Praktische info

Ananda Yoga zit in een verbouwde kerk aan Boomberglaan 18 in Hilversum. De ingang zit aan de achterkant van het gebouw. Als je links langs de kerk loopt, langs de ruime overdekte fietsenstalling, kom je er vanzelf. Kijk hier voor foto's van Ananda


Kom op tijd

Graag zien we dat je ongeveer 10 minuten voor de les aanwezig bent. Zo kun je even rustig kennis maken met de docent en loop je niet het risico dat je er niet meer in kunt. Want als de les begint, gaat de deur op slot.


Parkeren fietsen

Kom zoveel mogelijk met de fiets. Je kunt je fiets parkeren in onze overdekte fietsenstalling, links van de kerk. Let op: niet parkeren vooraan de kerk en niet je fiets tegen de kerk aan zetten ivm overlast voor onze buren. 


Parkeren auto's

Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op de linker oprit van de kerk en vanaf 10.30 uur ook op de rechter oprit. Zorg er daarbij voor dat je altijd een uitrijstrook vrijlaat en niet dubbel parkeert. Is er geen plek op de oprit(ten)? Parkeer dan je auto op de Boomberglaan of in één van de zijstraten en betaal voor het parkeren. Het is betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 24.00 uur (€2,90 per uur). De dichtstbijzijnde parkeergarage is Noordse Bosje (€2 per uur). Op zondag is het vrij parkeren.  


OV

We zijn goed bereikbaar per OV. Vanaf NS station Hilversum is het ± 15 minuten lopen. Op de hoek ’s Gravelandse weg/Boomberglaan is een bushalte, vandaar is het nog ± 100 meter lopen.


Meenemen

Neem je eigen yogamat, een warm dekentje, schone doek en een flesje water mee. Heb je geen eigen mat? Geen probleem. Dan kun je een mat van ons gebruiken en na afloop goed schoonmaken. Je mag onze props zoals (meditatie)kussens en bolsters gebruiken. Ivm de hygiëne vragen we je wel om een doek over de props te leggen die bij je hoofd komen, zoals hoofdkussentjes en bolsters. We ventileren de zalen goed om te zorgen voor een gezond binnen klimaat, dus kleed je in laagjes en denk aan warme sokken en een lekkere trui en warm dekentje, zodat je jezelf warm kunt houden tijdens de ontspanning. 


Zwanger of blessures

Graag horen we het van je als je lichamelijke beperkingen hebt. Bij specifieke klachten adviseren we je om eerst contact op te nemen met je arts of therapeut, voordat je op les komt. Vertel je docent altijd van te voren als je zwanger bent of blessures hebt. Let op je eigen grenzen. Voelt een oefening niet goed, doe hem dan niet of geef het aan, zodat de docent je kan begeleiden.


Mobiel

Graag zien we dat je in het centrum je mobiel in de niet storen stand zet. Dat zorgt voor rust voor, tijdens en na de lessen.


Classes in English

Do you want to follow classes in English? Some of our teachers can teach - on request - in English: Ans, Barbara, Chantal, Jessica, Lucas, Marleen and Tineke. Besides that our Indian teachers Atul and Kathleen lways teach in English. You are welcome to join us. We will be happy to meet you! 


Yoga tools

Wil je eigen tools aanschaffen? Als 't kan, koop dan een goede en duurzame yogamat. Bij Ananda hebben yogamatten van Manduka: de Pro van 6 mm dik en de Pro Lite van 4,5 mm dik. Onze zachtere en dikkere matten, speciaal voor mensen met rugklachten, zijn ook heel duurzaam en van Airex. En onze bolsters komen van Yoga Props en zijn gevuld met kapok (zacht en toch stevig). Heb je niet zoveel te besteden, wees dan creatief. Een opgerolde deken kan ook dienst doen als bolster. Ben je dol op onze rechthoekige meditatiekussens? Kijk dan eens op de site van the Happy Goddess in You of koop er een bij Ananda. We hebben ze weer op voorraad voor de verkoop. In de lessen soepele rug yoga gebruiken we rubberen strips en vilten matjes. Heb je die niet, dan kun je ze vervangen door een handdoek of deken stijf op te rollen. 

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief