Workshops

Workshop restorative yin yoga

zondag 30 sept

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Ook als je bepaalde blessures hebt, zwanger bent of ergens last van hebt, kun je met een gerust hart mee doen. De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress.

Meer info

Holistische bekkenbodem workshop voor vrouwen

vrijdag 5 okt

In deze workshop leer je wat je zelf kunt doen om de dragende kracht van je bekkenbodem terug te winnen en te leven vanuit je vrouwelijke centrum. Het is een terugkom workshop voor vrouwen die de eerdere training hebben gevolgd, maar kan ook als introductie worden gevolgd. 

Meer info

Gezonde voeten workshop

zondag 7 okt

Verkeerde houding en belasting van de voeten zijn de oorzaak van voetproblemen, voetmisvorming en in de meeste gevallen ook van rug- , bekkenbodem- en gewrichtsklachten. In deze workshop leer je de belangrijkste oorzaken van het verkeerd belasten van de voeten kennen en veranderen. 

Meer info

Yoga workshop met live mantra zang

zondag 14 okt

In de herfst, waarin de natuur zich terug trekt en de dagen korter en donkerder worden, is het fijn om de rust en stilte in je zelf op te zoeken. In deze workshop van Gitty en Irene vind je de weg naar diepe ontspanning balans en rust via zachte vormen van yoga zoals restorative en yin, pranayama, meditatie, ayurveda, filosofie en mantra zang. De prachtige stem van Irene brengt je naar de diepere lagen van je bewustzijn. 

Meer info

Bedrijfsyoga

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief