Retraites

Yoga en meditatie stilte weekend, Tineke

20-22 apr 2018

Soms moet je je terugtrekken en stil worden om weer bij jezelf te komen. Pas in de stilte realiseer je je, hoezeer je gericht bent op anderen. Het is een onvoorstelbare ervaring. Ga mee op stilteweekend met Tineke in de Leonardushoeve in Belfeld. 

Meer info

Yoga en meditatie stilte retraite, Annemieke

18-20 mei 2018

Geniet van een heerlijk yoga en meditatie weekend in stilte, rust en ruimte op een prachtig landgoed in Brabant. Al eeuwenlang hebben de verschillende wijsheidstradities de waarde van retraite erkend. Tijd in retraite doorbrengen geeft ons de mogelijkheid om even uit de complexiteit van het leven van alledag te stappen en diep te kunnen luisteren naar lichaam, hart en geest. 

Meer info

Ashtanga yoga, meditation and nature retreat, Dylan

19-24 okt 2018

Join a beautiful retreat in the heart of spiritual magnetism and stillness with Dylan. In the midst of the mystical mountains in Granada your soul wells with poetry. Connect with nature and create space and healing in yourself. 

Meer info

Yoga en Ayurveda retraite Tenerife, John en Gitty

10-17 nov 2018

Voor de tweede keer gaan John en Gitty op retraite naar Tenerife. Zij hebben in Mandala de Masca de plek gevonden, waar ze graag hun teachings, yoga en liefde voor natuurlijk en heerlijk eten kunnen delen. Midden in de natuur, in een heerlijk klimaat, bij de bijzonder, vriendelijke mensen van Mandala, kun je ontspannen en op avontuur gaan naar binnen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief