Docenten

Annemieke

Yin yoga - vinyasa slow flow - yin yang yoga 

Annemieke van Noort is een ervaren yogadocente (RYT 200 + E-RYT 500) en endorsed teacher van Sarah Powers. Ze volgde hiervoor jarenlang onderricht bij Sarah Powers’ Insight Yoga Institute (IYI). IYI staat voor de integratie van yoga, Boeddhisme, psychologie, mindfulness en Taoïstische beoefening, elementen die allemaal terug te vinden zijn in de lessen van Annemieke. Haar lessen kenmerken zich door oefeningen voor lichaam, hart en geest. Naast yogadocent is Annemieke ook Internal Family Systems (IFS)-practitioner en begeleidt ze cliënten individueel. Haar belangstelling en betrokkenheid gaat uit naar de menselijke ontwikkeling in al haar dimensies: fysiek, mentaal en emotioneel. Yoga, mindfulness meditatie en innerlijk werk (IFS) combineert zij in een holistische benadering.

Naast de wekelijkse lessen, geeft Annemieke trainingen, workshops, cursussen, individuele- en groep mentoring sessies en leidt zij (stilte-) retraites. Voor meer informatie over haar werk, kijk op sahayoga.nl

 "Yoga is voor mij leven vanuit zielsverbondenheid; je innerlijke natuur. Vaak zijn we die verbinding kwijt geraakt en neigen te leven met onze blik naar buiten gericht. Dat maakt ons kwetsbaar en afhankelijk. Leven vanuit de verbinding met je ware aard, geeft kracht en brengt je meer in balans. Yoga is terugkeren naar eenheid. Eenheid van lichaam, geest en ziel."

Annemieke
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief