Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 369 reviews >>

Lessen - 20 sep, 2022

Wow, wat veel lessen staan er on demand! Genoeg keuze

Ananda Yoga - 8 sep, 2022

Met heel dankbare groet voor zeker 10 jaar heerlijke lessen en veel hartelijke uren!

Lessen - 5 sep, 2022

Ik ben altijd heel blij met de lessen als ik ga en vind de sfeer en de kwaliteit heel hoog.

Lessen - 30 aug, 2022

Online en on demand zijn heerlijk voor mij:) En af en toe naar Ananda toekomen een cadeau.

Ananda Yoga - 30 aug, 2022

Heel goed dat je de prijzen omhoog gooit. Betaal met liefde! En wat fijn dat de yoga buiten nog even doorgaat.

Lessen - 24 aug, 2022

Zo fijn dat de buitenlessen verlengd zijn! Ik ervaar ze iedere keer echt als een retraite; dank voor de kers op het seizoen!

Ananda Yoga - 22 aug, 2022

Ben blij met Ananda. Yoga, meditatie en mindfulness horen bij mij. Zitten in mijn systeem.

Ananda Yoga - 22 aug, 2022

Wat fijn dat het wat langer door gaat de buiten les. Heerlijk die flexibiliteit.

Lessen - 22 aug, 2022

Ik heb genoten van jouw lessen waarbij sommige lessen in de boomgaard als een mini vakantie voelden. Daarnaast wil ik Atul bedanken voor zijn inspirerende levenskunst, wijsheid en zijn overdenkingen die hij altijd op een luchtige en grappige manier overbrengt.

Lessen - 21 aug, 2022

Vanmorgen heb ik weer samen met veel andere yogi’s een heerlijke buiten yoga les gevolgd van Marianne. Wat is dat toch fijn zo in de buitenlucht. Het weer is doorgaans lekker, zeker nu het steeds zo warm is, maar ook als het iets minder weer is blijft het genieten.

Lessen - 21 aug, 2022

Ik heb 3 lessen yin yoga gevolgd bij Marleen en ik wil doorgeven dat ik het fantastisch vond! We hebben heel veel tijd voor elke asana genomen en hierdoor kreeg ik meer ruimte om te voelen en op onderzoek te gaan naar wat ik voelde en wat er gebeurde. Zij straalt een zeer fijne en liefdevolle energie uit. 

Lessen - 17 aug, 2022

Ik slaap altijd heerlijk na de yoga.

Lessen - 7 aug, 2022

Dankjewel Ans, voor weer zo’n mooie persoonlijke nieuwsbrief. Vanochtend op de buiten yoga was ik volmaakt gelukkig en blij dat ook mijn vakantie, incl. de door jou geschetste stress, niet doorging. 

Lessen - 27 jul, 2022

Ik geniet enorm van de lessen! Mooie dag vandaag. 

Ananda Yoga - 25 jul, 2022

Fijn om weer lid te zijn van good old Ananda!

Ananda Yoga - 20 jul, 2022

Veel respect voor jou en het hele docenten team voor de manier waarop jullie Ananda vorm geven. Heel veel dank daarvoor! 

Lessen - 20 jul, 2022

Ik wil je ook graag laten weten dat ik zo geniet van je lessen. Het lijkt wel of ze steeds mooier worden! 

Lessen - 3 jul, 2022

Wat geeft Jessica heerlijke lessen op zondag!

Lessen - 18 jun, 2022

Het was fijn heel fijn om bij Ananda te yoga- en. Bedankt Ans, voor de fijne sfeer. Het heeft me veel gebracht. Het is een warm en inspirerend centrum wat jij hebt opgericht!

Lessen - 13 jun, 2022

I want to thank you for the amazing class last week! :)

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief