Retraites

Stilte weekend herfst retraite met Annemieke

11-13 oktober 2024


Geniet van een heerlijk yoga en meditatie weekend in stilte, rust en ruimte in het prachtige wijdse Zeeland. De herfst is een mooi moment in het jaar om even alles los te laten en je terug te trekken en te verstillen. We verblijven in het mooie Land aan Zee, vlakbij de uitgestrekte stranden van Zeeland, midden in de mooie natuur van Burgh Haamstede.

Tijdens dit weekeinde wordt stilte beoefent. Ook als je dat nog nooit gedaan hebt, ben je welkom. Verdiep je yoga & meditatie, versterk je mindfulness en kom weer in contact met de natuur en jezelf.

Al eeuwenlang hebben de verschillende wijsheid tradities de waarde van retraite erkend. Tijd in retraite doorbrengen geeft ons de mogelijkheid om even uit de complexiteit van het leven van alledag te stappen en diep te kunnen luisteren naar lichaam, hart en geest. Dit weekend biedt je de ruimte en praktische begeleiding om dat te kunnen doen. Door yoga en mindfulness meditatie te beoefenen, te wandelen in de natuur en ook te rusten, in de vruchtbare atmosfeer van stilte.

De beoefening van yoga en mindfulness is reinigend voor lichaam en geest. Stilte beoefenen ondersteunt de zuivering van de geest en wordt, om die reden, al duizenden jaren gedaan. Tijdens dit weekend kun je meerdere yoga- en meditatie sessies per dag verwachten. Tussendoor kun je wandelingen maken in de directe omgeving van Land aan Zee, maar je kunt ook lekker rusten in de tuin.

Bereid je voor op een mooi weekend in stilte waarin je tijd neemt voor jezelf, en tot rust kunt komen. Je ontwikkelt weer nieuwe inzichten en gaat een beetje als een ander mens weer terug naar huis. Er is zorgvuldige begeleiding in de meditatie- en yogabeoefening en daarom is dit weekend geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars.


Stilteplek

Je vindt Land aan Zee in het stille buitengebied van Burgh-Haamstede (NL), vlakbij de Oosterschelde en op korte afstand van de eindeloze stranden van Schouwen Duiveland. De hele omgeving bruist van het leven: je hoort de uilen roepen, ziet de ganzen in grote groepen overtrekken, de wind door het duingras spelen en de zwaluwen kwetterend langs het huis scheren. De eindeloze vergezichten doen je dromen. En verder is het hier stil… ’s Nachts zul je versteld staan van de sterrenhemel en de goed bewaarde duisternis op eiland. Er zijn in de buurt ook gezellige badplaatsjes, eindeloze stranden, kleine dorpjes met winkeltjes, marktjes, restaurants en andere voorzieningen. Op loopafstand ligt het haventje van Burghsluis. Je kunt hier een frisse duik nemen in de Oosterschelde of uren staren naar het spel van vogels, wind, wolken, golven en opwaaiend zand. Voor je het weet komt er een rust over je, voel je je aarden en naar binnen keren.  


Kamers

Er zijn zowel 1-pers kamers als 2-pers kamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer (douche, wastafel en toilet) en airconditioning.

Wie Annemieke van Noort
Wanneer vrijdag 11 oktober (vanaf 16.00 uur)  t/m zondag 13 oktober 2024 (afsluiting na de lunch)
Voor wie Deze retraite is geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars
Waar Land aan Zee www.landaanzee.org
Kosten inclusief 2 overnachtingen, 6 vegetarische maaltijden, koffie/thee, en alle yoga- en meditatie sessies (inclusief gebruik van materialen):
€ 585 voor een 1-pers. kamer
€ 485 voor een 2-pers kamer
Inschrijven bij Annemieke via: info@sahayoga.nl

 

Belangstelling?

Neem contact op met Annemieke  via  info@sahayoga.nl. Je bent van harte welkom!                           

Stilte weekend herfst retraite met Annemieke
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief