Reviews

Zie hier een selectie van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

Wat ben ik dankbaar voor de lessen. Daardoor kom ik weer meer bij mezelf.

Wat was het heerlijk om weer samen yoga te doen en ook nog eens buiten in de natuur, heel heel erg fijn!

Zondag jl. had ik mijn 1ste Anandales weer sinds maanden en het liep allemaal gesmeerd. Fijn om weer op een vertrouwde plek te zijn. En vanmorgen een buitenles van Evalien en dat was ook weer zo bijzonder. De lucht veranderde voortdurend van licht naar donker en van droog naar nat; een geweldige ervaring.

Wat een energie, doorzettingsvermogen, creativiteit en bovenal goede communicatie Ik prijs me zeer gelukkig dat ik ooit Ananda gevonden heb. Fijne docenten en zeer goed management. 

De les binnen bij Chantal verliep heel goed gisteren heerlijk wat hebben we veel ruimte (!) en het was zo fijn om weer wat mensen om je heen te voelen, het heeft me zo goed gedaan, ik stond weer blij op, had geen spierpijn en ik kan de hele wereld weer aan.

Buiten lessen ervaar ik ook als een feestje, yoga in de buitenlucht op een pracht locatie, nooit eerder gedaan, maar wat een cadeau! En nu ook weer terug op de basis, jouw mooie yoga school met allemaal bezielde en geweldige docenten. Ik voel me rijk met Ananda in  mijn leven.

Ananda online heeft mij zoveel gebracht. Regelmaat (iedere dag op mijn mat voor online les), juiste inspanning en beweging, bewustwording, houvast, verdieping en verbondenheid.

We wilden je nog zeggen dat we het geweldig vinden zoals je het hebt opgelost vanwege Corona met digitale- en buitenlessen. En nu ook weer op locatie.

Wat heerlijk dat de zaal weer open is, ik heb deze week al kunnen genieten van een heerlijke les. Zo fijn iedereen weer te zien!

Ik wil je nog even zeggen hoe heerlijk ik het vond om hier in Spanje een Live Ananda les te kunnen doen! Al jaren doe ik hier yoga met lessen van yoga online maar dit was zo fijn en vertrouwd. 

Onvergetelijke les, in de regen en onder de walnotenboom. En dan ook nog een ree gezien tussen de druivenstokken.

Wat fijn dat we weer naar Ananda kunnen komen! Ik vind dat jullie het met elkaar allemaal top geregeld hebben: online lessen, on demand, buiten yoga en dan nu weer binnen. Ik ben jullie dankbaar voor alle energie die jullie met elkaar erin gestoken hebben om te zorgen dat we yoga konden blijven volgen.

Wat heb je het allemaal piekfijn geregeld, lieve Ans! Onvoorstelbaar hoe snel en adequaat jij inspeelt op onvoorziene gebeurtenissen.

Afgelopen zondagochtend mijn eerste buitenles in de wijngaard gedaan. Met mijn voeten in het nog vochtige gras, de vogels zingend in de bomen. Weer met elkaar en met Julie Anne. Een bijzondere ervaring. 

Ik heb bewondering voor hoe snel je na maart zoveel initiatieven hebt ontplooid, zodat de lessen konden doorgaan. On line, on demand en dan ook nog buiten yoga. 

Het buitenyoga is heerlijk, zelfs in de regen, onder de mooie fruitbomen. 

Ik hoop dat jullie op lange termijn doorgaan met de on demand lessen. Ik vind het zo fijn dat ik op het moment dat het me uitkomt een les kan volgen, bijv. ook zondagmiddag of avond. Bovendien kan ik lessen volgen, die ik in de studio niet had kunnen doen, omdat ik er nooit voor 20 uur kon zijn.

Graag wil ik mijn grote dankbaarheid uiten voor alles wat jullie in de afgelopen periode gepresteerd hebben. Respect! Het aanbod van de online yogalessen heeft deze vreemde tijd voor mij beslist verlicht. 

Vol bewondering, hoe jullie geweldig, inventief en klantgericht door de Corona crisis gaan. 

Wat geweldig hoe jullie de afgelopen periode de cursisten tegemoet zijn gekomen. De positieve insteek. Zo knap hoe het is opgepakt, met de online lessen, de on-demand lessen, buiten lessen en binnenkort ook weer binnen lessen. Ik ben zo blij met jullie en al die lessen. Ik geniet er enorm van!

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief