Reacties

Ik vind de sfeer van het gebouw heel fijn, netjes en met alles wat nodig is maar ook warm en sfeervol. Heel prettig!

Wat een fijne yogaschool met goede docenten en veel keus tussen de verschillende vormen van yoga! Ook de sfeer is zeer relaxed.

Ik volg al jaren de yin les van Annemiek op vrijdag en dat is gewoon iedere keer weer een cadeautje. 

Ik ben enorm blij met de les van Cynthia op zaterdagmorgen. Haar les is altijd anders met een grote variatie aan houdingen en daardoor steeds weer een uitdaging. 

Ik wil jullie graag weer bedanken voor het yoga jaar. Wat is het toch altijd heerlijk om bij Ananda binnen te lopen en te genieten van de les.

Weet je dat ik altijd gelijk rustig wordt als ik binnen stap. Hoor dat ook van andere docenten en leerlingen.

Wat heb ik een prachtige retraite gehad op Tenerife! Een magische plek, geweldige yoga- en meditatielessen onder de bezielende leiding van Gitty, leuke groep mensen en geweldig verzorgde gezonde maaltijden van John. 

Bedankt voor het vertrouwen voor de minima regeling. Ik vind het zo gaaf dat jullie dit doen, dit biedt mij de mogelijkheid om op een fijne manier yoga te beoefenen.

Ik vond het heel erg fijn dat de training zo praktijkgericht was: zo kreeg ik de mogelijkheid van de directe ervaring van compassie.

Wat een retreat • de drum en muziek zit diep in mijn lijf, mijn huid, mijn aderen, mijn botten tot in mijn hart. Wat een geweldige week hebben jullie georganiseerd. Dank dank dank daarvoor!

Mijn zoontje vond de kinder yogales ontzettend leuk! Hij kwam met een big-buddah-smile de trap af na de les. Inmiddels heeft al een paar keer gevraagd wanneer hij weer naar yoga mag. Wat een mooie ervaring!

Ananda is een hele fijne, rustige plek, jullie hebben alles heel smaakvol ingericht. Kan haast niet dat je je er niet thuis voelt!

Ik vond de zwangerschapsyoga echt heel fijn, ik was er een stuk relaxter door naar mijn bevalling toe!

Vannacht terug gekomen vanuit Tenerife. Woorden schieten tekort voor de immense dieptes die ik mocht voelen en beleven. Grote dankbaarheid naar iedereen. 

Met veel moed en bewondering heb ik bij jullie mogen leren wat aarden en aandacht voor jezelf is. Wat ontspannen in deze wereld mag en kan inhouden. 

Nu na een een week denk ik nog steeds met heimwee terug aan de retraite, de mensen, de teachings, de practices en de persoonlijke aandacht. 

Gisteren een hele fijne les dru yogales gevolgd. Complimenten voor de mooie zalen, de aankleding en alle details die verzorgd zijn.

Wat een prachtige middag was het gisteren. Dank je wel

Ik liep de oprit op en de zaal in en het voelde echt als thuiskomen! Heb veel zalen en sferen geproefd inmiddels maar ervaar het niet vaak zo.

Ananda lessen verruimen en verrijken mijn wereld. Heel bijzonder.

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief