Live in Ananda

Je bent weer van harte welkom voor live lessen in Ananda! We bieden zowel live lessen aan in Ananda, als buitenyogaonline en on demand lessen. En alles op ruime afstand. Per les laten we niet meer dan 10 leerlingen toe (beneden) en 6 (boven). Zo hebben volop de ruimte om veilig yoga te doen met elkaar.  

LESROOSTER 


Reserveren live lessen

Wil je meedoen met de live lessen? Reserveer dan de les van je voorkeur via het lesrooster. Als leerling van Ananda krijg je van ons een account waarmee je kunt inloggen op het reserveringssysteem. Als je inlogt kun je precies zien hoeveel lessen je per maand live kunt volgen bij Ananda. Reserveren van een les is mogelijk is vanaf ongeveer een week voor de les.   


FAQ's

Wil je weten hoe je een les kunt annuleren? Of hoe je aan een login komt om te reserveren? Kijk hier in het overzicht met Frequently Asked Questions
 


Corona maatregelen

We doen er alles aan om je veilig te ontvangen bij Ananda en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Zo zorgen we voor voldoende afstand tussen de matten, ruimte tussen de lessen, goede schoonmaak en ventilatie. 

CORONA MAATREGELEN 

We zien er naar uit om je te zien bij Ananda en samen yoga, meditatie en mindfulness te beoefenen! Kom je ook?

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief