Retraites

Silence retreat with Atul

26-29 nov 2021

We invite you to join the silence… Silence gives rest, stillness and stability to our busy minds, bringing us in the present moment where we listen to the soft voice of the heart.

Meer info

Winter stilte weekend retraite

4–6 februari 2022

Verwen jezelf met een yoga en meditatie weekend in stilte, rust en ruimte in winterse sferen. Verdiep je yoga & meditatie, versterk je mindfulness en kom weer in contact met de natuur.

Meer info

Weekend lente detox retraite

20–22 mei 2022

Verdiep je yoga & meditatie, versterk je mindfulness en kom weer in contact met de natuur in deze lente detox retraite. We verblijven in een mooie gerestaureerde boerderij (‘de Hof’) gelegen in de prachtige natuur van de Achterhoek. Hoor in de stilte het vriendelijke ruisen van de populieren.

Meer info

Zomer stilte weekend retraite

8–10 juli 2022

Verwen jezelf met een weekend in stilte waarin je tijd neemt voor jezelf, en tot rust kunt komen in de warmte van de zon. Je ontwikkelt weer nieuwe inzichten en gaat een beetje als een ander mens weer terug naar huis. 

Meer info

Zomer retraite met Annemieke in Italie

27 aug-3 sep 2022

Ga mee op een heerlijke nazomer retraite in het prachtige Umbrië, het groene hart van Italië. Een week waarin je kunt genieten van fijne yoga- en meditatie sessies in de lome mediterrane sfeer van ‘la dolce vita’ in Italië. Een week om uit te rusten, tot jezelf te komen en weer op te laden. 

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief