Proefles

Wil je graag ervaren wat yoga voor je kan doen? Meld je dan aan voor een proefles en kom bij ons langs. Je bent van harte welkom om kennis te maken met Ananda. Een proefles is bij ons altijd live en niet online.

Boek een proefles via de volgende 3 stappen:

PROEFLES VOOR 7,50 

 1. Maak een account aan in Momo Yoga
  Klik op bovenstaande button Proefles voor €7,50. Vul je naam, mailadres en telefoonnummer in en klik op Inschrijven. Je krijgt nu een mail met een link. Klik op deze link en maak een wachtwoord aan. Je hebt nu een account aangemaakt in ons reserveringssysteem Momo Yoga.
   
 2. Koop een proefles
  Ga in Momo Yoga naar Tarieven, klik op proefles voor €7,50 en volg de betaalstappen via IDEAL.
   
 3. Boek een les
  Ga nu naar het lesrooster, kies de les uit die je wilt volgen. Klik op Boek nu. Volg de stappen voor het boeken van een les en klik op proefles om de les te betalen. Als je alle stappen goed hebt doorlopen is je les geboekt en krijg je een bevestigingsmail van je boeking.

NB: online lessen kun je niet als proefles boeken. Die kun je bij ons alleen met een abonnement volgen.

Je kunt per persoon 1 proefles kopen. Wil je met zijn tweëen komen? Maak dan per persoon een account aan en koop en boek per persoon een proefles.

Heb je nog geen ervaring met yoga? Kies dan een les hatha yoga om mee te beginnen. Mocht je liever persoonlijk advies hebben, mail of bel (06-19961343) ons dan gerust. We helpen je graag! 


Proefles zwangerschapsyoga

Ben je zwanger en wil je graag een proefles zwangerschapsyoga volgen? Dat kan voor €14. Neem contact op met Marina via: 06-30265137 of mail: mc.vanalten@ziggo.nl. Of kijk eerst hier voor meer info.


Proefles kinderyoga en/of tieneryoga

Wil je graag een proefles kinder en/of tieneryoga volgen? Dat kan voor €10. Neem contact op met Marni via: via 06-28239961 of mail naar Marni. Of kijk eerst hier voor meer info: kinderyoga en/of tieneryoga.


Proefles yoga4parkinson

Heb je Parkinson, of een soorgelijke ziekte en wil je graag een proefles yoga4parkinson volgen? Dat kan voor €7,50. Neem contact op met Marian via: 06-13172456 of mail: marianne.deve@gmail.com Of kijk eerst hier voor meer info.


Praktische info

Zorg ervoor dat je ongeveer 10 minuten voor tijd aanwezig bent en meld je bij de docent. Vertel hem/haar dat je voor een proefles komt en geef het aan als je lichamelijke beperkingen hebt of specifieke klachten. Ook vernemen we het graag van je als je zwanger bent. Vertel dit altijd aan de docent als je bij hem of haar voor het eerst een les volgt. 


Wat neem je mee?

Neem je eigen yogamat, een warm dekentje, schone doek en een flesje water mee. Heb je geen eigen mat? Geen probleem. Dan kun je een mat van ons gebruiken en na afloop goed schoonmaken. Je mag onze props zoals (meditatie)kussens en bolsters gebruiken. Ivm de hygiëne vragen we je wel om een doek over de props te leggen die bij je hoofd komen, zoals hoofdkussentjes en bolsters. We ventileren de zalen goed om te zorgen voor een gezond binnen klimaat, dus kleed je in laagjes en denk aan warme sokken en een lekkere trui en warm dekentje, zodat je jezelf warm kunt houden tijdens de ontspanning. 


Adres

Ananda Yoga zit in een verbouwde kerk aan Boomberglaan 18 in Hilversum. De ingang zit aan de achterkant van het gebouw. Als je links langs de kerk loopt, langs de ruime overdekte fietsenstalling, kom je er vanzelf.


Parkeren

Kom zoveel mogelijk op de fiets. Je kunt je fiets parkeren in onze overdekte fietsenstalling, links van de kerk. Let op: niet parkeren vooraan de kerk en niet je fiets tegen de kerk aan zetten ivm overlast voor onze buren. Kom je met de auto? Dan kun je overdag gratis parkeren op de linker oprit van de kerk en vanaf 12.00 uur ook op de rechter oprit. Zorg er daarbij voor dat je altijd een uitrijstrook vrijlaat en niet dubbel parkeert. Is er geen plek op de oprit(ten)? Parkeer dan je auto in een van de zijstraten en betaal voor het parkeren via een parkeerapp. In de avonden na 18.00 uur en in de weekenden is het vrij parkeren. Behalve op de Boomberglaan zelf, daar kun je alleen op zondag vrij parkeren.  


Klachten

Je volgt de lessen op eigen verantwoordelijkheid. Als je onder medische behandeling bent, een operatie hebt ondergaan of chronische klachten hebt, neem contact op met je arts of therapeut over het volgen van yogalessen.


Belangstelling of vragen?

Heb je vragen over ons aanbod? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief