Retraites

Yin yoga & mindfulness retraite Italie

van 24 t/m 31 aug 2024

 

Ga mee op een heerlijke nazomer retraite in het prachtige Umbrië, het groene hart van Italië. Een week waarin je kunt genieten van fijne yoga- en meditatie sessies in de lome mediterane sfeer van ‘la docle vita’. Een week om uit te rusten, tot jezelf te komen en weer op te laden. Te genieten van het mooie landschap, de uiterst vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de yoga- en meditatiebeoefening.


Waar verblijven we?

Locanda della Quercia Calante is een voormalige boerenhoeve, gerenoveerd in een natuurlijke architecturale stijl, in de groene heuvels van Orvieto. Een charmante landelijke accommodatie in Castel Giorgio, in het hart van Umbrië. Vanuit een volledig milieuvriendelijk concept, is deze bijzondere accommodatie gebouwd om tegemoet te komen aan diegene die welzijn en vitaliteit willen (her)vinden in een authentieke, holistische vakantie. Om deze reden gebruikt Locanda della Quercia Calante zonne-energie voor al haar activiteiten, inclusief een geavanceerd klimaat-controle systeem. De comfortabele kamers zijn vrij van elektromagnetische velden, om de gasten een optimaal ontspannend verblijf te garanderen. Het restaurant serveert gerechten uit de lokale keuken, bereidt met natuurlijke ingrediënten. Een heerlijk en bijzonder bronwaterbad met vitaliserende eigenschappen is ook aanwezig.


Accomodatie

Er zijn een aantal 1-pers. en 2-pers. kamers beschikbaar.
Elke kamer heeft zijn eigen badkamer en buitenzitje. Alle kamers zijn ingericht in typische Umbrische stijl met eenvoudige, maar elegante meubels, terracotta vloeren, houten balken plafonds en stenen muren. De kamers zijn gerenoveerd met de meest innovatieve natuurlijke materialen, zoals natuurlijk cement, verf en lak. Het water wordt verwarmd met zonne-energie panelen. Elke kamer heeft haar eigen airconditioning.


Zwembad en tuin

De groene tuinen bieden plaats aan eiken en andere eeuwenoude bomen en planten. In de tuinen vind je een bronwater zwembad, een waar privilege voor de gasten van Locanda della Quercia Calante. Het is de enige in zijn soort in heel Umbrië. Het zwembad is gemaakt in de natuurlijke vorm van een meer en onderverdeeld in 3 baden, op verschillende niveau’s die met elkaar verbonden zijn door een watervallen systeem. Een grote whirlpool bevindt zich in het midden.


Maaltijden

De maaltijden zijn vegetarisch en uit de typische keuken van Umbrië en Toscane, gebasseerd op producten van het seizoen, vers en organisch verbouwd op het landgoed zelf.


Massage

Er zijn 2 massage ruimtes waar verschillende behandelingen worden aangeboden, uitgevoerd door ervaren therapeuten.


Yoga en meditatie dagprogramma

Tijdens deze retraite kun je elke dag yoga- en meditatie sessies verwachten. Het programma zal er als volgt uit zien:

(binnenkort volgt het programma)


Aankomst- en vertrektijden en reis-suggesties

De check-in voor deze retraite is vanaf 17.00 uur op zaterdag 24 augustus 2024. Check-uit tijd is op zaterdag 31 augustus 2024 om 10.00 uur. La Locanda ligt op zo’n anderhalf uur rijden van het vliegveld Rome Fiumicino. Het is mogelijk om in de middag van 24 augustus een taxi voor je te regelen, die je oppikt bij vliegveld Fiumicino en je naar het retraitecentrum brengt. Als er meerdere deelnemers tegelijkertijd aankomen kunnen de kosten gedeeld worden. Het is een uur rijden met de auto naar La Locanda. Je kunt ook per trein reizen vanaf het vliegveld. Je reist dan naar Orvieto en vandaar kun je een taxi nemen naar La Locanda (ongeveer een kwartier rijden). De treinen in Italië rijden goed en meestal op tijd. Van Rome Fiumicino airport naar Orvieto is 2 tot 2,5 uur met de trein. Tickets kun je online bestellen via www.thetrainline.com


PRAKTISCHE INFO

Wie Annemieke van Noort
Wanneer zaterdag 24 t/m 31 augustus 2024
Voor wie Deze retraite is geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars
Waar Locanda della Quercia Calante, Umbrië, Italië
Kosten De hieronder vermelde kosten zijn inclusief:
* 7 overnachtingen
* 3 maaltijden per dag, plus koffie, thee en snacks en
* alle yoga- en meditatie sessies (ochtend middag en avond).

Transportkosten zijn niet inbegrepen. Gedeelde kamers zijn op basis van hetzelfde geslacht, behalve diegene die als koppel deelnemen aan de retraite. Er zijn beperkte plaatsen per type kamer. Kamerindeling vindt plaats op volgorde van boeking.

Retraite prijs:
1-persoonskamer met eigen badkamer € 1.750
2-persoonskamer met eigen badkamer € 1.450
Inschrijven bij Annemieke via: info@sahayoga.nl

 

Belangstelling?

Neem contact op met Annemieke  via  info@sahayoga.nl. Je bent van harte welkom!                           

Yin yoga & mindfulness retraite Italie
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief