Workshops

Relax & sing

vrijdag 21 juni

Niets brengt je zo snel in contact als het zingen van een mantra. De trilling die je zelf veroorzaakt in je lijf, het loslaten van spanning via klank en letterlijk van je af zingen. Naast een spirituele practice is het vooral ook heel erg bevrijdend, verbindend en voel je je erna heerlijk ontspannen en opgeladen. Kom zingen met Evalien en haar ukelele op vrijdag 1 maart bij Ananda.

Meer info

Meditation, inspiration & sharing

Sunday 23 june

Do you want to get inspired to live a more healthy life and feel more in balance with whatever comes? And do you want to practice meditation in a group? Come to our sunday afternoon gatherings with our Indian teacher Atul. You are most welcome!

Meer info

Gezonde voeten workshop

zaterdag 20 juli

Verkeerde houding en belasting van de voeten zijn vaak oorzaak van voetproblemen, voetmisvorming en in de meeste gevallen ook van rug- , bekkenbodem- en gewrichtsklachten. In deze workshop leer je de belangrijkste oorzaken van het verkeerd belasten van de voeten kennen en veranderen. 

Meer info

Dans vrijuit

zondag 21 juli

Wil je graag bewegen vanuit de ziel, ongecompliceerd en vrij? Met lichtheid en gemak in het moment je eigen dans dansen? Wie weet is deze zomer dans workshop iets voor jou.

Meer info

Workshop restorative yin yoga

zondag 15 sep en 13 okt

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Ook als je bepaalde blessures hebt, zwanger bent of ergens last van hebt, kun je met een gerust hart mee doen. De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress.

Meer info

Yogidogs workshop

Niet te verwarren met Doga waar yogi's samen met hun hond yoga poses doen. De Yogidogs workshop is gefocust op rust. Rust voor jezelf maar ook rust voor de hond. Laat jezelf en je hond verrassen door Cynthia met deze bijzondere workshop. Omdat honden zich spiegelen aan hun baas.

Meer info

Bedrijfsyoga

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief