Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 236 reviews >>

Lessen - 16 feb, 2021

Ik heb gisterenavond een heerlijke on demand les van Ans gevolgd. Thema: ook als je vast zit, kun je vrij zijn. Wat een prachtige tekst het raakte me helemaal.

Ananda Yoga - 15 feb, 2021

't Is gek (en erg) maar t went steeds meer, yoga via een scherm, maar wil dolgraag weer de heuvel op fietsen om live lessen te volgen!

Lessen - 14 feb, 2021

Toch nog even zeggen dat het zo fijn is dat we alle lessen online kunnen volgen. De yoga oefeningen doen zo goed voor mijn nekartrose problemen. Ik heb er echt baat bij.

Ananda Yoga - 14 feb, 2021

Ananda Yoga is voor mij een voorbeeld en inspiratiebron. Het is voor mij een plek waar ik thuiskom; een warm huis. Letterlijk en ook het thuiskomen in mijzelf.

Lessen - 11 feb, 2021

Jullie lessen on demand zijn super goed! 

Ananda Yoga - 11 feb, 2021

Na 3 jaar weer terug bij Ananda, fijn dat ik op afstand de lessen kan volgen (Katwijk naar Hilversum is te ver).

Lessen - 11 feb, 2021

Het was wederom een geweldig meditatieve en stromende les. 

Ananda Yoga - 11 feb, 2021

Heel veel dank voor jouw tomeloze inzet en enthousiasme, vooral in deze tijden! Heb weer genoten van jouw hatha flow les met het prachtige toepasselijke thema "ook als je vastzit kun je vrij zijn". 

Ananda Yoga - 8 feb, 2021

Ik vind Ananda een onwijs mooie locatie en ook jouw liefde en goede zorgen zijn in alles voelbaar en zichtbaar.

Lessen - 5 feb, 2021

Jullie hebben me super blij gemaakt met de kortere dru yoga lessen! 

Ananda Yoga - 5 feb, 2021

Wat jammer dat we nog gesloten blijven en mijn complimenten en respect voor hoe jullie dit allemaal zo'n positieve wending kunnen geven. 

Lessen - 3 feb, 2021

Zeker eens in de twee weken geniet ik van een online les op eigen tijd en plaats. De lessen van Karin zijn een geschenk in deze tijd, waarvoor dank.

Ananda Yoga - 1 feb, 2021

Ik heb net mijn eerste on demand lessen gevolgd met tranen in mijn ogen! Het is zo Goed om terug te zijn op yoga les! Hartelijk Dank voor wat jullie allemaal hebben online gemaakt!!

Ananda Yoga - 1 feb, 2021

Wat doen jullie dit toch goed!! Wat een geweldig online aanbod. Heel fijn in deze tijd! Ik ga eerst wat gratis lesjes uitproberen en misschien daarna een online abonnementje

Ananda Yoga - 30 jan, 2021

Ik kan me geen leven meer zonder yoga en Ananda voorstellen. Heel erg bedankt voor alles dat jij met Ananda en alle docenten aan ons geeft.

Ananda Yoga - 30 jan, 2021

Juist nu met velengde lockdown, avondklok en onzekerheid wanneer dingen gaan verruimen, kan ik rust en ruimte ervaren in mijn beoefening van yoga , liefst natuurlijk live of via Zoom, maar ook on demand is heerlijk om er extra bij te doen om extra/ thema les te kunnen kiezen.

Ananda Yoga - 30 jan, 2021

Ik geniet iedere dag meer van Ananda en wat jullie yoga beoefening mij brengt. Het voedt me, maakt me fysiek en mentaal sterker en brengt verdieping. 

Ananda Yoga - 28 jan, 2021

Dankjewel voor de heerlijke on demand yoga lessen. Alhoewel ik iedereen natuurlijk liever live zie is dit een prima alternatief in mijn opgeknapte kamertje met uitzicht over weilanden. De vertrouwde stemmen doen ook zeker wat en ook het uitproberen van een andere les.

Ananda Yoga - 28 jan, 2021

Ik geniet thuis enorm van jullie online lessen. Het is zo fijn om met de lessen thuis door te kunnen gaan. Ook de korte en half lange lessen zijn plezierig en goed voor wat afwisseling tussendoor. Enorm bedankt voor jullie creatieve en flexibele lessen!

Ananda Yoga - 21 jan, 2021

ik vind het knap hoe jullie elke keer weer inspelen op de nieuwe Corona-maatregelen. Jullie hebben er echt alles aan gedaan om de lessen links- of rechtsom doorgang te laten vinden, geweldig!

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief