Workshops

Vrouwen Selfcare Cirkel - Lente in je hart

Zondag 14 april

Een ontspannende avond vol verbinding en inspiratie waarin we samen zullen bewegen, delen en verstillen. Laat de koude en donkere wintermaanden achter je en vier samen met gelijkgestemde vrouwen in een veilige setting de lichtheid van de lente.

Meer info

Mantra zingen met Onno & Willemijn

zondag 21 april

Onno en Willemijn nemen je graag mee op een innerlijke reis. Het is hun beider passie om door het zingen van mantra's je meer te laten landen in je lichaam en in je hart. De herhaling van woorden in het Sanskriet, brengt je op mysterieuze wijze heel eenvoudig in contact met wie je ten diepste bent.

Meer info

Restorative yoga & reiki healing workshop

zondag 28 apr

Heb je behoefte aan rust en meer energie? En een diepe ontspanning voor je hele systeem? Dan is deze restorative yoga & reiki healing workshop echt iets voor jou! In harmonie met jezelf en je omgeving, schoon je je energie op en zet je nieuwe intenties voor de komende tijd. 

Meer info

XL Restorative slow down & mini massages

zondag 5 mei en 2 juni

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze extra lange yogales echt iets voor jou! De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress. Speciaal in deze tijd is het fijn om een extra moment helemaal voor jezelf in te plannen. Laat je verrassen.

Meer info

Vrouwen selfcare Cirkel - Zelfliefde

zondag 12 mei

Een avond vol zelfliefde, verbinding en ontspanning. Kom in een veilige setting met gelijkgestemde vrouwen bij elkaar. Verbind je met jezelf en luister naar wat jouw hart jou vertelt. Gun jezelf deze avond vol zelfzorg en zelfliefde.

Meer info

Hoogsensitief ontspannen

vrijdag 24 mei

Een unieke workshop speciaal voor hoog sensitieve (HSP) of overprikkelde personen. In kleine groepjes van max 7, dus veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je gaat heel diep ontspannen via de spijkermat, restorative yoga, adem en mini massages. Er zal gebruik worden gemaakt van geuren en geluiden om de zintuigen te prikkelen en het zenuwstelsel nog dieper te laten ontspannen.

Meer info

Workshop adem in balans

zondag 26 mei

In deze workshop leer je de basis van goed ademhalen. Je gaat geen heftige technieken leren, maar op een mooie, zachte manier over je ademhaling en je eigen patronen leren en zelf ervaren wat dit voor je kan doen. Heb je last van stress en kun je moeilijk ontspannen? Misschien is deze workshop iets voor jou.

Meer info

Vrouwen selfcare Cirkel - Vier de zomer

zondag 9 juni

Een speelse avond vol dans en verbinding. Kom in een veilige setting met gelijkgestemde vrouwen bij elkaar en vier het begin van de zomer. Gun jezelf deze avond vol zelfzorg en laat je inspireren. 

Meer info

Ayurveda summer workshop

zondag 16 juni

Een speelse, zomerse workshop die meebeweegt met de energie van de zomer. Met Ayurvedische voedings- en leefstijladviezen, passend bij de zomer en bij wie jij bent. Leer hoe je koel en happy van de zomer kunt genieten.

Meer info

Workshop beweging & self healing

zondag 23 juni

Wil je graag weten hoe je met beweging je eigen energie in balans kunt brengen, of hoe je je kunt verbinden met je zielsenergie? Wil je leren hoe je vanuit rust je eigen energiesysteem kunt aanvullen en hoe je jezelf kunt helen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Meer info

Ayurveda autumn workshop

zondag 29 sept

Verwelkom de herfst & ontdek de kracht van dagelijkse routines. Als de herfst er eenmaal is, kun je dat meteen merken aan de toenemende wind en koude buiten en bij jezelf aan bijvoorbeeld een droger wordende huid, een gevoel van onrust of niet voldoende gegrond zijn. Herken je dat? Ayurveda heeft er verklaringen voor, tal van voeding en leefstijl adviezen en fijne remedies die je thuis zelf kunt toepassen om jezelf voor te bereiden en gegrond de herfst in te gaan.

Meer info

Ayurveda winter dreams workshop

zondag 1 dec 2024

In deze workshop leer je wat de kenmerken zijn van de winter en wat je zelf praktisch kunt doen om je leefstijl aan te passen. Je krijgt leefstijl adviezen die gebaseerd zijn op de eeuwenoude en doorleefde wijsheid van de Ayurveda. Leer hoe je in deze koude periode van het jaar je balans kunt bewaren. Welke voedingsmiddelen helpen je om jezelf warm te houden, wat voor beweging? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende energie hebt? 

Meer info

Workshop op maat

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief