Lessen

Vinyasa slow flow yoga


Vinyasa slow flow yoga is de rustigere variant van vinyasa flow yoga. Je beweegt in een ontspannen flow van de ene naar de andere houding op het ritme van de adem. De lichaamshoudingen (asana's) worden met elkaar verbonden in vloeiende bewegingen. Vinyasa flow yoga is gericht op het ontwikkelen van kracht en flexibiliteit in het lichaam en het tot rust komen van de geest.

In de lessen worden asana's gebruikt uit de ashtanga vinyasa yoga, maar in een willekeurige volgorde en wisselend tempo. Vinyasa flow yoga is gericht op het ontwikkelen van kracht en flexibiliteit in het lichaam en het tot rust komen van de geest. De les heeft als doel je te ontspannen en je een blij gevoel te geven, terwijl je tegelijkertijd elke spier in je lichaam activeert en strekt. Een fijne les om het lichaam te stretchen en zo je dag fris te beginnen of rustig te eindigen.

 

Belangstelling?

Kijk hier in het lesrooster wanneer deze lessen gegeven worden en neem contact met ons op voor een gratis proefles. Je bent van harte welkom!

 Vinyasa slow flow yoga
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief