Praktische info

PRAKTISCHE INFO

We zijn gevestigd in een verbouwde kerk aan de Boomberglaan 18 in Hilversum. Je vindt de ingang aan de achterkant van het gebouw. Loop over de linker oprit, langs de ruime overdekte fietsenstalling.


Kom op tijd

Graag zien we dat je ongeveer 10 minuten voor de les aanwezig bent. Zo kun je even rustig kennis maken met de docent en loop je niet het risico dat je er niet meer in kunt. Want als de les begint, gaat de deur op slot.


Parkeren auto's

Er is gratis parkeergelegenheid op beide opritten van de kerk. In april 2020 is betaald parkeren ingevoerd in een deel van de Boombergwijk. Er zijn twee parkeerzones: van Lenneplaan en omringende straten (buitenschil): ma t/m vrij van 9.00 tot 18.00 uur, € 1,60 per uur. Boomberglaan (schil): ma t/m za van 9.00 tot 21.00 uur, € 2,60 per uur.

Dus als je kunt, kom met de fiets, of kom op tijd zodat je kunt lopen vanaf je parkeerplaats naar Ananda, of betaal voor je parkeerplek met een parkeerapp. Gebruik de gele knop op de parkeerautomaat om de juiste parkeerzone te betalen. Zie hier de centrum kaart met parkeerzones. In de avonden na 18.00 uur en in de weekenden blijft het vrij parkeren. Behalve de Boomberglaan zelf, daar kun je alleen op zondag vrij parkeren.       


Parkeren fietsen

Je kunt je fiets parkeren in onze overdekte fietsenstalling, links van de kerk. Let op: niet parkeren vooraan de kerk en niet je fiets tegen de kerk aan zetten ivm overlast voor onze buren. 

 

 

OV

We zijn goed bereikbaar per OV. Vanaf NS station Hilversum is het ± 15 minuten lopen. Op de hoek ’s Gravelandse weg/Boomberglaan is een bushalte, vandaar is het nog ± 100 meter lopen.

Meenemen

Neem je eigen yogamat en dekentje mee. Als je dat hebt, neem je eigen meditatiekussen mee en andere props zoals bolsters, zachte kussentjes, oogkussentje en/of yogablok(ken). Heb je die niet? Neem dan en of meer schone doeken of kussenslopen mee om over onze meditatiekussens en bolsters te leggen Verder graag makkelijke kleding aantrekken en iets warms meenemen (vest/trui en extra sokken) om aan te trekken bij de ontspanning op het eind van de les. En vergeet je flesje water niet. 


Zwanger of blessures

Graag horen we het van je als je lichamelijke beperkingen hebt. Bij specifieke klachten adviseren we je om eerst contact op te nemen met je arts of therapeut, voordat je op les komt. Vertel je docent altijd van te voren als je zwanger bent of blessures hebt. Let op je eigen grenzen. Voelt een oefening niet goed, doe hem dan niet of geef het aan, zodat de docent je kan begeleiden.


Mobiel

Graag zien we dat je in het centrum je mobiel in de vliegtuigstand zet. Dat zorgt voor rust voor, tijdens en na de lessen.


Classes in English

Do you want to follow classes in English? Some of our teacher can teach - on request - in English: Annemieke, Ans, Britta, Cynthia, Evalien, Lucas and Tineke. Besides that our Indian teacher Atul always teaches in English. You are welcome to join us. We will be happy to meet you!

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief