Reviews

Zie hier een selectie van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

We wilden je nog zeggen dat we het geweldig vinden zoals je het hebt opgelost vanwege Corona met digitale- en buitenlessen. En nu ook weer op locatie.

Wat heerlijk dat de zaal weer open is, ik heb deze week al kunnen genieten van een heerlijke les. Zo fijn iedereen weer te zien!

Ik wil je nog even zeggen hoe heerlijk ik het vond om hier in Spanje een Live Ananda les te kunnen doen! Al jaren doe ik hier yoga met lessen van yoga online maar dit was zo fijn en vertrouwd. 

Onvergetelijke les, in de regen en onder de walnotenboom. En dan ook nog een ree gezien tussen de druivenstokken.

Wat fijn dat we weer naar Ananda kunnen komen! Ik vind dat jullie het met elkaar allemaal top geregeld hebben: online lessen, on demand, buiten yoga en dan nu weer binnen. Ik ben jullie dankbaar voor alle energie die jullie met elkaar erin gestoken hebben om te zorgen dat we yoga konden blijven volgen.

Wat heb je het allemaal piekfijn geregeld, lieve Ans! Onvoorstelbaar hoe snel en adequaat jij inspeelt op onvoorziene gebeurtenissen.

Afgelopen zondagochtend mijn eerste buitenles in de wijngaard gedaan. Met mijn voeten in het nog vochtige gras, de vogels zingend in de bomen. Weer met elkaar en met Julie Anne. Een bijzondere ervaring. 

Ik heb bewondering voor hoe snel je na maart zoveel initiatieven hebt ontplooid, zodat de lessen konden doorgaan. On line, on demand en dan ook nog buiten yoga. 

Het buitenyoga is heerlijk, zelfs in de regen, onder de mooie fruitbomen. 

Ik hoop dat jullie op lange termijn doorgaan met de on demand lessen. Ik vind het zo fijn dat ik op het moment dat het me uitkomt een les kan volgen, bijv. ook zondagmiddag of avond. Bovendien kan ik lessen volgen, die ik in de studio niet had kunnen doen, omdat ik er nooit voor 20 uur kon zijn.

Graag wil ik mijn grote dankbaarheid uiten voor alles wat jullie in de afgelopen periode gepresteerd hebben. Respect! Het aanbod van de online yogalessen heeft deze vreemde tijd voor mij beslist verlicht. 

Vol bewondering, hoe jullie geweldig, inventief en klantgericht door de Corona crisis gaan. 

Wat geweldig hoe jullie de afgelopen periode de cursisten tegemoet zijn gekomen. De positieve insteek. Zo knap hoe het is opgepakt, met de online lessen, de on-demand lessen, buiten lessen en binnenkort ook weer binnen lessen. Ik ben zo blij met jullie en al die lessen. Ik geniet er enorm van!

Wil toch even laten weten, dat ik de buitenyoga heerlijk vond. Ik ben vanochtend geweest en vond het een kado. Prachtige lokaties, mooi weer en een goede sfeer. Heerlijk. 

Het was prachtig in de boomgaard van Sijmen en Sissie. Een heerlijke buitenles hatha door Marian!

Ik heb net een fantastische buitenles gehad van Cynthia! Wat een geweldige lokatie.

Wat was het geweldig om zo yoga te mogen ontvangen. Voelde als een mini vakantie. Wat een prachtige plek. Yoga in boomgaard met zon op je bol.

Net mee gedaan aan een eerste buitenles! Wat een feestje wat een toffe plek! En zo fijn om weer met mensen samen te zijn. 

Hartelijk bedankt voor al jullie inzet om in deze crisis ons zoveel moois te geven en te gaan voor wat wel kan, mag en veilig is. Jullie schenken mij en anderen heel veel rijkdom! Ik ben er blij mee en dankbaar voor. Yoga is nu dagelijks vast onderdeel van mijn dag.

Ik wil jullie even een compliment maken over hoe jullie omgaan met de corona crisis: steeds weer verschillende alternatieven verzinnen om toch met elkaar yoga te kunnen blijven doen. Hulde en petje af!

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief