Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 412 reviews >>

Ananda Yoga - 27 sep, 2023

Jeeeeetje, 20 jaar alweer!!! Ik herinner me nog het mooie zaaltje in de school, en dan nu zo’n club mooie mensen om je heen in je eigen locatie. Wat een doorzettingsvermogen en geduld heb je moeten laten zien. Geweldig dat er nu zo’n prachtige school in Hilversum is. 

Ananda Yoga - 20 sep, 2023

Wat een mooie berichten stuur je ons keer op keer, daarmee maak je veel mensen heel blij mee. En wat een mooie ontwikkelingen binnen je yogaschool met gepassioneerde medewerkers. Nogmaals gefeliciteerd met 20 jaar 

Lessen - 31 jul, 2023

Ik heb veel aan de lessen gehad en vind Ananda een superfijne yogaschool, dus wellicht keer ik in de toekomst weer terug!

Lessen - 12 jul, 2023

Tot slot wil ik even zeggen dat ik de kwaliteit van de Zoom lessen echt heel erg goed vind. Een fijne manier om vanuit huis toch deel te kunnen nemen aan de lessen van jullie fantastische docenten.

Ananda Yoga - 10 jul, 2023

Ik heb met heel veel plezier alle lessen bij Ananda gevolgd en wil jullie daar enorm voor bedanken. 

Lessen - 10 jul, 2023

Als eerste wil ik je laten weten dat ik heel blij en dankbaar ben dat ik m'n weg naar ananda yoga heb gevonden. In het begon vond ik het heel spannend en lastig... Maar nu ga ik met heel veel plezier op zondag om 9 uur naar de les van Jessica. Wat een aardige en leuke docent en fijne sfeer, echt genieten! 

Ananda Yoga - 14 jun, 2023

Ik ben niet voor niets al zo lang bij Ananda. Het is een plek waar ik me welkom en thuis voel. Vreugde  en rust ervaar door de goede lessen die er gegeven worden door lieve en deskundige docenten. 

Ananda Yoga - 14 jun, 2023

Ik heb bewondering voor je en feliciteer je van harte en ben heel blij dat ik Ananda Yoga ooit gevonden heb. De sfeer is fijn en lessen brengen mij veel goeds. 

Ananda Yoga - 13 jun, 2023

Van harte gefeliciteerd met het 20 jarige jubileum Ans. Wat een mooi verslag heb je geschreven over deze bijzondere dag. Ik ben blij dat ik de yoga lessen mag volgen bij jullie.

Ananda Yoga - 11 mei, 2023

Wat leuk om je blogs te lezen, wat een werk heb jij en vele anderen verricht voor Ananda! Ik ben je dankbaar dat ik daardoor naar de mooie yogalessen kan gaan. Gefeliciteerd met het jubileum.

Ananda Yoga - 11 mei, 2023

Ik kom zo graag naar Ananda, de liefde en aandacht waarmee de kerk ooit is verbouwd tot prachtige Yogastudio is echt voelbaar. Superfijne plek. En wat een geweldige docenten!

Lessen - 26 apr, 2023

Vandaag weer een heerlijke Yin yoga les gehad bij Marleen. Fijne teacher!

Ananda Yoga - 19 apr, 2023

Het maakt indruk om te zien met hoeveel toewijding je jaar na jaar jouw yoga-school serieus hebt genomen. En dit ook nu doet, dag na dag, en zó in alles voelbaar… Ik ben heel blij met Ananda in mijn leven.

Ananda Yoga - 18 mrt, 2023

De yoga doet me goed, ben blij met de fijne lessen, zo met de aandacht en warmte gegeven. loop daarna op veertjes en ben weer geschoond in mijn hoofd.

Lessen - 27 feb, 2023

Ik kom altijd met plezier naar yoga en het is zo rustgevend en ontspannend. Daarnaast ook super lieve lesgevers. 

Ananda Yoga - 19 feb, 2023

Dankjewel voor het kadootje aan ons allemaal als jullie trouwe yogi. Dat is lief en weer zo helemaal Ans!

skip_array Ananda Yoga - 19 feb, 2023

Ananda is een fijne plek om te zijn. Dank je wel daarvoor.

Ananda Yoga - 19 feb, 2023

Wat een super prestatie: 20 jaar! Zwaar weer, forse wind en flinke (corona-)stormen doorstaan. Wat een klasse, wat een kanjer, wat een sterk bedrijf door jou en je docententeam en alle back-office medewerkers neergezet.

Ananda Yoga - 14 feb, 2023

Ik vertel aan veel mensen hoe fijn Ananda is. Gister zelfs nog, tijdens de Ayurveda workshop, zei ik tegen een medecursist dat ik het zo leuk vind dat er zo veel bijzondere yogadocenten zijn met hun eigen specifieke inbreng. 

Ananda Yoga - 14 feb, 2023

Als eerste wil ik je van harte feliciteren met jullie 20-jarig bestaan! Wat een mooie yogaschool hebben jullie neergezet! 

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief