Lessen

Chi flow yoga


Een op Qigong, dru yoga en hatha yoga geïnspireerde les met energetische en vloeiende bewegingen. Deze les op muziek is erop gericht de chi (vitale levenskracht) in het lichaam te laten stromen en in balans te brengen. Uitgangspunten zijn: moeiteloosheid, zacht en flexibel zijn, flow, visualisatie en in het moment zijn.

In de les is veel aandacht voor hart openers en zachte vloeiende energetische bewegingen van de armen en handen. Maar ook de rest van het lichaam komt aan bod. Deze les is zowel voor beginners als gevorderden goed te volgen. Je beweegt in een zachte flow. Het rimte in de bewegingen, de herhaling en de aandacht voor de adem, zorgen ervoor dat je helemaal in het moment komt en je hoofd leeg wordt. De les begint actief en wordt langzaam aan steeds verstilder. 

Je komt zo geleidelijk aan in een ontspannen staat van zijn, waarna je je in de eindontspanning helemaal over kunt geven aan wat er is. Aan het eind van de les voelt je lichaam levendig en vitaal en je geest kalm en rustig. Deze les is altijd geïnspireerd op een thema, dat als een rode draad door de les heen verweven wordt.  

Chi flow yoga
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief