Reviews

Zie hier een overzicht van reviews die wij spontaan ontvingen van onze leerlingen. Vanwege de privacy hebben we de namen weg gelaten. 

<< 252 reviews >>

- 21 apr, 2021

Yoga met Evalien en de schapen was helend en super leuk. Wat een prachtige plek!

Ananda Yoga - 19 apr, 2021

En wat was het heerlijk vanmiddag, heb echt van elke minuut genoten. Mooiste vind ik altijd als je dan je blik verzacht richting het gras en je dan vanuit je ooghoeken de overige sprietjes ziet bewegen door de wind. Ik wordt daar altijd zo heerlijk rustig van.

Lessen - 18 apr, 2021

Echt heerlijk de buitenyoga! Ontspanning was ook heel prettig want de zon was heel warm en verwarmde ook de matjes. Was totaal niet fris om te liggen.

Ananda Yoga - 18 apr, 2021

Wat heerlijk dat we weer buitenyoga mogen doen! Ik was de gelukkige die dinsdag met de eerste les kon meedoen. Ik zag alleen maar blije gezichten. Superfijn dat je dit voor ons hebt georganiseerd op deze magisch mooie plek. 

Lessen - 14 apr, 2021

Het was heerlijk vanochtend buiten yoga. Tikkie koud, maar daar is op te kleden. En met de blote voeten in het gras, frisse lucht opsnuiven. Een welkome afwisseling van de online wereld in Teams/ Zoom/ etc...

Lessen - 14 apr, 2021

Dank voor de unieke mogelijkheid weer fysiek lessen te volgen; een intens mooi moment daar op de appelboomgaard!

Ananda Yoga - 12 apr, 2021

Heel fijn dat de buitenlessen zo weer kunnen starten. Geniet ook enorm van de on demand lessen. 

Lessen - 8 apr, 2021

Allereerst dank voor jullie grote inzet voor ons. En wat fijn dat de buitenlessen weer kunnen starten, mits de weergoden ons goed gezind zijn. 

Lessen - 7 apr, 2021

Dank voor alle lessen en inspirerende nieuwsbrieven!

Lessen - 23 mrt, 2021

Net weer even de gelegenheid gegrepen een on demand les van Karin te doen. Was weer erg prettig. Heel fijn dat jullie dit al zo lang goed regelen en het mogelijk is om thuis haar lessen te doen ondanks alle beperkingen tav corona. Dank!

Lessen - 23 mrt, 2021

En ik heb veel baat bij yin lessen van Annemiek. Dank voor al het werk, dat ons in staat stelt om in balans te blijven.

Ananda Yoga - 18 mrt, 2021

Je bent fantastisch bezig, ongelooflijk hoe goed je het allemaal organiseert bij Ananda. Echt mijn complimenten! 

Ananda Yoga - 10 mrt, 2021

Sinds de coronatijd doe ik eigenlijk veel meer yoga dan daarvoor. Ik ben dan ook superblij met alle online en on-demand lessen!

Ananda Yoga - 7 mrt, 2021

Ik vind dat je jullie aanbod prachtig aangepast hebt aan de nieuwe omstandigheden.

Ananda Yoga - 5 mrt, 2021

Wat heb ik genoten van de talks van Tineke, zo inspirerend, zo kalm, zo geruststellend. Vandaag ontdekt. Kwam precies op het goede moment. Grote dank

Ananda Yoga - 4 mrt, 2021

Ben sinds een paar weken weer lid en echt weer heel blij mee!!

Lessen - 16 feb, 2021

Ik heb gisterenavond een heerlijke on demand les van Ans gevolgd. Thema: ook als je vast zit, kun je vrij zijn. Wat een prachtige tekst het raakte me helemaal.

Ananda Yoga - 15 feb, 2021

't Is gek (en erg) maar t went steeds meer, yoga via een scherm, maar wil dolgraag weer de heuvel op fietsen om live lessen te volgen!

Lessen - 14 feb, 2021

Toch nog even zeggen dat het zo fijn is dat we alle lessen online kunnen volgen. De yoga oefeningen doen zo goed voor mijn nekartrose problemen. Ik heb er echt baat bij.

Ananda Yoga - 14 feb, 2021

Ananda Yoga is voor mij een voorbeeld en inspiratiebron. Het is voor mij een plek waar ik thuiskom; een warm huis. Letterlijk en ook het thuiskomen in mijzelf.

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief