Workshops

Workshop Internal Family Systems

zaterdag 13 feb en 10 april

In deze workshop maak je kennis met het Internal Family Systems (IFS)-model; op dit moment het snelst groeiende model voor psychotherapie en heling in Amerika en nu ook in Europa snel aan populariteit winnend. Deze workshop is een introductie zodat je kunt zien of het voor jou iets zou kunnen betekenen.

Meer info

Verhoog je weerstand

zo 21 mrt, 18 apr en 16 mei

Vind je gezondheid belangrijk en wil je geïnspireerd worden? Kom naar deze nieuwe 3-delige workshop serie van Gea en Annette, twee ervaren dru yogadocenten. De actualiteit van dit thema heeft ons geïnspireerd om opnieuw workshops aan te bieden rondom het versterken van het immuunsysteem. De inhoud van de workshops is verbreed en verdiept.

Meer info

Restorative & loving kindness

zaterdag 27 mrt

​Deze middag gaan we de diepte in op een heel plezierige manier. We verkennen meerdere meditatietechnieken: restorative yoga, japa, metta (loving kindness meditatie) en pranayama.

Meer info

Workshop restorative yin yoga - winter wonderland special

zondag 28 mrt

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze speciale winter wonderland yoga workshop echt iets voor jou! De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress. Speciaal in deze tijd is het fijn om een extra moment helemaal voor jezelf in te plannen. Laat je verrassen met andere houdingen en een winterse warme sfeer. 

Meer info

Workshop kristallen en restorative yoga

zondag 11 apr

Deze gecombineerde workshop is zowel educatief (workshop kristallen) als heerlijk ontspannen (restorative gedeelte). Restorative yoga werkt heel goed tegen stress, ontspant het zenuwstelsel en is goed voor het immuunsysteem. En in het informatieve deel over kristallen leer je hoe je kristallen kunt gebruiken om je eigen energie in balans te houden. Kortom een bijzondere workshop die je niet wilt missen!

Meer info

Workshop op maat

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief