Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 379 reviews >>

Ananda Yoga - 21 nov, 2022

Ook geniet ik iedere keer zo van je mail van ananda, zo mooi geschreven en grappig genoeg ook zo persoonlijk, ik haal er iedere keer wat uit!

Lessen - 16 nov, 2022

Was vandaag weer in Ananda yin yoga en adem van Marleen. Wat een fijne les. Het waaide buiten en de windgong begeleide me sierlijk door de les met z'n mooie geluid.

Lessen - 27 okt, 2022

De afwisseling van poses met zelfmassage en het schudden was leuk, dat kom ik niet zo vaak tegen in lessen. 

Lessen - 27 okt, 2022

Ik vond dat er in de les een goede balans was tussen instructies en stilte, fijn!

Ananda Yoga - 24 okt, 2022

Ik waardeer jullie persoonlijke en klantvriendelijke werkwijze, ik zal jullie studio zeker aan andere yogi's aanraden.

Lessen - 19 okt, 2022

Ik ga jullie lessen missen, zo'n goeie yogaschool vind je niet snel!

Lessen - 6 okt, 2022

Wat een genot is de restorative yoga van vooral Chantal. (ik vind haar mega goed).

Cursus - 5 okt, 2022

Marleen haar online Adem Training is voor mij echt de weg naar een sneller herstel geweest. Ik had geen idee dat adem zo'n onwijs genezende werking heeft. Ik ben er nog niet maar dat gaat zeker goedkomen. 

Lessen - 4 okt, 2022

Ik kijk uit naar de verschillende lessen. De Yin en Adem van Marleen vind ik in elk geval erg fijn.

Lessen - 5 okt, 2022

Gisteren kwam ik aardig gespannen de les binnen en loop daarna volledig ontspannen de les weer uit.

Lessen - 20 sep, 2022

Wow, wat veel lessen staan er on demand! Genoeg keuze

Ananda Yoga - 8 sep, 2022

Met heel dankbare groet voor zeker 10 jaar heerlijke lessen en veel hartelijke uren!

Lessen - 5 sep, 2022

Ik ben altijd heel blij met de lessen als ik ga en vind de sfeer en de kwaliteit heel hoog.

Lessen - 30 aug, 2022

Online en on demand zijn heerlijk voor mij:) En af en toe naar Ananda toekomen een cadeau.

Ananda Yoga - 30 aug, 2022

Heel goed dat je de prijzen omhoog gooit. Betaal met liefde! En wat fijn dat de yoga buiten nog even doorgaat.

Lessen - 24 aug, 2022

Zo fijn dat de buitenlessen verlengd zijn! Ik ervaar ze iedere keer echt als een retraite; dank voor de kers op het seizoen!

Ananda Yoga - 22 aug, 2022

Ben blij met Ananda. Yoga, meditatie en mindfulness horen bij mij. Zitten in mijn systeem.

Ananda Yoga - 22 aug, 2022

Wat fijn dat het wat langer door gaat de buiten les. Heerlijk die flexibiliteit.

Lessen - 22 aug, 2022

Ik heb genoten van jouw lessen waarbij sommige lessen in de boomgaard als een mini vakantie voelden. Daarnaast wil ik Atul bedanken voor zijn inspirerende levenskunst, wijsheid en zijn overdenkingen die hij altijd op een luchtige en grappige manier overbrengt.

Lessen - 21 aug, 2022

Vanmorgen heb ik weer samen met veel andere yogi’s een heerlijke buiten yoga les gevolgd van Marianne. Wat is dat toch fijn zo in de buitenlucht. Het weer is doorgaans lekker, zeker nu het steeds zo warm is, maar ook als het iets minder weer is blijft het genieten.

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief