Cursussen

Yoga en massage voor moeder en baby

vanaf 29 juli

 

Deze cursus ondersteunt het vertrouwen in jezelf en je kindje en maakt je nog meer bewust van je eigen intuïtie. Het doel is blije moeders! Behalve de yoga en babymassage is er aandacht voor het uitwisselen van ervaringen en er is altijd een kopje thee met wat lekkers.

De eerste les maak je kennis met de groep en elkaars verhalen en starten we met het opnieuw in contact komen met je lichaam. Je leert de spieren in je bekkenbodem en buikwand te bundelen en gaat samen met je baby bewegen. Er is aandacht voor bewust worden van je eigen lichaam en adem en het bevestigend oppakken en dragen van je kindje. In de tweede les verdiepen we de aandacht voor de adem en je lichaam met yoga oefeningen en starten we met de baby massage. We maken daarbij gebruik van een deegballetje waarmee je leert masseren. In de derde en tevens alweer laatste les sluiten we af met rustige zachte yoga oefeningen met en zonder kindje. We vervolgen de baby massage, waarin je leert om al spelend te masseren. Ook gaan we in op de opbouw van de massage passend bij de leeftijd van je kindje. 


PRAKTISCHE INFO

Voor wie? moeder met baby, vanaf 3 weken tot ± 3 maanden na de bevalling (afhankelijk van hoe de geboorte is gegaan)
Door Marina van Alten
Wanneer maandag 29 juli en 5 aug en een derde datum in overleg van 14.00 tot 15.30 uur 
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, Hilversum
Kosten €75 voor 3 lessen van elk 1,5 uur
Inschrijven bij Marina via mc.vanalten@ziggo.nl en/of 06-30265137 
Betaling na inschrijving krijg je een factuur toegestuurd.   

 

Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marina via 06-30265137 of mc.vanalten@ziggo.nl Je bent van harte welkom!

Yoga en massage voor moeder en baby
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief