga gevolgd bij Ananda of niet? Je bent van harte welkom op deze driedelige cursus waarin je samen met je kindje bewust gaat bewegen en je baby leert masseren. 

Meer info

Cursus mindfulness van het hart

vanaf 8 sep

Deze cursus gaat over harts-zaken. Hoe te leven vanuit liefdevolle vriendelijkheid, compassie, vreugde en gelijkmoedigheid. Je maakt kennis met de Brahma Vihara’s uit de Boeddhistische traditie. Dit helpt je het hart weer te openen en werkt als een remedie tegen angst, boosheid en vooroordelen. Ervaring met yin-yoga en mindfulness meditatie is gewenst.

Meer info

Compassietraining, een mindfulness vervolgtraining

vanaf 14 sep

Heb je een mindfulness training gevolgd en wil je daar graag mee verder? Wil je je mindfulness vaardigheden verdiepen door compassie en op een liefdevolle manier je eigen verhaal onder ogen zien? Wie weet is deze nieuwe vervolgtraining mindfulness van zelfkritiek naar zelfcompassie iets voor jou.

Meer info

Mindfulness training MBCT/MBSR sep

vanaf 29 sep

Heb je last van malende gedachten? Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Kinderyoga

vanaf 3 okt

Wil je je kind graag op speelse wijze kennis laten maken met yoga? Bij Ananda is er nu op alle woensdagen in oktober kinderyoga. We starten met een serie van vijf lessen in twee leeftijdsgroepen.  

Meer info

Cursus Burn-out? Tune in!

vanaf 8 oktober

Zit of zat je in een burn-out of een gelijksoortige situatie? Wil je effectief leren omgaan met je energie? Word je bewust en 'tune in' op de signalen van binnenuit, ipv te reageren op de prikkels van buitenaf. In deze cursus richten we ons op herstellen, opladen en opbouwen van energie.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief