Buitenyoga

Van mei t/m augustus gaan we weer met een paar lessen naar buiten! Heerlijk samen yoga doen in de frisse buitenlucht op een prachtige locatie. Met de wind in je haren, de zon op je huid en het gras tussen je tenen.

Of lekker in de schaduw onder de bomen. Je kiest je eigen plek. Samen gronden, bewegen, ademen, yin en yang, inspannen en ontspannen en helemaal aankomen in het moment. We geven de buiten yogalessen net als voorgaande jaren weer in de boomgaard en wijngaard van de biologische tuinderij Land en Boschzigt in 's Graveland. Een prachtige plek op een paar km afstand van Ananda! Er is een biologoische landgoedwinkel bij en een Serre waar je na afloop heerlijk kunt genieten van een kop thee of koffie met wat lekkers. Een buiten les is een ervaring op zich! Kom het eens ervaren en voel wat het doet voor je conditie, immuunsysteem, innerlijke rust en vooral: gevoel van levensvreugde en geluk!   

Kijk hier welke lessen er buiten worden gegeven: 
LESROOSTER 


Hoe kan ik meedoen?

Als leerling van Ananda ben je van harte welkom! Je zult van tevoren moeten reserveren. Dat kan vanaf 9 dagen voor de les. Ben je nog geen lid en wil je toch meedoen? Of heb je een online abonnement en wil je daarnaast graag de buiten lessen volgen? Kijk hier wat de mogelijkheden zijn om mee te doen. Of koop een proefles voor €7,50. 

PROEFLES  INSCHRIJVEN 


Wanneer gaat een les niet door?

De les gaat zo wie zo altijd door! Als het vanwege het weer niet buiten kan, dan verplaatsen we de les naar binnen. Heb je gereserveerd voor de les? Dan krijg je daarover een mail van ons. Ook kun je het zien in het lesrooster. 
 


Hoe kort van tevoren kan ik annuleren? 

Heb je een les gereserveerd en kun je toch niet komen? Geen probleem. Je kunt je les op elk gewenst moment annuleren. Doe je dit minimaal 2 uur voor de start van de les, dan krijg je de les weer toegevoegd aan je account. Doe je dat korter van tevoren, dan wordt de les van je account afgeschreven, maar bied je toch andere yogi's nog de gelegenheid om zich in te schrijven.
 


Hoe kan ik een gereserveerde les annuleren?

Log in op de site van Momo Yoga en klik op je naam rechtsboven. Ga naar 'Mijn boekingen en bestellingen'. Daar zie je je gereserveerde lessen. Klik op het rode kruisje achter de les die je wilt annuleren en bevestig je annulering. Gebruik je liever de Momo Yoga app, dan annuleer je als volgt: Log in op de app en ga rechtsboven naar 'Account' en vervolgens naar 'Mijn Profiel', 'Profiel bewerken' en 'Openen'. Je komt nu in de webversie van Momo Yoga. Ga naar het menu rechtsboven en klik op je naam en daarna op 'Mijn boekingen en bestellingen'. Hier zie je je gereserveerde lessen en kun je je uitschrijven voor de les. 


Toilet

Zorg dat je voor je vertrek thuis naar het toilet bent geweest. Op het landgoed zijn 2 toiletten (bij de Serre) die regelmatig schoon gemaakt worden en waar we gebruik van mogen maken in noodgevallen. 


Wat is het adres?

De buiten yogalessen op donderdag worden gegeven in de boomgaard van biologische tuinderij Land en Boschzigt aan de Leeuwenlaan 34 in 's Graveland. En de lessen in het weekend worden gegeven aan de overkant van de weg in de wijngaard van Land en Boschzigt, op landgoed Hilverbeek, Leeuwenlaan 11. Na afloop van je les kun je op de meeste dagen nog even je biologische boodschappen doen bij de landgoedwinkel of een kopje thee of koffie drinken met wat lekkers in de Serre.
 


Waar kan ik parkeren boomgaard?

Land en Boschzigt is vanuit Hilversum goed te bereiken met de fiets en ligt op een paar km van Ananda. We vragen je om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Je rijdt de toegangsweg op, langs P1 en P2, totdat je bij een bocht komt in de weg. Sla hier linksaf. Ben je met de auto? Parkeer dan je auto in de groenstrook links van de weg. Ben je met de fiets? Rijd dan nog even door richting de huisjes. Sla linksaf en ga voor de huisjes langs naar de boomgaard. Je fiets kun je parkeren bij de ingang van de boomgaard. 
 


Waar kan ik parkeren wijngaard?

Voor de lessen in de wijngaard kun je parkeren op de P van landgoed Hilverbeek. Dit ligt schuin tegenover de ingang van Land en Boschzigt aan de Leeuwenlaan 11. Je gaat het bruggetje over van Landgoed Hilverbeek. Daarna rijd je een stukje rechtdoor totdat je vanzelf aankomt op een P. Je kunt daar ook je fiets stallen. Vanaf de P loop je naar rechts naar de slangenmuur. De wijngaard ligt achter de slangenmuur. Heerlijk beschut.


Wat moet ik meenemen?

Neem in elk geval je eigen yogamat mee! En verder alles wat je nodig hebt om het jezelf comfortabel te maken. Een dekentje, petje, zonnebril, flesje water, evt. een zitkussentje en een goed humeur! Tip: neem een picknickkleed mee om onder je mat te leggen. Dat beschermt je tegen evt. teken en andere kriebelende beestjes. En check jezelf na afloop van de les goed op teken. 
 


Mini retraite

Gun jezelf een mini retraite voor lichaam en geest en geniet van yoga, meditatie en mindfulness in de natuur. Wat een heerlijk vooruitzicht! Kom je ook? Je bent van harte welkom!

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief