Afscheid Linda

19 oktober 2020

Na ruim 10 jaar bij ons les gegeven te hebben, is het moment gekomen van afscheid voor onze geliefde docente Linda. We danken Linda voor de fijne samenwerking, haar prachtige lessen, grote betrokkenheid en heldere inzichten. Linda we gaan je zooo missen! Lees hieronder Linda haar afscheidsbrief.

BEDANKT!

Lieve allemaal,
Door een moeizaam herstel van corona hebben jullie me al een poosje niet gezien. Een samenloop van omstandigheden heeft me doen besluiten dat, ook als ik weer helemaal hersteld ben, ik het lesgeven bij Ananda niet zal hervatten. Een moeilijk besluit, want de afgelopen 10 jaar bij Ananda hebben me veel gebracht. Ik vond het lesgeven heerlijk en heb genoten van de fijne sfeer, de waardevolle contacten, de mooie stiltes. Ik heb altijd ervaren dat een mooie les ontstaat door het samen zijn in het moment. Een ieders aanwezigheid en aandacht draagt bij aan wat er in het moment mag ontstaan. Daar ben ik jullie dan ook heel dankbaar voor. Lesgeven is altijd ook voor mij ontvangen geweest. Dat zal ik zeker missen.
Sommigen van jullie kwamen heel regelmatig terug in mijn lessen. Ik vind het ontzettend jammer dat ik jullie niet persoonlijk kan bedanken en gedag zeggen. Bij deze heel erg bedankt voor jullie enthousiasme, oprechte aandacht, vrolijke momenten, mooie gesprekken, vertrouwen en openheid. Ik wens jullie alle goeds en nog veel fijne lessen bij Ananda.
 
Veel liefs,
Linda

Wil je Linda bedanken of een persoonlijke boodschap sturen? Schrijf dan wat op een van onze kaarten. Je vindt ze op tafel bij Ananda. Schrijf je liever een eigen persoonlijke kaart? Dat kan ook, leg hem in een envelop bij de kaarten op tafel. Wij zorgen dat het bij Linda komt.  
 

Afscheid Linda
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief