Workshops

Workshop adem en ontspanning

zondag 24 feb

Heb je soms last van hoofdpijn, schouder- en nekklachten, slaapproblemen, angst en/of hoge bloeddruk? Ben je snel gestressd en heb je het idee dat er gewoon niet voldoende tijd is voor de dingen die gedaan moeten worden? Misschien is deze workshop iets voor jou. 

Meer info

Relax & sing

vrijdag 1 mrt

Niets brengt je zo snel in contact als het zingen van een mantra. De trilling die je zelf veroorzaakt in je lijf, het loslaten van spanning via klank en letterlijk van je af zingen. Naast een spirituele practice is het vooral ook heel erg bevrijdend, verbindend en voel je je erna heerlijk ontspannen en opgeladen. Kom zingen met Evalien en haar ukelele op vrijdag 1 maart bij Ananda.

Meer info

Workshop restorative yin yoga

zondag 24 maart, 28 april en 26 mei

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Ook als je bepaalde blessures hebt, zwanger bent of ergens last van hebt, kun je met een gerust hart mee doen. De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress.

Meer info

Mega Mantra concert

vrijdag 12 april

Mega mantra is een ervaring die je niet snel zult vergeten! Kom naar Ananda en laat je meenemen en in vervoering brengen door de soms opzwepende en dan weer verstilde muziek en zing mee, luister naar de instrumentale stukken en verhalen en doe mee met de korte geleide meditaties. Deze avond wordt begeleid door 5 ervaren musici van dru yoga en sound. 

Meer info

Introductie workshop yoga & ayurveda

zondag 21 april

Wil jij ook van yoga meer een manier van leven maken? Wil je yoga meer intrigeren in je leven en sta je daarnaast open voor de invloeden van Ayurveda? Kom dan naar deze workshop van Gitty, en leer meer over het creëren van een persoonlijke beoefening en leefstijl. 

Meer info

Workshop chakra meditatie en yin yoga

zondag 19 mei

Het woord chakra betekent wiel, en je zou chakra’s kunnen zien als een soort draaikolken van energie langs je wervelkolom. In je subtiele lichaam zijn zeven van deze belangrijke energiecentra aanwezig. Kennis van de chakra’s en weten hoe dit bij jou zit, geeft zelfinzicht. Waar stroomt het en waar mag het wel weer wat meer gaan stromen?

Meer info

Bedrijfsyoga

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief