Workshops

Zaterdag 21 en 28 okt - workshop yoga en Ayurveda

Gitty

Voel je je moe? Ben je of voel je je te zwaar? Heb je vage klachten? Druk hoofd? Of ga je niet elke ochtend trouw naar het toilet? In deze praktische workshop doe je inzichten op over hoe je je gezondheid dmv yoga en Ayurveda kunt verbeteren. Zo werk je aan meer energie en een groter gevoel van geluk.

Meer info

Zondag 22 okt - klankschalen workshop en meditatief klankconcert

José

Ben je gefascineerd door het geluid van klankschalen? Wil je erop leren spelen en ervaren wat dat met je doet? Of ben je gewoon toe aan een diepe ontspanning en wil je je laten raken in een concert? Een klankconcert raakt je op vele niveaus en kan je in diepe ontspanning brengen.

Meer info

Zaterdag 4 nov - workshop Ashtanga vinyasa yoga

Elise

Beoefen je Asthanga yoga en wil je graag meer ervaren en begrijpen over de achtergrond ervan? Kom naar deze workshop van Elise en laat je inspireren. Je volgt een Asthanga les, leert daarna hoe Asthanga yoga doorwerkt op het fysieke en subtiele lichaam en de middag eindigt met filosofie en stille meditatie. Elise geeft Engelstalig les.

Meer info

Workshop of training op maat

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info

Maandag en woensdagmiddag - stoelmassage

Monique

Wil je beter contact krijgen met je lichaam en leren luisteren naar de signalen die het je geeft? Heb je lichamelijke klachten? Of wil je juist klachten voorkomen en je lichaam beter in balans brengen? Wellicht is een stoelmassage iets voor jou. Yoga en massage is een mooie combinatie. Een investering in jezelf of als cadeau voor een ander.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief