Inschrijven

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de lessen is eenvoudig. Je kunt op elk gewenst moment instromen. Je kunt kiezen uit een online abonmement en zomeryoga. Ook is er een verlaagd tarief voor de minima.

Kijk hier voor de tarieven Op dit moment bieden we online lessen en zomeryoga. Als online lid mag je net zoveel live online lessen volgen als je maar wilt. Voor zomeryoga kies jezelf hoeveel lessen je deelneemt. Je kunt kiezen uit alle lessen in het lesrooster. Wil je liever eerst kennismaken? Dat kan, meld je aan voor een gratis proefles Je bent van harte welkom!

INSCHRIJVEN 

Zie hier onze Algemene voorwaarden


Uitschrijven

Wil je stoppen met je abonnement? Dat kan heel eenvoudig via een mailtje. De opzetermijn is een kalendermaand. Dat betekent dat als je voor de 7e van de maand opzegt, je betaling stopt aan het eind van diezelfde maand. Zeg je op na de 7e, dan stopt je betaling een maand later. Mocht je geen lessen meer kunnen volgen in de maand opzegtermijn, dan houd je die van ons tegoed en kun je op een later moment de eerste maand van je abonnement gratis lessen komen volgen. 

"True joy is found when the mind is still,
not when it is excited."
Eknath Easwaran

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief