Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 273 reviews >>

Lessen - 14 jun, 2021

Zojuist heb ik de proefles bij Barbara gevolgd. Wát is dat fijn zeg, Yin yoga! Rust- en ruimtegevend, in een hele fijne setting

Ananda Yoga - 11 jun, 2021

Bewonderingswaardig hoe jullie het afgelopen jaar en de eerste helft van dit jaar zijn meebewogen met de op dat moment geldende regels en voorschriften. HULDE!!

Ananda Yoga - 9 jun, 2021

Het is weer allemachtig prachtig. Dit grootse gebaar van jou aan ons leden. Je hebt het werkelijk echt grandioos gedaan in deze crisis en nog steeds. Alles tot in de puntjes verzorgd naar het comfort van ons ‘jouw trouwe yogi’s’. En ik blijf jouw Ananda Yogacentrum graag trouw.

Ananda Yoga - 9 jun, 2021

Dank je wel voor de gratis lessen en alle lessen die je aanbiedt. Ben zo te blij met Ananda! Volg elke dag Zoomles en ga vlg week weer naar Ananda en naar buiten.

Ananda Yoga - 8 jun, 2021

Nou wat een mooi cadeau die 2 gratis lessen. Die zouden zomaar eens een grote bijdrage kunnen gaan leveren dat ik de yoga weer op ga pakken. 

Ananda Yoga - 8 jun, 2021

Het is weer allemachtig prachtig. Dit grootse gebaar van jou aan ons leden. Je hebt het werkelijk echt grandioos gedaan in deze crisis en nog steeds. Alles tot in de puntjes verzorgd naar het comfort van ons ‘jouw trouwe yogi’s’.

Ananda Yoga - 8 jun, 2021

Dank je wel voor de xtra's yogalessen. Het is zo heerlijk dat we dankzij jullie inspanningen de lessen ook online en on demand kunnen volgen. Nu ook de buitenlessen. Heerlijk en goed voor mijn gezondheid. Ans, Ik hoop dat de online lessen cq on demand blijven bestaan.

Ananda Yoga - 8 jun, 2021

Jij bent dankbaar voor de loyaliteit van jouw yogi's, maar wij zijn minstens zo dankbaar dat jij, laverend tussen alle maatregelen, iedereen de mogelijkheid hebt gegeven te blijven werken aan hun veerkracht. Zowel fysiek als mentaal.

Ananda Yoga - 8 jun, 2021

Ananda was en is voor mij nu al 13 jaar mijn anker. In goede en minder goede tijden. 

Lessen - 7 jun, 2021

Als eerste wil ik even zeggen dat het ontzettend fijn is om weer aan de yoga lessen te mogen deelnemen en maak daar ook dankbaar gebruik van:-)

Ananda Yoga - 3 jun, 2021

Hoera, jullie kunnen weer open!

Lessen - 1 jun, 2021

Super dat het zo snel geregeld is. Dank! Zo fijn om weer live lessen te kunnen volgen. 

Lessen - 1 jun, 2021

Heerlijke buiten les. Fijne docente. En tuurlijk een paradijslijke plek.

Lessen - 1 jun, 2021

Het was een hele mooie les. De vrijdag ervoor deden we yoga in de wind, was ook heel bijzonder :-). Mooie herinneringen vind ik het; de buiten lessen.

Lessen - 31 mei, 2021

Bedankt voor de super fijne proefles van vanochtend. 

Lessen - 27 mei, 2021

Ja, natuurlijk is me de les goed bevallen. Een beetje spierpijn mag na zo'n tijd wel. Het was een echte mannenles. Toen ik bij jullie begon zag ik heel af en toe een andere man. Dat is nu totaal anders. Grappig hè. 

Ananda Yoga - 19 mei, 2021

Vandaag aan het einde van de yogales tijdens het tekenen zei Dilara (8): “Het is alsof al mijn woede en verdriet wegplonst in de zee.” Zo mooi!

Ananda Yoga - 17 mei, 2021

Gefeliciteerd dat jullie open mogen. Hier in Spanje zijn de studio´s een maand geleden weer geopend en je ziet iedereen genieten.

Lessen - 16 mei, 2021

Ik twijfelde, omdat het bleef regenen/miezeren. Maar het werd toch een hele fijne les. Zo bijzonder in de buitenlucht met al die vogelgeluiden en schapen-geblaat.

Lessen - 13 mei, 2021

Ook heerlijk waren de lessen in de boomgaard - zo waardevol om middenin de natuur te zitten. 

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief