Workshops

Vrouwen selfcare cirkels met Britta

15 sept, 12 okt, 9 nov en 8 dec


Een vrouwencirkel is een plek waarin je in je lijf mag zakken, en je hart mag openen. Je mag jezelf zijn en je ervaringen, gevoelens en gedachten delen, zonder oordeel of advies. Ontspan en onthaast. Kom uit je hoofd en in je lijf. Ervaar verbondenheid met jezelf en voel je gedragen door de cirkel van vrouwen. 

De avonden zijn gevuld met dans, meditatie, klank, sharing, aroma yoga nidra, een kopje thee en iets lekkers. Elke avond is net weer iets anders, geïnspireerd op het thema van de maand. Gun jezelf een avond vol zelfzorg en laat je inspireren!


15 september - nazomer liefde

Nu de zomer plaatsmaakt voor de herfst, nodig ik je uit om samen deze bijzondere tijd van het jaar te omarmen tijdens de nazomer vrouwencirkel. Na de uitbundige energie van de zomer is het tijd om weer meer bij jezelf te komen en een diepere verbinding aan te gaan. Bereid jezelf voor op de komst van de herfst. Gun jezelf een avond vol zelfzorg en laat je inspireren. Met meditatie, dans en aroma yoga nidra.


12 oktober - dankbaarheid

Doe mee aan de vrouwencirkel in oktober, waar we in de herfst met het thema dankbaarheid samen reflecteren op de overvloed en schoonheid in ons leven. Ontdek de kracht van gedeelde ervaringen en verbind je met een warme groep gelijkgestemde vrouwen. Waar ben jij dankbaar voor? Hoe uit jij je dankbaarheid?


9 november - loslaten & vergeven

Doe mee aan de vrouwencirkel in november met het thema 'loslaten en vergeven'. In deze periode van het jaar richten we ons op het loslaten van dat wat ons niet meer dient en het vinden van vergeving, zowel voor onszelf als voor anderen. Sluit je aan bij een warme groep gelijkgestemde vrouwen en creëer ruimte voor nieuwe groei en vernieuwing in je leven.


8 december - winter dreams

Kom samen in de vrouwencirkel 'Winter dreams' om je dromen en verlangens voor het nieuwe jaar te delen en versterken. Deze tijd van het jaar vraagt om vertraging, naar binnen keren, bezinning en stilte. Laat de winterse magie je inspireren en verbind je met een warme groep van gelijkgestemde vrouwen. Met meditatie, tijd voor reflectie, aroma yoga nidra en de magische klanken van de handpan.


PRAKTISCHE INFO

Wie Britta Hall
Wanneer 1 x per maand op een zaterdag- of zondagavond van 19:15 - 21:30:
zondag 15 september - Nazomer liefde
zaterdag 12 oktober - Dankbaarheid
zaterdag 9 november - Loslaten & vergeven
zondag 8 december - Winter dreams
Inloop vanaf 19:00 met een kopje thee en iets lekkers.
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €35 leerlingen Ananda, anderen €40, early bird €30 (tot twee mnd van tevoren)
Inschrijven bij Britta via info@balancea.earth 
Betaling na inschrijving ontvang je de betalingsgegevens
Vrouwen selfcare cirkels met Britta
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief