Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 301 reviews >>

Ananda Yoga - 26 okt, 2021

Ik geniet heel erg van de lessen. Wat een fijne en goede docenten. En  heerlijk de on demand lessen.

Ananda Yoga - 25 okt, 2021

Ik wilde alleen zeggen wat een ontzettend mooi aanbod je hebt en mooi rooster met fantastische docenten en mooie website met zoveel variatie! 

Lessen - 25 okt, 2021

Het Corona tijdperk heeft ook nieuwe mogelijkheden gecreëerd en de online lessen passen beter in mijn werkende leven. Ik heb al genoten van de gratis online lessen en het smaakt naar meer!

Ananda Yoga - 19 okt, 2021

Heb ontzettend veel bewondering voor je prachtige centrum en hoe mooi je het draaiend hebt gehouden tijdens Corona! 

Ananda Yoga - 18 okt, 2021

Dank voor hoe jij jouw yogaschool in deze wereld zet en zulke betrokken en inspirerende docenten hebt weten te vinden.

Lessen - 4 okt, 2021

Het was voor ons echt een feestje om weer op die fijne, mooie warme plek aan te komen en heerlijk te genieten van de Dru yoga.

Lessen - 4 okt, 2021

Zelf zijn we zo super blij dat we weer mogen komen, echt zo’n immens verschil met online les krijgen. 

Lessen - 1 okt, 2021

Vorige week heb ik de eerste les met Larisa gehad en vond het fantastisch, werkelijk heel bijzonder wat ze doet!

Ananda Yoga - 20 sep, 2021

Ben trouwens super tevreden over ananda on demand, veel variatie & leuke /goede docenten. 

Ananda Yoga - 20 sep, 2021

Wat een mooie locatie hebben jullie zeg! Echt heel sfeervol en fijn. Ook werd ik heel vriendelijk welkom geheten, heel prettig. 

Lessen - 20 sep, 2021

De manier waarop Britta de hatha & yoga nidra les aan ons heeft door gegeven heeft mij zo veel goed gedaan, ze heeft een mooie zachte stem en werkt op een heel verfijnde en eerbiedige wijze tegenover de yoga cultuur.

Lessen - 8 sep, 2021

Ik ben zo blij met hoe jij yoga bent blijven aanbieden en nog steeds doet. Ik volg lessen alleen maar online en maak ook wel gebruik van de opgenomen lessen, zo fijn!

Lessen - 6 sep, 2021

Ik vind t fantastisch dat ik oude on demand lessen kan blijven volgen en ik hoop van harte dat dat zo blijft
Ananda Yoga - 31 aug, 2021

Ikzelf ben door het nieuwe aanbod sinds Corona enorm liefhebber geworden van wat er online allemaal aangeboden wordt. Heel erg veel keus, om demand en zoomlessen. Zo fijn, heerlijk thuis, kaarsjes aan, op je eigen matje, en de sfeer van Ananda via het scherm. Echt genieten. 

Ananda Yoga - 31 aug, 2021

Ik wil jou en alle docenten een groot compliment maken. Zoals jullie het met elkaar voor ons allemaal mogelijk hebben gemaakt Ananda yoga te blijven doen, echt helemaal top. 

Lessen - 27 aug, 2021

Het was een fijne ontspannende buiten yogales, daarna had ik het gevoel of ik naar de sauna was geweest, zo ontspannen.

Ananda Yoga - 26 aug, 2021

Gisteren ben ik meteen begonnen en het was echt zo fijn! Heel blij om weer terug te zijn. 

Ananda Yoga - 26 aug, 2021

We zijn super blij met alles wat steeds is en weer live wordt aangeboden via yoga Ananda.

Ananda Yoga - 13 aug, 2021

Yoga is, dankzij Ananda en helemaal door de online lessen erbij, voor mij een dagelijks houvast en inspiratiebron. Het geeft mij zowel fysieke kracht, als innerlijke balans. Ik ben er erg blij mee en dankbaar voor.

Ananda Yoga - 13 aug, 2021

Ik heb net het nieuwe rooster m.i.v september bekeken en  wat is er weer een geweldig keuze aanbod! Wat en cadeau geef je ons weer, samen met je bezielde en inspirerende docenten. 

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief