Reviews

Zie hier een selectie van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

Er zijn zo veel mooie yogascholen in Amsterdam, maar de persoonlijke aandacht en het compleet relaxte en veilige gevoel van Ananda kom ik toch niet vaak tegen.

Allereerst van harte gefeliciteerd met het 10-jarige yogaschool zijn in de kerk! Het is een prachtige locatie en inmiddels vol met jouw liefdevolle en inspirerende energie en van alle bezielde docenten en leerlingen.

Corona ontneemt veel, maar heeft ook Ananda online gebracht (+ on demand!) naast live /buiten lessen. Hierdoor kan ik iedere dag op mijn mat staan en ik ervaar dit als een groot geschenk!

Yoga heeft pas echt betekenis gekregen toen ik bij Ananda kwam. Nu is het een wezenlijk onderdeel van mijn leven en een enorme verrijking.

Van harte gefeliciteerd met het 10 jaar bestaan van Ananda op de Boomberglaan! Na 10 jaar zijn jullie goed geaard en niet meer weg te denken uit Hilversum. Hoop nog heel lang te kunnen genieten van jullie studio en toegewijde docenten op deze bijzondere plek in Hilversum.

Ik ben zo blij dat ik bij jullie yoga ben gaan doen! Het lukt mij nog steeds niet om de juiste woorden te vinden.

Online vind ik erg prettig en merk dat het me dan vaker lukt om een les te volgen, vooral on demand. 

Het is zo heerlijk om een ondemandles te kunnen volgen in de vroege ochtend of late avond in deze tropentijd.

Ik geniet van de buitenlessen! Geweldige aanwinst. En veel dank hoe jullie alles regelen. Echt super!

Wat ben ik dankbaar voor de lessen. Daardoor kom ik weer meer bij mezelf.

Wat was het heerlijk om weer samen yoga te doen en ook nog eens buiten in de natuur, heel heel erg fijn!

Zondag jl. had ik mijn 1ste Anandales weer sinds maanden en het liep allemaal gesmeerd. Fijn om weer op een vertrouwde plek te zijn. En vanmorgen een buitenles van Evalien en dat was ook weer zo bijzonder. De lucht veranderde voortdurend van licht naar donker en van droog naar nat; een geweldige ervaring.

Wat een energie, doorzettingsvermogen, creativiteit en bovenal goede communicatie Ik prijs me zeer gelukkig dat ik ooit Ananda gevonden heb. Fijne docenten en zeer goed management. 

De les binnen bij Chantal verliep heel goed gisteren heerlijk wat hebben we veel ruimte (!) en het was zo fijn om weer wat mensen om je heen te voelen, het heeft me zo goed gedaan, ik stond weer blij op, had geen spierpijn en ik kan de hele wereld weer aan.

Buiten lessen ervaar ik ook als een feestje, yoga in de buitenlucht op een pracht locatie, nooit eerder gedaan, maar wat een cadeau! En nu ook weer terug op de basis, jouw mooie yoga school met allemaal bezielde en geweldige docenten. Ik voel me rijk met Ananda in  mijn leven.

Ananda online heeft mij zoveel gebracht. Regelmaat (iedere dag op mijn mat voor online les), juiste inspanning en beweging, bewustwording, houvast, verdieping en verbondenheid.

We wilden je nog zeggen dat we het geweldig vinden zoals je het hebt opgelost vanwege Corona met digitale- en buitenlessen. En nu ook weer op locatie.

Wat heerlijk dat de zaal weer open is, ik heb deze week al kunnen genieten van een heerlijke les. Zo fijn iedereen weer te zien!

Ik wil je nog even zeggen hoe heerlijk ik het vond om hier in Spanje een Live Ananda les te kunnen doen! Al jaren doe ik hier yoga met lessen van yoga online maar dit was zo fijn en vertrouwd. 

Onvergetelijke les, in de regen en onder de walnotenboom. En dan ook nog een ree gezien tussen de druivenstokken.

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief