Lessen

Hatha & aroma yoga nidra


Een speciale les waarin hatha yoga, aromatherapie en yoga nidra gecombineerd worden. Hatha yoga is de klassieke, traditionele yoga waarin het gaat om balans tussen inspanning en ontspanning. In yoga nidra komt je in een diepe staat van ontspanning waardoor lichaam en geest de tijd krijgen om te herstellen en op te laden. Het gebruik van essentiële oliën tijdens de yoga nidra versterkt het effect van ontspanning en loslaten van emotionele spanning. 

De les begint met hatha yoga en eindigt met een yoga nidra van ongeveer 25 minuten in de liggende savasana houding. Yoga nidra is een diepe ontspannings- en meditatietechniek ontwikkeld door Swami Satyananda van de Bihar School of Yoga in India. Nidra betekent slaap en de term yoga nidra verwijst naar een bewustzijnsstaat tussen wakker zijn en dromen.

Veel mensen staan tegenwoordig 24 uur per dag 'aan', slapen slecht en leven vanuit hun hoofd. Yoga nidra brengt je volledig tot rust en geeft je de gelegenheid om te herstellen en op te laden. Terwijl je ligt op je rug in savasana pendel je heen en weer tussen ontspanning en halfslaap. Dit heeft een weldadig ontspannende en vitaliserende werking en zorgt ervoor dat je op een diep niveau dingen kunt verwerken en loslaten, zodat je je na afloop weer helder, opgeladen en vrij van spanning zal voelen. 

Graag je eigen deken meenemen. 

Hatha & aroma yoga nidra
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief