Retraites

Stilte weekend retraite in Zeeland met Annemieke

31 mei–2 juni 2024

​Geniet van een heerlijk yoga en meditatie weekend in stilte, rust en ruimte in het prachtige wijdse Zeeland. De lente is een mooi moment in het jaar om je te ontgiften van in de winter opgebouwde afvalstoffen, zowel fysiek als mentaal. Tijdens dit weekend wordt stilte beoefent. Ook als je dat nog nooit gedaan hebt, ben je welkom. Verdiep je yoga & meditatie, versterk je mindfulness en kom weer in contact met de natuur en jezelf.

Meer info

Yin yoga & mindfulness retraite Italie

van 24 t/m 31 aug 2024

Ga mee op een heerlijke nazomer retraite in het prachtige Umbrië, het groene hart van Italië. Een week waarin je kunt genieten van fijne yoga- en meditatie sessies in de lome mediterane sfeer van ‘la docle vita’. Een week om uit te rusten, tot jezelf te komen en weer op te laden. Te genieten van het mooie landschap, de uiterst vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de yoga- en meditatiebeoefening.

Meer info

Stilte weekend herfst retraite met Annemieke

11-13 oktober 2024

Geniet van een heerlijk yoga en meditatie weekend in stilte, rust en ruimte in het prachtige wijdse Zeeland. De herfst is een mooi moment in het jaar om even alles los te laten en je terug te trekken en te verstillen. We verblijven in het mooie Land aan Zee, vlakbij de uitgestrekte stranden van Zeeland, midden in de mooie natuur van Burgh Haamstede.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief