Workshops

Yoga en self healing workshop

zondag 25 sep

Altijd al willen weten hoe je met beweging je eigen energie in balans kunt brengen? En hoe je vanuit rust je energiesysteem kunt aanvullen of herstellen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! 

Meer info

Restorative yoga & reiki healing workshop

zondag 2 okt

Heb je behoefte aan rust en meer energie? En een diepe ontspanning voor je hele systeem? Dan is deze restorative yoga & reiki healing workshop echt iets voor jou! In harmonie met jezelf en je omgeving, schoon je je energie op en zet je nieuwe intenties voor de komende tijd. 

Meer info

Workshop restorative yin yoga

zondag 9 okt, 13 nov, 18 dec & 29 jan

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze yoga workshop echt iets voor jou! De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress. Speciaal in deze tijd is het fijn om een extra moment helemaal voor jezelf in te plannen. Laat je verrassen met andere houdingen. 

Meer info

Workshop yin yoga en de herfst

zondag 16 okt

Wil je meer weten over de visie van de Taoïsten op de herfst en wat dit seizoen met je doet? En ben je geïnteresseerd in welke adviezen zij geven t.a.v je levensstijl en voeding in dit seizoen? Dan is deze yin yoga inspiratie middag iets voor jou.

Meer info

Slaap workshop

zondag 23 okt

Heb je last van in- of doorslaapproblemen? Dan is deze workshop iets voor jou. Je oefent met yoga, adem- en ontspanningsoefeningen die je thuis makkelijk kunt toepassen voor het slapengaan. 

Meer info

Workshop adem in balans

zondag 15 jan

In deze workshop leer je de basis van goed ademhalen. Je gaat geen heftige technieken leren, maar op een mooie, zachte manier over je ademhaling en je eigen patronen leren en zelf ervaren wat dit voor je kan doen. Heb je last van stress en kun je moeilijk ontspannen? Misschien is deze workshop iets voor jou.

Meer info

Workshop op maat

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief