Workshops

Verhoog je weerstand

25 juli

Vind je gezondheid belangrijk en wil je geïnspireerd worden? Kom naar deze nieuwe 3-delige workshop serie van Gea en Annette, twee ervaren dru yogadocenten. De actualiteit van dit thema heeft ons geïnspireerd om opnieuw workshops aan te bieden rondom het versterken van het immuunsysteem. De inhoud van de workshops is verbreed en verdiept.

Meer info

Workshop restorative yin yoga

zo 1 aug en 12 sep

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze lente yoga workshop echt iets voor jou! De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress. Speciaal in deze tijd is het fijn om een extra moment helemaal voor jezelf in te plannen. Laat je verrassen met andere houdingen. 

Meer info

One with Nature workshop

zo 22 aug

In deze heerlijke buiten workshop beginnen we met een stilte wandeling door het bos, al dan niet op blote voeten, en doen vervolgens yoga, mindfulness en ademwerk op een magisch mooie plek in de natuur. Je zult nieuwe dingen ontdekken en met nieuwe energie weer naar huis gaan. Echt een mini vakantie voor jezelf!

Meer info

Workshop op maat

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief