Workshops

Winterse One with Nature workshop

zaterdag 22 dec

In deze heerlijke winterse buiten workshop beginnen we met een stilte wandeling door het bos. Tijdens deze wandeling zullen verschillende adem en meditatie technieken aan bod komen. Maar ook leer je meer de zintuigen te gebruiken en bewust te voelen. Tijdens de workshop ervaar je door de oliën die vrijkomen van de bomen dat je stresslevel omlaag gaat. 

Meer info

Thaise yoga massage workshop

zondag 20 jan

Leer in deze 3 uur durende workshop van Debby Jägers, de basisbeginselen van Thaise yoga massage, ook wel lazy man’s yoga genoemd. Terwijl jij op de mat ligt, krijgt je lichaam een ontspannen ‘work out’ uit die bestaat uit stretches en accupressuur. Na de workshop ga je gegarandeerd ontspannen naar huis, met kennis van een bijzondere healing techniek op zak!

Meer info

Workshop restorative yin yoga

zondag 27 jan

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Ook als je bepaalde blessures hebt, zwanger bent of ergens last van hebt, kun je met een gerust hart mee doen. De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress.

Meer info

Gezonde voeten workshop

zaterdag 2 feb

Verkeerde houding en belasting van de voeten zijn vaak oorzaak van voetproblemen, voetmisvorming en in de meeste gevallen ook van rug- , bekkenbodem- en gewrichtsklachten. In deze workshop leer je de belangrijkste oorzaken van het verkeerd belasten van de voeten kennen en veranderen. 

Meer info

Workshop winter detox met yin yoga en ayurveda

zondag 3 feb

Na de feestdagen is het misschien goed om te reinigen en te onderzoeken wat mag blijven en wat wel weg kan. Noem het een inspirerende reset. Een detox! Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Lichaam en geest hebben de kracht om van binnenuit te verjongen en te reinigen. 

Meer info

Workshop yoga en meditatie met kristallen

zondag 17 feb

Wist je dat kristallen ons energetisch kunnen ondersteunen en zelfgenezing op gang kunnen brengen? Door kristallen te gebruiken in je yoga en meditatie beoefening kun je de helende ervaring van yoga en meditatie verder verdiepen.

Meer info

Workshop adem en ontspanning

zondag 24 feb

Heb je soms last van hoofdpijn, schouder- en nekklachten, slaapproblemen, angst en/of hoge bloeddruk? Ben je snel gestressd en heb je het idee dat er gewoon niet voldoende tijd is voor de dingen die gedaan moeten worden? Misschien is deze workshop iets voor jou. 

Meer info

Workshop de kracht van meditatie

zondag 17 mrt

Meditatie is een groot woord en is eigenlijk ook geen werkwoord. Het is meer een staat van 'zijn' die voortvloeit uit een geconcentreerd zitten. Elke dag even ‘stil’ zijn, verteren en opruimen wat je hebt mee gemaakt, is zo ongelooflijk heilzaam. Ik kan het echt iedereen aanraden, zeker in deze drukke tijden/maatschappij.

Meer info

Workshop restorative yin yoga mrt

zondag 24 maart

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Ook als je bepaalde blessures hebt, zwanger bent of ergens last van hebt, kun je met een gerust hart mee doen. De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress.

Meer info

Mega Mantra concert

vrijdag 12 april

Mega mantra is een ervaring die je niet snel zult vergeten! Kom naar Ananda en laat je meenemen en in vervoering brengen door de soms opzwepende en dan weer verstilde muziek en zing mee, luister naar de instrumentale stukken en verhalen en doe mee met de korte geleide meditaties. Deze avond wordt begeleid door 5 ervaren musici van dru yoga en sound. 

Meer info

Workshop chakra meditatie en yin yoga

zondag 21 april

Het woord chakra betekent wiel, en je zou chakra’s kunnen zien als een soort draaikolken van energie langs je wervelkolom. In je subtiele lichaam zijn zeven van deze belangrijke energiecentra aanwezig. Kennis van de chakra’s en weten hoe dit bij jou zit, geeft zelfinzicht. Waar stroomt het en waar mag het wel weer wat meer gaan stromen?

Meer info

Introductie workshop yoga en ayurveda

zondag 19 mei

Wil jij ook van yoga meer een manier van leven maken? Wil je yoga meer intrigeren in je leven en sta je daarnaast open voor de invloeden van Ayurveda? Kom dan naar deze workshop van Gitty, en leer meer over het creëren van een persoonlijke beoefening en leefstijl. 

Meer info

Bedrijfsyoga

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief