Reviews

Zie hier een selectie van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

Op dit moment 161 reviews!

Ananda Yoga - 28 okt, 2020

Ik wil jullie even laten weten dat ik heel blij ben met jullie fijne online lessen en voorál ook de on demand lessen, nu ook aangevuld met wat kortere.

Ananda Yoga - 28 okt, 2020

En complimenten over hoe top jullie alles doen: geweldige lessen, live, online en on demand. Heel indrukwekkend hoe jullie zo soepel meebewegen met de omstandigheden. Yogamind zeker? 

Ananda Yoga - 27 okt, 2020

Ik wil je ook nog even zeggen hoe geweldig ik het vind dat jullie speciale luchtreinigers aanschaffen voor in Ananda zalen.

Ananda Yoga - 26 okt, 2020

Wat een mooie lessen en zeer overzichtelijke aanpak bij Ananda. Jullie doen t erg goed!

Lessen - 24 okt, 2020

Ik heb de on demand stoelyogalessen bekeken. Wat een mooie en ingetogen lessen!

Ananda Yoga - 14 okt, 2020

Van harte gefeliciteerd met 10 jaar Ananda in de kerk. Wat hebben in die 10 jaar veel mensen mogen genieten van de prachtige lessen!

Ananda Yoga - 21 okt, 2020

Ik ben blij en dankbaar dat ik in Ananda mijn yogalessen en workshops mag volgen. Het voelt voor mij als een thuis!! Een plek waar ik graag kom en waar ik blij van wordt. 

Ananda Yoga - 15 okt, 2020

Alweer een tijdje geleden heb ik mijn abonnement opgezegd. Ik wilde ook eens elders in Hilversum rondkijken. Het resultaat is dat Ik ontdekt heb dat Ananda verreweg de fijnste studio is. 

Ananda Yoga - 13 okt, 2020

Er zijn zo veel mooie yogascholen in Amsterdam, maar de persoonlijke aandacht en het compleet relaxte en veilige gevoel van Ananda kom ik toch niet vaak tegen.

Ananda Yoga - 7 okt, 2020

Allereerst van harte gefeliciteerd met het 10-jarige yogaschool zijn in de kerk! Het is een prachtige locatie en inmiddels vol met jouw liefdevolle en inspirerende energie en van alle bezielde docenten en leerlingen.

Ananda Yoga - 5 okt, 2020

Corona ontneemt veel, maar heeft ook Ananda online gebracht (+ on demand!) naast live /buiten lessen. Hierdoor kan ik iedere dag op mijn mat staan en ik ervaar dit als een groot geschenk!

Ananda Yoga - 22 sep, 2020

Yoga heeft pas echt betekenis gekregen toen ik bij Ananda kwam. Nu is het een wezenlijk onderdeel van mijn leven en een enorme verrijking.

Ananda Yoga - 4 okt, 2020

Van harte gefeliciteerd met het 10 jaar bestaan van Ananda op de Boomberglaan! Na 10 jaar zijn jullie goed geaard en niet meer weg te denken uit Hilversum. Hoop nog heel lang te kunnen genieten van jullie studio en toegewijde docenten op deze bijzondere plek in Hilversum.

Ananda Yoga - 29 sep, 2020

Ik ben zo blij dat ik bij jullie yoga ben gaan doen! Het lukt mij nog steeds niet om de juiste woorden te vinden.

Lessen - 25 sep, 2020

Online vind ik erg prettig en merk dat het me dan vaker lukt om een les te volgen, vooral on demand. 

Lessen - 12 okt, 2020

Het is zo heerlijk om een on demand les te kunnen volgen in de vroege ochtend of late avond in deze tropentijd.

Lessen - 25 aug, 2020

Ik geniet van de buitenlessen! Geweldige aanwinst. En veel dank hoe jullie alles regelen. Echt super!

Lessen - 7 sep, 2020

Wat ben ik dankbaar voor de lessen. Daardoor kom ik weer meer bij mezelf.

Lessen - 11 aug, 2020

Wat was het heerlijk om weer samen yoga te doen en ook nog eens buiten in de natuur, heel heel erg fijn!

Lessen - 4 aug, 2020

Zondag jl. had ik mijn 1ste Anandales weer sinds maanden en het liep allemaal gesmeerd. Fijn om weer op een vertrouwde plek te zijn. En vanmorgen een buitenles van Evalien en dat was ook weer zo bijzonder. De lucht veranderde voortdurend van licht naar donker en van droog naar nat; een geweldige ervaring.

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief