Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 293 reviews >>

Ananda Yoga - 20 sep, 2021

Ben trouwens super tevreden over ananda on demand, veel variatie & leuke /goede docenten. 

Ananda Yoga - 20 sep, 2021

Wat een mooie locatie hebben jullie zeg! Echt heel sfeervol en fijn. Ook werd ik heel vriendelijk welkom geheten, heel prettig. 

Lessen - 20 sep, 2021

De manier waarop Britta de hatha & yoga nidra les aan ons heeft door gegeven heeft mij zo veel goed gedaan, ze heeft een mooie zachte stem en werkt op een heel verfijnde en eerbiedige wijze tegenover de yoga cultuur.

Lessen - 8 sep, 2021

Ik ben zo blij met hoe jij yoga bent blijven aanbieden en nog steeds doet. Ik volg lessen alleen maar online en maak ook wel gebruik van de opgenomen lessen, zo fijn!

Lessen - 6 sep, 2021

Ik vind t fantastisch dat ik oude on demand lessen kan blijven volgen en ik hoop van harte dat dat zo blijft
Ananda Yoga - 31 aug, 2021

Ikzelf ben door het nieuwe aanbod sinds Corona enorm liefhebber geworden van wat er online allemaal aangeboden wordt. Heel erg veel keus, om demand en zoomlessen. Zo fijn, heerlijk thuis, kaarsjes aan, op je eigen matje, en de sfeer van Ananda via het scherm. Echt genieten. 

Ananda Yoga - 31 aug, 2021

Ik wil jou en alle docenten een groot compliment maken. Zoals jullie het met elkaar voor ons allemaal mogelijk hebben gemaakt Ananda yoga te blijven doen, echt helemaal top. 

Lessen - 27 aug, 2021

Het was een fijne ontspannende buiten yogales, daarna had ik het gevoel of ik naar de sauna was geweest, zo ontspannen.

Ananda Yoga - 26 aug, 2021

Gisteren ben ik meteen begonnen en het was echt zo fijn! Heel blij om weer terug te zijn. 

Ananda Yoga - 26 aug, 2021

We zijn super blij met alles wat steeds is en weer live wordt aangeboden via yoga Ananda.

Ananda Yoga - 13 aug, 2021

Yoga is, dankzij Ananda en helemaal door de online lessen erbij, voor mij een dagelijks houvast en inspiratiebron. Het geeft mij zowel fysieke kracht, als innerlijke balans. Ik ben er erg blij mee en dankbaar voor.

Ananda Yoga - 13 aug, 2021

Ik heb net het nieuwe rooster m.i.v september bekeken en  wat is er weer een geweldig keuze aanbod! Wat en cadeau geef je ons weer, samen met je bezielde en inspirerende docenten. 

Lessen - 13 aug, 2021

Ik heb vanochtend weer van  heerlijke mindfulness yoga les van Julie-Anne online mogen genieten. Altijd een fijne les om de dag mee te beginnen en ik vind Julie-Anne een erg fijne docente die heel zorgvuldig les geeft en ook online erg betrokken is. 

Lessen - 7 aug, 2021

Ik wil je laten weten dat ik nog steeds heel blij ben met de on demand lessen. Nu kan ik ook tijdens mijn vakantie een les volgen! Ook thuis volg ik elke week zeker een on demand les. 

Ananda Yoga - 26 jul, 2021

Wat ben ik heerlijk aan het genieten van yoga Ananda. Keer op keer doet het mij zo goed. De sfeer, aandacht, zorg voor omgeving. Zelfs de planten en bloemen lachen mij tegemoed.

Lessen - 30 jun, 2021

Ik geniet met volle teugen van de live lessen; die ervaring gaat zo veel dieper, heerlijk dat er steeds meer mogelijk is.

Ananda Yoga - 27 jun, 2021

Heel veel dank voor al jullie inspanningen! De lessen hebben veel voor mij betekend!

Ananda Yoga - 23 jun, 2021

Ik vind het echt heel top hoe jullie tijdens Corona hebben ingespeeld op de beperkingen door de lessen op te nemen (video/audio) en de mogelijkheid boden om ze online live te volgen. 

Ananda Yoga - 17 jun, 2021

Dag Ans, Je mag terecht trots zijn op je team. Ze hebben ons heel goed door de coronatijd geloodst. Hopelijk blijven ze nog heel lang onder ons. Namaste,

Ananda Yoga - 16 jun, 2021

Nog steeds blij met Ananda en vol bewondering hoe jullie geweldig inventief en klantgericht door de Corona crisis gaan.

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief