Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 217 reviews >>

Ananda Yoga - 21 jan, 2021

ik vind het knap hoe jullie elke keer weer inspelen op de nieuwe Corona-maatregelen. Jullie hebben er echt alles aan gedaan om de lessen links- of rechtsom doorgang te laten vinden, geweldig!

Ananda Yoga - 21 jan, 2021

Hartelijk dank voor de inspanningen om ons wat rust en hoop te geven in deze lastige tijd. Fijn om verbonden te blijven op deze manier.

Ananda Yoga - 19 jan, 2021

 Wat ik geweldig vind is dat ik me, ook tijdens de on-demand-lessen verbonden en opgenomen voel. Dat we delen, dat ik niet alleen ben. Dank daarvoor.

Ananda Yoga - 19 jan, 2021

Lieve lieve lieve “Ananda”, Wil ook even laten weten dat ik enorm geniet van de lessen. Ik ‘graas‘ een beetje door het aanbod. Plaats waar ik ben, tijd, behoefte.... voor alles is iets te vinden.

Ananda Yoga - 15 jan, 2021

In Zwitserland wij zijn helaas weer in een lockdown. Ik heb veel tijd voor yogalessen en kan zo ook mijn Nederlands makkelijk opfrissen. Je hebt een heel goed website en het online learning is top georganiseerd.

Ananda Yoga - 11 jan, 2021

Allereerst mijn grote complimenten voor al dit gereorganiseer nu al bijna op weg naar een jaar. Je moet wel een heel flexibele geest hebben om dit allemaal vol te houden. Tineke liet vanmorgen weer eens zien hoe gevarieerd en mooi voorbereid haar sessies zijn. 

Ananda Yoga - 5 jan, 2021

Dank jullie wel voor de fijne lessen en alle mogelijkheden die jullie hebben geboden voor een fantastisch yogajaar.

Ananda Yoga - 5 jan, 2021

Harteljk bedankt voor jullie mooie yoga aanbod afgelopen jaar, ondanks de moeilijke omstandigheden!

Ananda Yoga - 5 jan, 2021

Wat ontzettend fijn dat het gedurende het roerige jaar steeds mogelijk is gebleven om inspiratie, wijsheid en gronding te vinden bij Ananda.

Lessen - 5 jan, 2021

Vind de lessen van Jessica fijn omdat er veel tips en aanpassingen zijn, en t ook erg om kracht(ig) gaat, t lukt haar zelfs nog om via zoom contact te maken.

Ananda Yoga - 27 dec, 2020

Ik voel me ook met jullie van Ananda verbonden, omdat jullie de tijd en de moeite nemen om contact te maken met online leerlingen en ons echt te willen zien en horen. 

Ananda Yoga - 27 dec, 2020

Ik ben blij en dankbaar dat ik leerling ben van Ananda en ontroerd hoe jij en Ananda omgaat met de uitdagingen in deze vreemde en lastige tijd.

Ananda Yoga - 27 dec, 2020

Ik sta sinds Corona iedere dag op mijn matje via Zoom, enkele keer live of on demand en van de zomer voor het eerst buiten yoga gedaan. Geweldig! Het brengt mij heel veel: krachtiger lijf, rust, hoofd en balans en geeft ritme en houvast aan mijn dag. Namaste

Ananda Yoga - 27 dec, 2020

Hele fijne feestdagen! Ook voor alle andere leraren/leraressen. Het is zo fijn om yoga te kunnen doen in deze tijden, dank jullie allemaal dat jullie dat mogelijk hebben gemaakt!

Ananda Yoga - 27 dec, 2020

Was fijn met zoń grote groep mediteren laatst. Bijzonder al die gezichtjes in het scherm

Ananda Yoga - 27 dec, 2020

Ik wil jullie even danken voor de fijne 30 minuten on demand yogasessies. Het geeft me alle ruimte om een paar keer per week yoga te doen, daar waar ik met 75 minuten vaak in de knel kom met werk en gezin. 

Ananda Yoga - 23 dec, 2020

Dank jullie wel voor al jullie inspanningen om ons blijvend vertrouwd te laten zijn en voelen met Ananda. 

Ananda Yoga - 22 dec, 2020

Wat heb ik dit jaar weer genoten van alle mooie lessen die binnen bleven stromen. Het was een grote steun om harmonisch deze bijzondere tijd door te komen.

Ananda Yoga - 22 dec, 2020

Bedank voor al je lieve en goede zorgen dit jaar. Je mails, yoga tussen de schapen, je kussen-meekijk-advies. Door Anana is Corona dragelijk.

Ananda Yoga - 22 dec, 2020

Het beste wat me is overkomen in het afgelopen jaar zijn de prachtige yogalessen van Ananda. Door alles heen kwamen ze maar toestromen. 

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief