Praktische info

PRAKTISCHE INFO

We zijn gevestigd in een verbouwde kerk aan de Boomberglaan 18 in Hilversum. Je vindt de ingang aan de achterkant van het gebouw. Loop over de linker oprit, langs de ruime overdekte fietsenstalling.


Kom op tijd

Graag zien we dat je ongeveer 10 minuten voor de les aanwezig bent. Zo kun je even rustig kennis maken met de docent en loop je niet het risico dat je er niet meer in kunt. Want als de les begint, gaat de deur op slot.


Parkeren auto's

Er is parkeergelegenheid op beide opritten van de kerk. Op de Boomberglaan is het betaald parkeren (behalve op zondag). In de buurt zijn meerdere straten waar het vrij parkeren is: de straten die vanaf de Boomberglaan naar rechts gaan zijn vrij parkeren en de straten die naar links (richting centrum) gaan zijn betaald parkeren. Let erbij het parkeren op dat je opritten van huizen vrijlaat. 


Parkeren fietsen

Je kunt je fiets parkeren in onze eigen overdekte fiestenstalling links van de kerk. Let op: niet parkeren vooraan de kerk, want die fietsenrekken zijn niet van ons. Ook liever niet je fiets tegen de kerk aan zetten ivm overlast voor onze buren. 


OV

We zijn goed bereikbaar per OV. Vanaf het NS station Hilversum centraal is het ongeveer 15 minuten lopen. En op de hoek ’s Gravelandse weg  / Boomberglaan is een bushalte. Vandaar is het nog 100 meter lopen.

 


Meenemen

Graag makkelijke kleding aantrekken en iets warms meenemen (vest/trui en extra sokken) om aan te trekken bij de ontspanning op het eind van de les. Verder kun je evt. een dekentje meenemen om over je heen te leggen bij de ontspanning. Matten, bolsters, blokken, riemen en kussens zijn aanwezig.


Zwanger of blessures

Graag horen we het van je als je lichamelijke beperkingen hebt. Bij specifieke klachten adviseren we je om eerst contact op te nemen met je arts of therapeut, voordat je op les komt. Vertel je docent altijd van te voren als je zwanger bent of blessures hebt. Let op je eigen grenzen. Voelt een oefening niet goed, doe hem dan niet of geef het aan, zodat de docent je kan begeleiden.


Mobiel

Graag zien we dat je in het centrum je mobiel in de vliegtuigstand zet. Dat zorgt voor rust voor, tijdens en na de lessen.


Classes in English

Do you want to follow classes in English? Some of our teacher can teach - on request - in English: Annemieke, Ans, Britta, Cynthia, Evalien, Lucas and Tineke. Besides that our Indian teacher Atul always teaches in English. You are welcome to join us. We will be happy to meet you!

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief