Workshops

Ayurveda spring cleanse workshop

zondag 19 mrt

Voel je je vaak zwaar of down na de winter? Heb je last van voorjaarsmoeheid en weinig energie? De overgang van de winter naar de lente brengt vaak bovenstaande klachten met zich mee. Maar dat hoeft niet zo te zijn, je kunt er iets aan doen! Gun jezelf een grondige schoonmaak en ga schoon en licht de lente in! 

Meer info

Workshop restorative yin & mini massages

zondag 26 mrt, 23 apr, 21 mei & 25 juni

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze yoga workshop echt iets voor jou! De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress. Speciaal in deze tijd is het fijn om een extra moment helemaal voor jezelf in te plannen. Laat je verrassen.

Meer info

Inspiratie middag yin yoga & de lente

zondag 2 & 16 april

Hoe beleven wij de lente? Hoe keken de Taoïstische meesters naar de lente? Kunnen wij ons daardoor laten inspireren? Hun visie op vitaliteit en de seizoenen, en de daarbij behorende elementen- en meridianenleer? Op zondagmiddag 2 & 16 april is er een inspiratie middag 'yin yoga & de lente'.  De Tao van groei en expansie.

Meer info

Adem & yoga workshop

zondag 2 april

Vraag jij je ook wel eens af tijdens je yogales, of je wel correct adem haalt? En ben je je bewust van het effect van de adem op je humeur en energie? Tijdens deze workshop maken we een begin met het beter leren kennen van de adem. 

Meer info

Restorative yoga & reiki healing workshop

zondag 9 apr & 4 juni

Heb je behoefte aan rust en meer energie? En een diepe ontspanning voor je hele systeem? Dan is deze restorative yoga & reiki healing workshop echt iets voor jou! In harmonie met jezelf en je omgeving, schoon je je energie op en zet je nieuwe intenties voor de komende tijd. 

Meer info

Workshop adem in balans

zondag 14 mei en 17 sept

In deze workshop leer je de basis van goed ademhalen. Je gaat geen heftige technieken leren, maar op een mooie, zachte manier over je ademhaling en je eigen patronen leren en zelf ervaren wat dit voor je kan doen. Heb je last van stress en kun je moeilijk ontspannen? Misschien is deze workshop iets voor jou.

Meer info

Ayurveda summer workshop

zondag 2 juli

Een speelse, zomerse workshop die meebeweegt met de energie van de zomer. Uiteraard aangevuld met voedings en leefstijladviezen en alles wat je moet weten volgens Ayurveda om koel en happy van de zomer te genieten.

Meer info

Ayurveda fall workshop

zondag 1 oktober

Maak je gereed voor de herfst met Ayurveda. De overgang van de zomer naar de herfst kan tegenwoordig best lang op zich laten wachten. Maar als de herfst er eenmaal is, merken wet dat meteen aan de toenemende wind en koude buiten, en bij onszelf aan een bijvoorbeeld droger wordende huid, een gevoel van onrust of niet voldoende gegrond zijn.

Meer info

Ayurveda winter dreams workshop

zondag 17 december

Keer naar binnen tijdens de winter en laat je inspireren door het verhaal van de heilige 12 nachten. Leer van de Ayurveda hoe je in deze koude periode van het jaar je balans kunt bewaren. Welke voedingsmiddelen helpen je om jezelf warm te houden, wat voor beweging? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende energie hebt?  

Meer info

Workshop op maat

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief