Lessen

Coaching en/of priveles yoga


Zit je met een vraagstuk, merk je dat je vastraakt of in een vicieuze cirkel zit? Of wil je misschien gewoon wat dingen op een rijtje zetten? Dan kan Julie-Anne jou daar wellicht bij helpen. In deze privé yoga/-coaching sessie krijg je een afgestemde les op wat jij nu nodig hebt. Na een gesprekje volgt de yogales. Of eerst de les en dan een gesprekje. Alleen yogales of alleen coaching kan natuurlijk ook.

De coaching die Julie-Anne aanbiedt komt vooral voort uit haar ervaring met mensen, situaties, yoga en vanuit het intuïtieve. Julie-Anne is opgeleid tot coach en yogadocent, maar volgt geen vaste technieken of trucjes. Haar visie is vooral: ‘Binnen welk groter geheel past het probleem? En welk deel daarin is van jou? En wát is van de ander? Waar kan je wat aan doen en vooral: waar kan je niets aan doen? Welk deel is ‘’Out of your hands”? Dat vraagt dan misschien om acceptatie, overgave of loslaten. En loslaten…Hoe doe je dat dan?


Coaching

Vaak is het verhaal waar je in leeft een vast kader geworden. Omdat wat je kent veilig voelt, wil je dat vaak ook vasthouden. Maar misschien kun je er anders naar kijken, vanuit een groter geheel. Emoties beïnvloeden de manier waarop je kijkt, maar vaak laten we het verhaal, de omstandigheden bepalen hoe we ons voelen. Toch kan je, door je niet te identificeren met de omstandigheden, of met de ander, ook juist ineens wél bij machte zijn om door een andere benadering de visie te veranderen. Je bent dan geen slachtoffer meer van de situatie, maar je leert omgaan met de situatie, dus meer als een uitdaging die je wordt aangeboden. Uiteindelijk zijn we een onderdeel van een groter geheel. Dat is het werkelijke kader.


Privé yogales

Daarnaast merk je misschien dat emoties en spanningen zich vastzetten in je lichaam, of dat je gespannen ademt. In de privé yogales gaan we hier mee werken en kijkt Julie-Anne wat jij precies nodig hebt om je weer lekkerder in je vel te voelen. Het kan zijn dat je oefeningen meekrijgt om thuis mee aan de slag te gaan. Maar dat hoeft niet. Je bepaalt helemaal zelf wat je wilt en nodig hebt. Je krijgt een afgestemde les op jouw wensen. Na een gesprekje volgt de les. Of eerst de les en dan een gesprekje. Alleen yogales, of alleen coaching kan natuurlijk ook. Dit kan één of meerdere keren zijn.


PRAKTISCHE INFO

Wie voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.
Door Julie-Anne
Wanneer in overleg
Waar Atelier yoga & coaching, Diamantstraat 14 in Hilversum
Kosten €65 per uur
gratis kennismakingsgesprekje van 15 minuten mogelijk

 

Belangstelling?

Heb je interesse? Neem contact op met Julie-Anne via juulderoeck@gmail.com of 06-4426 8006. Je bent van harte welkom! 

Je krijgt een afgestemde les op wat jij nu nodig hebt. Na een gesprekje volgt de les.
Of eerst de les en dan een gesprekje. Alleen coaching kan natuurlijk ook. Dit kan één of meerdere keren zijn.
Coaching en/of priveles yoga
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief