Workshops

Workshop Internal Family Systems

zaterdag 3 okt

In deze workshop maak je kennis met het Internal Family Systems (IFS)-model; op dit moment het snelst groeiende model voor psychotherapie en heling in Amerika en nu ook in Europa snel aan populariteit winnend. In deze workshop is een introductie zodat je kunt zien of het voor jou iets zou kunnen betekenen.

Meer info

Verhoog je weerstand

zondag 11 okt

Vind je gezondheid belangrijk en wil je geïnspireerd worden? Kom maar deze workshop van Gea en Annette, twee ervaren dru yogadocenten. Je krijgt informatie over de effecten van verschillende leefstijlen en toegepaste tips. Samen doen we diverse oefeningen. Alles gericht op een goed werkende spijsvertering, rust in je hoofd en balans in je lijf.

Meer info

Workshop restorative yin yoga - winter wonderland special

zondag 15 nov

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze speciale winter wonderland yoga workshop echt iets voor jou! De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress. Speciaal in de drukke periode voor de feestdagen is het fijn om een extra moment helemaal voor jezelf in te plannen. Laat je verrassen met andere houdingen en een winterse kerstachtige sfeer. 

Meer info

Restorative & loving kindness

zondag 22 nov

​Deze middag gaan we de diepte in op een heel plezierige manier. We verkennen meerdere meditatietechnieken: restorative yoga, japa, metta (loving kindness meditatie) en pranayama.

Meer info

Workshop op maat

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief