Inschrijven

Inschrijven voor de lessen is eenvoudig. Je kunt op elk gewenst moment instromen. Je kunt kiezen uit diverse soorten abonnementen, leskaarten, een proefmaand, een losse les en een proefles. Kijk hier voor de diverse mogelijkheden en tarieven

Je bent van harte welkom! Schrijf je in via de volgende 3 stappen:

INSCHRIJVEN 

 1. Maak een account aan in Momo Yoga
  Klik op bovenstaande button Inschrijven. Vul je naam, mailadres en telefoonnummer in en klik op Inschrijven. Je krijgt nu een mail met een link. Klik op deze link en maak een wachtwoord aan. Je hebt nu een account aangemaakt in ons reserveringssysteem Momo Yoga.
   
 2. Koop een leskaart, abonnement, proefmaand of losse les.
  Ga in Momo Yoga naar Tarieven, klik op het abonnement of de leskaart van je keuze en volg de betaalstappen via IDEAL.
   
 3. Boek een les.
  Ga nu naar het lesrooster, kies de les(sen) uit die je bij ons op locatie wilt volgen. Klik op Boek nu. Volg de stappen voor het boeken van een les en klik op je abonnement of leskaart om de les te betalen. Als je alle stappen goed hebt doorlopen is je les geboekt en krijg je een bevestigingsmail van je boeking. NB: online lessen hoef je niet te boeken, die kun je met een abonnement onbeperkt volgen. 

Info abonnementen

Je abonnement gaat in op de dag dat je hem afsluit en wordt steeds op diezelfde dag van de volgende maand verlengd, totdat je bij ons opzegt. Elke maand krijg je nieuw lessaldo voor de live lessen bij je bij ons op locatie volgt. Daarnaast krijg je met een abonnement onbeperkt toegang tot onze online en videolessen. De online lessen hoef je niet te boeken en die gaan niet van je lessaldo af. Na je inschrijving ontvang je van ons de toegangscode voor de online en heb je direct toegang tot de 600+ videolessen.

Zie hier onze Algemene voorwaarden


Uitschrijven

Wil je stoppen met je abonnement? Laat het ons weten per mail. De opzegtermijn is een maand. Het tussentijds stoppen van je abonnement vanwege een vakantie is niet mogelijk. Wel kun je je abonnement omzetten naar een ander abonnement. Ook dit kun je ons via een mail laten weten, dan verzorgen we dat voor je.

 

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief