Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 388 reviews >>

Ananda Yoga - 24 jan, 2023

En natuurlijk gefeliciteerd met het 20 jarig bestaan van Ananda Fantastisch plek met vakkundige docenten. Op naar de 25 jaar!

Ananda Yoga - 24 jan, 2023

Zo mooi en zo waardevol wat jij hebt neergezet met Ananda! Je bent zo zorgzaam bezig met Ananda, zo liefdevol. Ik vind t fantastisch. 

Ananda Yoga - 23 jan, 2023

Van Harte Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal! En leuk om je blog te lezen hoe het allemaal is gegaan. Nog vele jaren en veel geluk met elkaar!

Ananda Yoga - 23 jan, 2023

Ik wil je feliciteren met je 20 jarig jubileum van je yogaschool. Fantastisch om zo’n besluit te nemen en er een succes van te maken.

Ananda Yoga - 22 jan, 2023

Gefeliciteerd met 20 jaar. Echt iets moois neergezet.

Cursus - 1 jan, 2023

De mindfulnesstraining maakt dat ik nu iets in handen heb om op een fijne, prettige manier stil te staan bij lastige gevoelens, situatie etc.  Om op deze manier wat vriendelijker en milder te zijn voor mezelf.

Lessen - 30 dec, 2022

Ik ben blij zo'n mooie yogastudio gevonden te hebben! Mijn eerste les bij Chantal (restorative) was super fijn.

Ananda Yoga - 20 dec, 2022

Een compliment voor de mooie stoffen die er bij Ananda gebruikt worden. Ik heb ook het kussen van Alina; behalve de fijne stof, die Japanse zit is écht een vondst van je/jullie; ik kan er eindeloos op mediteren.

Ananda Yoga - 6 dec, 2022

In verband met verhuizing wil ik mijn abonnement opzeggen. Ik was enorm blij met Ananda, jullie hebben me rust en fitheid gebracht in de afgelopen jaren met jong gezin en tijdens de corona periode - heel waardevol!

Ananda Yoga - 21 nov, 2022

Ook geniet ik iedere keer zo van je mail van ananda, zo mooi geschreven en grappig genoeg ook zo persoonlijk, ik haal er iedere keer wat uit!

Lessen - 16 nov, 2022

Was vandaag weer in Ananda yin yoga en adem van Marleen. Wat een fijne les. Het waaide buiten en de windgong begeleide me sierlijk door de les met z'n mooie geluid.

Lessen - 27 okt, 2022

De afwisseling van poses met zelfmassage en het schudden was leuk, dat kom ik niet zo vaak tegen in lessen. 

Lessen - 27 okt, 2022

Ik vond dat er in de les een goede balans was tussen instructies en stilte, fijn!

Ananda Yoga - 24 okt, 2022

Ik waardeer jullie persoonlijke en klantvriendelijke werkwijze, ik zal jullie studio zeker aan andere yogi's aanraden.

Lessen - 19 okt, 2022

Ik ga jullie lessen missen, zo'n goeie yogaschool vind je niet snel!

Lessen - 6 okt, 2022

Wat een genot is de restorative yoga van vooral Chantal. (ik vind haar mega goed).

Cursus - 5 okt, 2022

Marleen haar online Adem Training is voor mij echt de weg naar een sneller herstel geweest. Ik had geen idee dat adem zo'n onwijs genezende werking heeft. Ik ben er nog niet maar dat gaat zeker goedkomen. 

Lessen - 4 okt, 2022

Ik kijk uit naar de verschillende lessen. De Yin en Adem van Marleen vind ik in elk geval erg fijn.

Lessen - 5 okt, 2022

Gisteren kwam ik aardig gespannen de les binnen en loop daarna volledig ontspannen de les weer uit.

Lessen - 20 sep, 2022

Wow, wat veel lessen staan er on demand! Genoeg keuze

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief