Online rooster

18 december 2021

Nu het hele land in een harde lockdown gaat en ook wij weer overstappen op een online lesrooster, is het zo belangrijk om dankbaarheid te beoefenen. Het klinkt misschien vreemd in een tijd waarin ons zoveel wordt afgenomen. AUDIO

Maar als je dankbaar kunt zijn voor wat er nog wél is, dan zorg je voor een gezond innerlijk klimaat. En als je je daarbij ook nog realiseert dat je innerlijk vrij bent, wat er ook gebeurt, dan beoefen je yoga in het dagelijks leven. Dan bereik je de innerlijke staat van een yogi: innerlijke rust ongeacht de uiterlijke omstandigheden. Dat betekent niet dat het je niet raakt wat er gebeurt. Integendeel, je bent vol compassie en liefde naar jezelf en je medemens en je kunt vanuit die innerlijke rust helder zien wat er aan de hand is en handelen in het belang van het grote geheel.

Laten we elkaar blijven voeden met onze wijsheid en liefde en samen blijven komen in de online lessen, zodat we onze innerlijke rust steeds weer kunnen hervinden en samen kunnen werken aan onze veerkracht en gezondheid, zowel geestelijk als lichamelijk. 

Mocht je bij dit proces hulp nodig hebben op wat voor vlak dan ook, laat 't ons weten. We zijn er voor je!

Heel veel liefs en licht,
Ans

Online rooster
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief