Yoga

In onze drukke maatschappij zorgt yoga ervoor dat je veerkrachtig blijft en in evenwicht. Het regelmatig doen van yoga brengt ontspanning, innerlijke rust en vitaliteit. Door houdingen en bewegingen met aandacht en op het ritme van de adem uit te voeren, komen lichaam en geest tot rust.


Wat is yoga?

Yoga is een eeuwenoude traditie uit India. Het woord yoga is afgeleid van het Sanskriet woord 'yuj', dat 'verenigen, verbinden' betekent en verband heeft met het woord juk. Een juk verbindt twee delen tot één.  

"Yoga leert je bewust te zijn. Het woord betekent juk,
of te wel verbinden, samenbrengen, maar ook geestelijk verdiepen."
Rob Obermeyer

Door het doen van yoga breng je lichaam en geest in balans. Pijn en spanning verminderen of lossen op. Wat vast zat kan gaan stromen, de adem wordt regelmatig, het lichaam soepel en krachtig. Gedachten komen langzaam tot rust, de geest wordt stil en helder, het lichaam wakker en vitaal.

Voor wie?

De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je hoeft niet lenig te zijn of vrij van klachten. Yoga is voor iedereen die gezond wil leven. Als je moe bent en druk, kan yoga je helpen om te onthaasten en meer in balans te komen. Een yogales is een soort mini vakantie. Even tijd voor jezelf en voelen hoe het nu met je is. Ben je stijf? Heb je last van stress? Of heb je gezondheidsklachten? Of wil je gewoon fit en vitaal zijn en vol levenskracht? Kom naar yogales en ervaar wat yoga voor je kan doen. 

"De aloude waarde van yoga is het ontwikkelen
van een staat van gecentreerd gewaarzijn,
die niet kan worden verstoord door de
onvermijdelijke beroering van het leven."
Deepak Chopra


Belangstelling?

Kijk hier voor de verschillende soorten lessen die we aanbieden en hier voor het lesrooster. Wil je een keer meedoen met een les? Maak dan een account aan in ons reserveringssysteem Momo Yoga en koop een proefles voor €7,50 Je bent van  harte welkom!

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief