Workshops

Workshop restorative yin yoga

zondag 29 mei, 3 juli en 25 sep

Ben je op zoek naar een rustige en vooral relaxte yogales met veel tijd voor jezelf? Dan is deze yoga workshop echt iets voor jou! De helende werking van restorative yoga werkt heel goed tegen stress. Speciaal in deze tijd is het fijn om een extra moment helemaal voor jezelf in te plannen. Laat je verrassen met andere houdingen. 

Meer info

Restorative yoga & reiki healing workshop

zondag 5 juni

Heb je behoefte aan rust en meer energie?  En een diepe ontspanning voor je hele systeem? Dan is deze restorative yoga & reiki healing workshop echt iets voor jou! In harmonie met jezelf en je omgeving, schoon je je energie op en zet je nieuwe intenties voor de komende tijd. 

Meer info

Workshop yin yoga met massageballetjes

zondag 12 juni

In deze workshop leer je eenvoudige technieken om zelf spanning uit je lichaam te masseren met behulp van massageballetjes. Yin yoga zorgt op zichzelf al voor soepel bindweefsel, een ontspannen lijf en meer bewegingsvrijheid. Maar het kan nóg meer juicy! Door een combinatie te maken van yin yoga met massageballetjes, haal je diepe spanning uit het bindweefsel. 

Meer info

Workshop dru yoga - genieten en loslaten

zondag 10 juli

Heb je het gevoel dat je hoofd overloopt en dat je te druk bent? Heb je behoefte aan bewust bewegen en ontspanning? Dan is deze kalmerende workshop in deze uitbundige zomertijd voor jou. Geef jezelf toestemming om aandacht te geven aan jezelf, rust en ruimte!

Meer info

Workshop dru yoga - lichter leven

zondag 17 juli

Heb je het gevoel dat je veel stress ervaart, dat je te veel “aan” staat? Merk je dat het tijd is voor rust en ontspanning? Kom heerlijk bewegen, ademen en voelen bij deze workshop en merk hoe het is om weer te ontspannen. Daardoor verhoogt je weerstand, zowel lichamelijk als geestelijk en bouw je meer veerkracht en weerbaarheid op. 

Meer info

Healing harp concert en yoga retreat middag

zo 18 sep

Ben je toe aan een cadeau voor jezelf? Harpiste en zangeres Daniëlle Uriël & Femke Krabben slaan de harten ineen en geven samen een helende, zielsvoedende en magisch middagretreat met live muziek en yoga. Laat de zuivere trillingen van de harp elke cel raken. Je laat als vanzelf los wat je niet meer dient. Laat je lichaam zachtjes bewegen, ontspannen en kom tot diepe rust. 

Meer info

Workshop op maat

Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Ben je op zoek naar bedrijfsyoga? Of wil je graag yoga doen met een groep familie, vrienden en vriendinnen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen.

Meer info
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief