Praktische info

PRAKTISCHE INFO

Nu we vanwege Corona niet live open zijn en je thuis Ananda online kunt volgen, hierbij wat praktische tips voor je:


Richt je eigen yogaplek in

Zorg voor een rustige plek waar je ongestoord yoga kunt beoefenen en waar je alles bij de hand hebt dat je nodig hebt: een zitkussen, trui, sokken en dekentje om over je heen te leggen bij de eindontspanning en een flesje water. Als 't kan, koop dan een goede en duurzame yogamat. Bij Ananda hebben yogamatten van Manduka: de Pro van 6 mm dik en de Pro Lite van 4,5 mm dik. Onze zachtere en dikkere matten, speciaal voor mensen met rugklachten, zijn ook heel duurzaam en van Airex.


Tools

Voor sommige lessen (yin, yin/yang en zwangerschapsyoga) heb je een bolster nodig. Wil je die aanschaffen dan kan dat bij Yoga Props Heb je niet zoveel te besteden, wees dan creatief. Een opgerolde deken kan ook dienst doen als bolster. Ben je dol op onze rechthoekige meditatiekussens? Kijk dan eens op de site van the Happy Goddess in You of stuur een mail naar ons, we hebben ze weer op voorraad voor de verkoop. In de lessen soepele rug yoga gebruiken we rubberen strips en vilten matjes van de critical alignment yoga. Heb je die niet, dan kun je ze vervangen door een handdoek of deken stijf op te rollen.


Als we weer open mogen 

We zijn gevestigd in een verbouwde kerk aan de Boomberglaan 18 in Hilversum. Je vindt de ingang aan de achterkant van het gebouw. Loop over de linker oprit, langs de ruime overdekte fietsenstalling.


Kom op tijd

Graag zien we dat je ongeveer 10 minuten voor de les aanwezig bent. Zo kun je even rustig kennis maken met de docent en loop je niet het risico dat je er niet meer in kunt. Want als de les begint, gaat de deur op slot.


Parkeren fietsen

Je kunt je fiets parkeren in onze overdekte fietsenstalling, links van de kerk. Let op: niet parkeren vooraan de kerk en niet je fiets tegen de kerk aan zetten ivm overlast voor onze buren. 


Parkeren auto's

Er is gratis parkeergelegenheid op beide opritten van de kerk. Inde Boombergwijk is het betaald parkeren. Er zijn twee parkeerzones: van Lenneplaan en omringende straten (buitenschil): ma t/m vrij van 9.00 tot 18.00 uur, € 1,60 per uur. Boomberglaan (schil): ma t/m za van 9.00 tot 21.00 uur, € 2,60 per uur.

Dus als je kunt, kom met de fiets, of kom op tijd zodat je kunt lopen vanaf je parkeerplaats naar Ananda, of betaal voor je parkeerplek met een parkeerapp. In de avonden na 18.00 uur en in de weekenden blijft het vrij parkeren. Behalve de Boomberglaan zelf, daar kun je alleen op zondag vrij parkeren.       


OV

We zijn goed bereikbaar per OV. Vanaf NS station Hilversum is het ± 15 minuten lopen. Op de hoek ’s Gravelandse weg/Boomberglaan is een bushalte, vandaar is het nog ± 100 meter lopen.

Meenemen

Neem je eigen yogamat en dekentje mee. Als je dat hebt, neem je eigen meditatiekussen mee en andere props zoals bolsters, zachte kussentjes, oogkussentje en/of yogablok(ken). Heb je die niet? Neem dan en of meer schone doeken of kussenslopen mee om over onze meditatiekussens en bolsters te leggen Verder graag makkelijke kleding aantrekken en iets warms meenemen (vest/trui en extra sokken) om aan te trekken bij de ontspanning op het eind van de les. En vergeet je flesje water niet. 


Zwanger of blessures

Graag horen we het van je als je lichamelijke beperkingen hebt. Bij specifieke klachten adviseren we je om eerst contact op te nemen met je arts of therapeut, voordat je op les komt. Vertel je docent altijd van te voren als je zwanger bent of blessures hebt. Let op je eigen grenzen. Voelt een oefening niet goed, doe hem dan niet of geef het aan, zodat de docent je kan begeleiden.


Mobiel

Graag zien we dat je in het centrum je mobiel in de vliegtuigstand zet. Dat zorgt voor rust voor, tijdens en na de lessen.


Classes in English

Do you want to follow classes in English? Some of our teacher can teach - on request - in English: Annemieke, Ans, Britta, Cynthia, Evalien, Lucas and Tineke. Besides that our Indian teacher Atul always teaches in English. You are welcome to join us. We will be happy to meet you!

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief