Retraites

Relax & recharge day retreat

zaterdag 21 mei en 2 juli

Heb je behoefte aan echte 'me-time'? Diepe ontspanning in je drukke leven? Een dag helemaal voor jezelf? Kom dan naar de relax & recharge day retreat van Balancea. Laat je meenemen onder de liefdevolle begeleiding van Britta, ontspan diep en laad jezelf weer op met een dag vol selfcare.

Meer info

Weekend lente detox retraite

20–22 mei 2022

Verdiep je yoga & meditatie, versterk je mindfulness en kom weer in contact met de natuur in deze lente detox retraite. We verblijven in een mooie gerestaureerde boerderij (‘de Hof’) gelegen in de prachtige natuur van de Achterhoek. Hoor in de stilte het vriendelijke ruisen van de populieren.

Meer info

Zomer stilte weekend retraite

8–10 juli 2022

Verwen jezelf met een weekend in stilte waarin je tijd neemt voor jezelf, en tot rust kunt komen in de warmte van de zon. Je ontwikkelt weer nieuwe inzichten en gaat een beetje als een ander mens weer terug naar huis. 

Meer info

Zomer retraite met Annemieke in Italie

27 aug-3 sep 2022

Ga mee op een heerlijke nazomer retraite in het prachtige Umbrië, het groene hart van Italië. Een week waarin je kunt genieten van fijne yoga- en meditatie sessies in de lome mediterrane sfeer van ‘la dolce vita’ in Italië. Een week om uit te rusten, tot jezelf te komen en weer op te laden. 

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief