Lessen

Yin yang yoga


Tijdens de yin yang yoga lessen wordt yin yoga gecombineerd met elementen uit yang yoga stijlen zoals vinyasa yoga. Yang yoga houdingen zijn beweeglijke en soms krachtige houdingen waardoor warmte ontwikkeld wordt. Yin yoga houdingen zijn gericht op de diepere weefsels (de gewrichten, aanhechtingen en het bindweefsel) en worden doorgaans lang aangehouden.

Veel yang houdingen worden staand uitgevoerd, terwijl de meeste yin houdingen zittend of liggend worden uitgevoerd. De combinatie van beide vormen brengt de verstillende, meditatieve energie van yin in balans met de opwekkende, versterkende energie van yang. Yin en yang zijn begrippen uit het Taoisme en refereren aan de twee belangrijkste krachten in het universum. Yang staat voor dat wat dynamisch is, warm, veranderend en naar buiten gericht en yin voor dat wat meer verborgen, koel, statisch en stil is. Beide begrippen zijn relatief en kunnen in elkaar overvloeien. Een dynamische en verstillende yogales die zowel intensief maar vooral ook meditatief van aard zal zijn. De les eindigt met een diepe ontspanning. 

 

Belangstelling?

Kijk hier in het lesrooster wanneer deze lessen gegeven worden en neem contact met ons op voor een gratis proefles. Je bent van harte welkom!

 Yin yang yoga
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief