Workshops

Relax & sing

25 okt & 22 nov

Niets brengt je zo snel in contact als het zingen van een mantra. De trilling die je zelf veroorzaakt in je lijf, het loslaten van spanning via klank en letterlijk van je af zingen. Naast een spirituele practice is het vooral ook heel erg bevrijdend, verbindend en voel je je erna heerlijk ontspannen en opgeladen. Kom zingen met Evalien en haar ukelele bij Ananda!

Meer info

Workshop stoelyoga

zondag 27 okt

Wil je ervaren welke yoga houdingen je op de stoel kunt uitvoeren? Kun je - tijdelijk - niet goed op de grond zitten, of is staan lastig? Dan is stoelyoga een goede mogelijkheid om yoga te beoefenen. Ook als je een zittend beroep hebt, zijn stoelyoga houdingen weldadig voor het lichaam.

Meer info

Meditation, inspiration & sharing

sunday 3 nov and 1 dec

Do you want to get inspired to live a more healthy life and feel more in balance with whatever comes? And do you want to practice meditation in a group? Come to our sunday afternoon gatherings with our Indian teacher Atul. You are most welcome!

Meer info

Workshop restorative yin yoga - winter wonderland special

zondag 24 nov en 8 dec

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze speciale winter wonderland yoga workshop echt iets voor jou! De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress. Speciaal in de drukke periode voor de feestdagen is het fijn om een extra moment helemaal voor jezelf in te plannen. Laat je verrassen met andere houdingen en een winterse kerstachtige sfeer. 

Meer info

Bedrijfsyoga

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief