Reacties

Met veel moed en bewondering heb ik bij jullie mogen leren wat aarden en aandacht voor jezelf is. Wat ontspannen in deze wereld mag en kan inhouden. 

Graag laat ik je nog even weten dat ik erg onder de indruk was van de locatie; wat een prachtig en sfeervol pand! 

Dank je wel voor weer een heel fijn jaar yoga. Wat is de plek toch fijn en het aanbod van lessen en leraren groot. Ik ben jullie ontzettend dankbaar hiervoor en geniet er iedere les weer van!

De fijne lessen hebben me veel houvast, veiligheid, ontspanning, reflectie en energie gegeven tijdens zware jaren. Elke les was Thuiskomen

Ik ben afgelopen woensdag weer op les geweest en het was weer zo weldadig, ben er nu nog blij van! 

Het yoga stilteweekend heeft me veel gebracht. Zo heb ik geleerd dat je eigenlijk niet veel woorden nodig hebt om te communiceren en in een groep mee te draaien. 

Die yoga Nidra les…wow, wat een belevenis is dat! Heel bijzonder en écht een aanvulling op de bestaande lessen. Wat leuk dat jullie deze in het programma hebben opgenomen!

Ananda yoga vind ik uniek, er hangt zo’n fijne sfeer en je voelt je er altijd welkom! De verschillende vormen van yoga die je er kunt volgen, de docenten, het feit dat je zelf kiest wanneer je wilt komen en de locatie, dat alles bij elkaar maakt het bijzonder. 

Wat een geluk voor Hilversum dat zij zo'n mooie pure yogastudio hebben!

Ik heb inmiddels diverse lessen gevolgd en alle docenten zijn vakkundig en geven hun les met bezieling. De school zelf maakt het compleet, de kaarsjes, de beschikking over allerlei materialen, het kopje thee...

Yoga is een geweldig rustpunt voor mij en heel vaak kom ik blij en een stuk 'lichter' weer thuis.

Ik geniet van de lessen en van de flexibiliteit die deze yogaschool mij geeft.

De lessen die ik tot op heden heb gevolgd voelen als een weldaad.

De lessen worden op een heel leuke, inspirerende manier ingevuld. Het heeft een rustpunt in mijn leven gecreëerd. Mijn dank hiervoor is dan ook erg groot.

Wat een heerlijk les vanochtend! Een fijne les met een goede afwisseling van asana's, pranayama en ontspanning.

Wat een variatie, liefdevolle inrichting en omgeving.

Thanks for the amazing atmosphere and friendly teachers.

Als ik 's nachts wakker word, ga ik vaak met mijn gedachten op de loop. Nu doe ik ademhalingsoefeningen of de bodyscan en val ik veel sneller in slaap.

Met behulp van de mindfulness training heb ik nu het inzicht dat ik situaties en mensen kan accepteren voor wat ze zijn. Nu ben ik milder voor mezelf en mijn omgeving.

Al heel lang had ik de wens om yoga en meditatie te integreren in mijn dagelijks leven om bewuster en aandachtiger te leven. Dat lukt nu.

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief