Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 420 reviews >>

Lessen - 10 jun, 2024

Mijn leven is positief veranderd door iedere dag online/ live yoga of on demand. Met mijn fibromyalgia klachten en artrose zijn de lessen een zegen! Het dagelijks contact is ook heel fijn en geeft mijn leven ritme en houvast.

Lessen - 30 mei, 2024

Graag geef ik een compliment aan invalster Janita. Eerder viel ze in voor Jessica voor een Vinyasa flow les en vanochtend voor een Yin les. Beide lessen bevielen mij enorm goed. Opbouw, sfeer, haar energie.. bijzonder prettig! 

Lessen - 1 mrt, 2024

Een groot compliment voor de locatie en faciliteiten! Heb gisteren een fijne les gehad.

Ananda Yoga - 8 feb, 2024

Ik geniet enorm van de yoga lessen. Het is een fijne plek met hele fijne mensen. 

Lessen - 15 jan, 2024

We gaan met veel plezier naar de fijne yogalessen, complimenten voor jou en natuurlijk ook de docenten!

Ananda Yoga - 24 dec, 2023

Dank voor jouw lieve berichtjes/ verhaaltjes op de site. Ze geven mij steun en ik kijk er graag naar uit.

Lessen - 24 dec, 2023

Ik dank je ook voor de lessen die ik mag inhalen. Als ik aanwezig was, heb ik zoveel intens fijne en liefdevolle yogalessen ervaren.

Ananda Yoga - 29 okt, 2023

Ik ben in Corona-tijd lid geworden en heb zo ontzettend genoten van jullie positiviteit en fantastische online lessen, heel indrukwekkend hoe snel je dat op orde had, het was een echte lifesaver!

Ananda Yoga - 27 sep, 2023

Jeeeeetje, 20 jaar alweer!!! Ik herinner me nog het mooie zaaltje in de school, en dan nu zo’n club mooie mensen om je heen in je eigen locatie. Wat een doorzettingsvermogen en geduld heb je moeten laten zien. Geweldig dat er nu zo’n prachtige school in Hilversum is. 

Ananda Yoga - 20 sep, 2023

Wat een mooie berichten stuur je ons keer op keer, daarmee maak je veel mensen heel blij mee. En wat een mooie ontwikkelingen binnen je yogaschool met gepassioneerde medewerkers. Nogmaals gefeliciteerd met 20 jaar 

Lessen - 31 jul, 2023

Ik heb veel aan de lessen gehad en vind Ananda een superfijne yogaschool, dus wellicht keer ik in de toekomst weer terug!

Lessen - 12 jul, 2023

Tot slot wil ik even zeggen dat ik de kwaliteit van de Zoom lessen echt heel erg goed vind. Een fijne manier om vanuit huis toch deel te kunnen nemen aan de lessen van jullie fantastische docenten.

Ananda Yoga - 10 jul, 2023

Ik heb met heel veel plezier alle lessen bij Ananda gevolgd en wil jullie daar enorm voor bedanken. 

Lessen - 10 jul, 2023

Als eerste wil ik je laten weten dat ik heel blij en dankbaar ben dat ik m'n weg naar ananda yoga heb gevonden. In het begon vond ik het heel spannend en lastig... Maar nu ga ik met heel veel plezier op zondag om 9 uur naar de les van Jessica. Wat een aardige en leuke docent en fijne sfeer, echt genieten! 

Ananda Yoga - 14 jun, 2023

Ik ben niet voor niets al zo lang bij Ananda. Het is een plek waar ik me welkom en thuis voel. Vreugde  en rust ervaar door de goede lessen die er gegeven worden door lieve en deskundige docenten. 

Ananda Yoga - 14 jun, 2023

Ik heb bewondering voor je en feliciteer je van harte en ben heel blij dat ik Ananda Yoga ooit gevonden heb. De sfeer is fijn en lessen brengen mij veel goeds. 

Ananda Yoga - 13 jun, 2023

Van harte gefeliciteerd met het 20 jarige jubileum Ans. Wat een mooi verslag heb je geschreven over deze bijzondere dag. Ik ben blij dat ik de yoga lessen mag volgen bij jullie.

Ananda Yoga - 11 mei, 2023

Wat leuk om je blogs te lezen, wat een werk heb jij en vele anderen verricht voor Ananda! Ik ben je dankbaar dat ik daardoor naar de mooie yogalessen kan gaan. Gefeliciteerd met het jubileum.

Ananda Yoga - 11 mei, 2023

Ik kom zo graag naar Ananda, de liefde en aandacht waarmee de kerk ooit is verbouwd tot prachtige Yogastudio is echt voelbaar. Superfijne plek. En wat een geweldige docenten!

Lessen - 26 apr, 2023

Vandaag weer een heerlijke Yin yoga les gehad bij Marleen. Fijne teacher!

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief