Mantra sing a long

19 april 2021

Heb je zin om je onder te dompelen in kosmische klanken, stevig te landen in je eigen stilte en kracht? Zing dan mee op zondagochtend 2 mei. We starten om 10 uur en het duurt ongeveer een uur. 

Mantra zingen is een ware passie van ons en dat willen we graag met jullie delen. Maar nog belangrijker, we weten hoe fijn het is dit te delen met iedereen die ervan houdt zodat de verbinding zovele malen sterker wordt. Samen zingen en de stilte in. Meer licht de wereld in. Wij worden er altijd enorm blij van, en we hopen jullie ook. We beginnen met een korte aankomst meditatie en daarna met mantra zingen. De mantra (tekst) komt zichtbaar in beeld zodat je altijd de woorden voor je kan zien en lekker mee kan doen. We sluiten af met een ontspanning. De opbrengst gaat naar the World Peace Flame Foundation.

Belangstelling? Geef je op en zing met ons mee. Je hoeft niet te kunnen zingen, niemand hoort je overigens. Mantra zingen brengt je in het moment, is helend en schoont je lekker op. De wereld in jou en om je heen gaat nog meer stralen!      

AANMELDEN MANTRA SING A LONG 

Mantra sing a long
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief