Lessen

Priveles


Wil je yoga een integraal onderdeel maken van je leven? En elke ochtend je eigen beoefening doen? Of heb je specifieke klachten waar je dmv yoga aan wil werken? In de privélessen bieden we je lessen op maat, op basis van jouw eigen situatie, wensen en voorkeuren. Je kunt kiezen uit yoga, meditatie of mindfulness of een combinatie daarvan en zelf je eigen docent kiezen. 

In de privélessen is er alle aandacht voor jouw specifieke situatie en kun je precies aangeven waar je aan wilt werken of waar je behoefte aan hebt. Soms is de balans in je leven zoek, als gevolg van ziekte, letsel of een overdaad aan stress. De privélessen kunnen je helpen om de balans te herstellen. 

"You really do not need to know many things.
But you definitely need to practice what you know."
Swami Rama

In de privélessen kun je samen met de docent een individueel oefenprogramma opstellen om meer rust en gezondheid in je leven te brengen. Ook kun je werken aan het ontwikkelen van mindfulness vaardigheden en het leren mediteren. Aandacht voor de adem is ook mogelijk. Zo zul je merken hoe yoga, meditatie, mindfulness en pranayama (adembeheersing) kunnen bijdragen aan meer balans in je leven, kalmte van geest en een gezond, sterk en flexibel lichaam.

 

Belangstelling?

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je vraag is en wat je wensen zijn. We helpen je graag! 

Priveles
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief