Workshops

Ayurveda winter dreams workshop

zondag 17 dec


Keer naar binnen tijdens de winter en laat je inspireren door het verhaal van de heilige 12 nachten. Leer van de Ayurveda hoe je in deze koude periode van het jaar je balans kunt bewaren. Welke voedingsmiddelen helpen je om jezelf warm te houden, wat voor beweging? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende energie hebt? 


Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een oosterse filosofie die duizenden jaren oud is. Ayurveda betekent kennis of wetenschap van het leven. Ayur = leven en Veda = kennis. Ayurveda wordt wel de zuster wetenschap van de yoga genoemd en kan een waardevolle aanvulling vormen op je yoga beoefening. Ayurveda leert ons dat een goede spijsvertering de basis is voor een gezond en evenwichtig leven en ziektes kan voorkomen. Door bewustwording hiervan en aanpassingen aan je voeding en leefstijl kun je zowel lichamelijke als geestelijke onbalans voorkomen en de kwaliteit van je leven verbeteren.


Serie workshops Ayurveda & the seasons

Wil je leren leven in balans met de seizoenen, zowel fysiek als mentaal? Dan is de serie workshops Ayurveda & the Seasons misschien wat voor jou. De verschillende seizoenen, met elk een eigen energie, beinvloeden onze spijsvertering en hebben invloed op onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid. In elke workshop leer je wat de kenmerken zijn van het seizoen en wat je zelf praktisch kunt doen om je gezondheid en welzijn te bevorderen.

De workshops zijn als serie of los te volgen. Je kunt op elk gewenst moment instromen. Het is fijn als je de Ayurveda Introductie workshop vooraf een keer hebt gevolgd, maar het is niet verplicht. Neem bij twijfel contact op met Britta. 

Schrijf je in en doe mee! Inclusief mediatie, pranayama, handout en afsluitende yoga nidra, zodat je vol nieuwe inzichten en ontspannen naar huis zult gaan. 


PRAKTISCHE INFO

Wie Britta Hall
Wanneer zondag 19 maart van 14.00 tot 17.00 uur - lente workshop
zondag 2 juli van 14.00 tot 17.00 uur - zomer workshop
zondag 1 oktober van 14.00 tot 17.00 uur - herfst workshop
zondag 17 december van 14.00 tot 17.00 uur - winter workshop
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €55 per workshop (of als serie van vier €195)
Inschrijven bij Britta via balanceaselfcare@gmail.com
Betaling na inschrijving ontvang je de betalingsgegevens

 

Belangstelling?

Kijk voor meer info op Balancea.earth en neem contact op met Britta via balanceaselfcare@gmail.com Je bent van harte welkom!

Ayurveda winter dreams workshop
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief