Reacties

Ananda yoga vind ik uniek, er hangt zo’n fijne sfeer en je voelt je er altijd welkom! De verschillende vormen van yoga die je er kunt volgen, de docenten, het feit dat je zelf kiest wanneer je wilt komen en de locatie, dat alles bij elkaar maakt het bijzonder. 

Wat een geluk voor Hilversum dat zij zo'n mooie pure yogastudio hebben!

Ik heb inmiddels diverse lessen gevolgd en alle docenten zijn vakkundig en geven hun les met bezieling. De school zelf maakt het compleet, de kaarsjes, de beschikking over allerlei materialen, het kopje thee...

Yoga is een geweldig rustpunt voor mij en heel vaak kom ik blij en een stuk 'lichter' weer thuis.

Ik geniet van de lessen en van de flexibiliteit die deze yogaschool mij geeft.

De lessen die ik tot op heden heb gevolgd voelen als een weldaad.

De lessen worden op een heel leuke, inspirerende manier ingevuld. Het heeft een rustpunt in mijn leven gecreëerd. Mijn dank hiervoor is dan ook erg groot.

Wat een heerlijk les vanochtend! Een fijne les met een goede afwisseling van asana's, pranayama en ontspanning.

Wat een variatie, liefdevolle inrichting en omgeving.

Thanks for the amazing atmosphere and friendly teachers.

Als ik 's nachts wakker word, ga ik vaak met mijn gedachten op de loop. Nu doe ik ademhalingsoefeningen of de bodyscan en val ik veel sneller in slaap.

Met behulp van de mindfulness training heb ik nu het inzicht dat ik situaties en mensen kan accepteren voor wat ze zijn. Nu ben ik milder voor mezelf en mijn omgeving.

Al heel lang had ik de wens om yoga en meditatie te integreren in mijn dagelijks leven om bewuster en aandachtiger te leven. Dat lukt nu.

De mindfulness training werd op een spontane, zeer vriendelijke manier en met oprechte aandacht voor alle deelnemers gegeven. En met zowel theoretische als praktische kennis.

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief