Cursussen

Mindfulness training MBCT/MBSR

vanaf 9 feb

Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Heb je last van malende gedachten? Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Cursus mindfulness van emoties

Vanaf 9 feb

Wil je meer inzicht in én balans in je emotionele leven? In deze cursus verkennen we onze emoties vanuit de Boeddhistische psychologie én de Chinese meridianen-theorie. We beoefenen yin-yoga, meditatie en innerlijke reflectie methoden.

Meer info

Yoga en massage voor moeder en baby

vanaf 25 feb

Ben je net bevallen en lijkt het je fijn om samen met andere moeders het contact met je kindje te verdiepen? Heb je zwangerschapsyoga gevolgd bij Ananda of niet? Je bent van harte welkom op deze driedelige cursus waarin je samen met je kindje bewust gaat bewegen en je baby leert masseren. 

Meer info

Cursus Burn-out? Tune in!

vanaf 4 mrt

Zit of zat je in een burn-out of een gelijksoortige situatie? Wil je effectief leren omgaan met je energie? Word je bewust en 'tune in' op de signalen van binnenuit, ipv te reageren op de prikkels van buitenaf. In deze cursus richten we ons op herstellen, opladen en opbouwen van energie.

Meer info

Compassietraining, een mindfulness vervolgtraining

vanaf 15 mrt

Heb je een mindfulness training gevolgd en wil je daar graag mee verder? Wil je je mindfulness vaardigheden verdiepen en met meer mildheid en lichtheid in het leven staan? Wie weet is deze nieuwe vervolgtraining mindfulness van zelfkritiek naar zelfcompassie iets voor jou.

Meer info

Mindfulness training MBCT/MBSR mei

vanaf 11 mei

Ervaar je stress? Kun je niet goed slapen? Ben je een piekeraar of kun je niet tot rust komen? Heb je last van malende gedachten? Vind je het moeilijk om te gaan met negatieve emoties? Wil je vreugdevoller in het leven staan? Wie weet is een mindfulness training iets voor jou. 

Meer info

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is hatha yoga voor zwangere vrouwen. Het verbetert je conditie en is een goede voorbereiding op de bevalling. In de yogalessen wordt aandacht besteed aan de beheersing van je adem, het soepel en sterk maken van je spieren, ontspanning en vertrouwen in je eigen lichaam en innerlijke kracht.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief