Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 333 reviews >>

Ananda Yoga - 22 jan, 2022

Wat ben ik blij dat de yoga op mijn pad is gekomen, kan echt niet meer zonder

Lessen - 22 jan, 2022

Dankjewel lieve Ans! Voor al jouw inzet om het ons makkelijk te maken om veel lessen te kunnen volgen. Fijn dat de Online lessen blijven, ik volg ze met grote regelmaat net zoals de On Demand! Ben er heel erg blij mee!

Lessen - 22 jan, 2022

Ik ben zo Blij dat de online lessen blijven. Dit geeft mij te gelegenheid om “bij te blijven”. Hartelijk dank ervoor!

Ananda Yoga - 17 jan, 2022

Online lessen beviel me ook prima met daarnaast de on demand lessen, maar er gaat niets boven de kracht van gezamenlijkheid. Maar naast de live lessen, blijf ik ze zeker volgen.

Ananda Yoga - 17 jan, 2022

Wat heerlijk Ans dat we de lessen weer live kunnen volgen. En wat fantastisch dat je alles zo in goede banen hebt geleid met de grootste zorgvuldigheid en aandacht met je team.

Ananda Yoga - 17 jan, 2022

Wat fijn dat we weer op locatie mogen komen !

Ananda Yoga - 14 jan, 2022

Gelijk geboekt! Joepie voor jullie en voor ons!

Ananda Yoga - 10 jan, 2022

Een groot compliment: wat heb je in de loop van de tijd toch iets prachtigs opgebouwd, samen met een geweldig team. 

Ananda Yoga - 6 jan, 2022

Laten we doorgaan met de mooie spirituele verbondenheid die Ananda en haar lieve teachers als sinds jaar en dag hebben gecreëerd. 

Ananda Yoga - 5 jan, 2022

Ik ervaar heel erg jullie community, en wat een hemel op aarde is dat ❤

Ananda Yoga - 2 jan, 2022

De yogalessen zijn een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. Volg de meeste lessen online omdat het heel gezellig is iedereen te zien en te spreken. Het zijn ook vaak dezelfde bekenden die bepaalde lessen volgen. Een soort yogafamilie gevoel.

Lessen - 1 jan, 2022

Overigens was ik vorige week bij Restorative Yoga van Cynthia; wat een fijne les was dat! Alleen maar aandacht voor ontspanning. Die houd ik er zeker in. 

Ananda Yoga - 30 dec, 2021

En wat ben ik dankbaar voor jouw geweldige team, en wat was het heerlijk om vandaag af te sluiten met een on demand les van Annemiek (yin joga). Dank je voor alle lessen, en wijsheden op jouw site.

Ananda Yoga - 30 dec, 2021

Dank je voor Ananda, het is bijzonder om in deze moeilijke tijd, iets te vinden, buiten je gezin, dat je oplaadt. En je helpt in het levenspad, waarin liefde voor mij centraal staat. Ananda is zo n oplaad paal voor liefde.

Ananda Yoga - 26 dec, 2021

Yoga bij Ananda is mijn dagelijks houvast, een lichtpunt en geeft lichaam en geest ruimte om zich te ontwikkelen en te groeien. Dank dat ik van de Ananda community deel mag uitmaken.

Lessen - 26 dec, 2021

Ik doe sinds er online lessen zijn, dus al ruim 1,5 jaar, iedere dag een online les. Mocht dit niet lukken dan doe ik een demand les. Een dag geen yoga ervaar ik nu als een gemis. Ik voel me zo rijk door alles dat jullie aanbieden, vol aandacht, ook voor onlline leerlingen, enthousiasme betrokkenheid en professionaliteit, ook technisch.

Lessen - 26 dec, 2021

Dank voor weer een jaar vol yoga live, buiten on demand en iedere dag online lessen! Ik heb er zo onzettend veel aan! 

Ananda Yoga - 21 dec, 2021

Mijn respect voor alles wat jullie ondernemen het Ananda Yogacentrum draaiende te houden. Sterkte ermee en toch ook veel voldoening.

Lessen - 21 dec, 2021

Ik wil jullie bedanken voor de geweldige online lessen! Wat zouden wij zonder computer doen!

Ananda Yoga - 20 dec, 2021

Dank voor je mooie woorden en je veerkracht, ondanks dat het dit jou als ondernemer alweer moet treffen. Heel veel succes en blijf ons voeden met woorden van dankbaarheid die we kunnen betuigen.

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief