Workshops

Workshop restorative yoga - Winter Wonderland special

zondag 10 dec

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze speciale winter wonderland yoga workshop echt iets voor jou! De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress. Speciaal in de drukke periode aan het eind van het jaar is het fijn om een extra moment helemaal voor jezelf in te plannen.

Meer info

Ayurveda winter dreams workshop

zondag 17 dec

In deze workshop leer je wat de kenmerken zijn van de winter en wat je zelf praktisch kunt doen om je leefstijl aan te passen. Je krijgt leefstijl adviezen die gebaseerd zijn op de eeuwenoude en doorleefde wijsheid van de Ayurveda. Leer hoe je in deze koude periode van het jaar je balans kunt bewaren. Welke voedingsmiddelen helpen je om jezelf warm te houden, wat voor beweging? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende energie hebt? 

Meer info

Workshop werken met kristallen

zondag 24 dec

In deze praktische workshop over de werking van kristallen leer je hoe je kristallen kunt gebruiken om je eigen energie in balans te houden en hoe je de invloed van elektromagnetische straling op je lichaam met specifieke kristallen kunt verminderen. Wil je met een kristal mediteren en ervaren wat dat met je doet? In deze workshop krijg je handvatten aangereikt waardoor je er thuis zelf mee aan de slag kunt.

Meer info

Restorative yoga & reiki healing workshop

zondag 7 jan 2024

Heb je behoefte aan rust en meer energie? En een diepe ontspanning voor je hele systeem? Dan is deze restorative yoga & reiki healing workshop echt iets voor jou! In harmonie met jezelf en je omgeving, schoon je je energie op en zet je nieuwe intenties voor de komende tijd. 

Meer info

XL Restorative slow down & mini massages

zondag 7 jan & 4 feb 2024

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze extra lange yogales echt iets voor jou! De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress. Speciaal in deze tijd is het fijn om een extra moment helemaal voor jezelf in te plannen. Laat je verrassen.

Meer info

Workshop beweging & self healing

zondag 14 jan & 9 juni 2024

Wil je graag weten hoe je met beweging je eigen energie in balans kunt brengen, of hoe je je kunt verbinden met je zielsenergie? Wil je leren hoe je vanuit rust je eigen energiesysteem kunt aanvullen en hoe je jezelf kunt helen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Meer info

Workshop introductie Internal Family Systems (IFS)

zondag 21 jan & 12 mei 2024

In deze introductie workshop maak je kennis met het Internal Family Systems (IFS)-model, op dit moment het snelst groeiende model voor psychotherapie en heling in Amerika en nu ook in Europa snel aan populariteit winnend. 

Meer info

Workshop adem in balans

zondag 28 jan & 26 mei 2024

In deze workshop leer je de basis van goed ademhalen. Je gaat geen heftige technieken leren, maar op een mooie, zachte manier over je ademhaling en je eigen patronen leren en zelf ervaren wat dit voor je kan doen. Heb je last van stress en kun je moeilijk ontspannen? Misschien is deze workshop iets voor jou.

Meer info

Mom & yoga duo workshop

zondag 11 feb 2024

Een fijne ontspannende yogamiddag voor moeders en een leuke yogales en activiteit voor kinderen tussen de 4-7 jaar. Een bijzondere middag voor moeders om te ontspannen. En de kids mogen gewoon mee! Je hoeft dus geen opvang te regelen. Hoe tof is dat?

Meer info

Ayurveda spring cleanse workshop

zondag 17 mrt 2024

Voel je je vaak zwaar of down na de winter? Heb je last van voorjaarsmoeheid en weinig energie? De overgang van de winter naar de lente brengt vaak bovenstaande klachten met zich mee. Maar dat hoeft niet zo te zijn, je kunt er iets aan doen! Gun jezelf een grondige schoonmaak en ga schoon en licht de lente in! 

Meer info

Ayurveda summer workshop

zondag 16 juni 2024

Een speelse, zomerse workshop die meebeweegt met de energie van de zomer. Met Ayurvedische voedings- en leefstijladviezen, passend bij de zomer en bij wie jij bent. Leer hoe je koel en happy van de zomer kunt genieten.

Meer info

Ayurveda autumn workshop

zondag 29 sept 2024

Verwelkom de herfst & ontdek de kracht van dagelijkse routines. Als de herfst er eenmaal is, kun je dat meteen merken aan de toenemende wind en koude buiten en bij jezelf aan bijvoorbeeld een droger wordende huid, een gevoel van onrust of niet voldoende gegrond zijn. Herken je dat? Ayurveda heeft er verklaringen voor, tal van voeding en leefstijl adviezen en fijne remedies die je thuis zelf kunt toepassen om jezelf voor te bereiden en gegrond de herfst in te gaan.

Meer info

Workshop op maat

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief