Gratis proefles

GRATIS PROEFLES

Heb je belangstelling voor een gratis proefles? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor advies. In de zomerperiode mag je ook zo zonder afspraak langskomen voor een gratis proefles. Je bent van harte welkom! 

Graag zien we dat je ongeveer 10 minuten voor de les aanwezig bent en je meldt bij de docent. Zo kun je even rustig kennis maken en loop je niet het risico dat je er niet meer in kunt. Graag makkelijke kleding aantrekken en iets warms meenemen (vest/trui en sokken) om aan te trekken bij de ontspanning op het eind van de les.

 

Verder kun je evt. een dekentje meenemen om over je heen te leggen bij de ontspanning en evt. een handdoek of yoga towel voor op de mat. Matten, blokken, bolsters, kussens en andere yoga props zijn aanwezig. Meer weten? Lees verder op onze pagina praktische info.


Belangstelling?

Neem contact met ons op  voor advies of om een afspraak te maken voor een gratis proefles. In de zomerperiode kun je ook zonder afspraak langskomen voor een proefles. Je kunt kiezen uit alle lessen van het rooster en bent van harte welkom!

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief