Nieuws

Mantra sing a long

19 april 2021

Mantra sing a long

Heb je zin om je onder te dompelen in kosmische klanken, stevig te landen in je eigen stilte en kracht? Zing dan mee op zondagochtend 2 mei. We starten om 10 uur en het duurt ongeveer een uur. 

LEES MEER
200e baby geboren!

6 april 2021

200e baby geboren!

En eigen wijs-heid bij zwangere vrouwen

In januari 2018 zijn we begonnen met het geven van zwangerschapsyoga en deze maand is de 200e baby geboren! Luca Monné, de zoon van Marieke en Wesley. Een mijlpaal waar we graag even bij stilstaan. Marina vertelt over haar passie om deze mooie drukke jonge vrouwen die zoveel ballen tegelijk in de lucht proberen te houden, te laten ervaren dat regelmatig even stilstaan helpt om de zwangerschap bewuster te kunnen beleven.

LEES MEER
Buiten yoga vanaf 13 april!

1 april 2021

Buiten yoga vanaf 13 april!

Vanaf 13 april geven we weer buiten yogales! Heerlijk samen yoga doen in de prachtige boomgaard en wijngaard van de biologische tuinderij Land en Boschzigt in 's Graveland. Met de wind in je haren, de zon op je huid en het gras tussen je tenen. Of lekker in de schaduw onder de bomen. Samen gronden, bewegen, ademen, yin en yang, inspannen en ontspannen en helemaal aankomen in het moment. Wat een heerlijk vooruitzicht! Doe je mee? Zie hier het lesrooster.

Buiten yoga voor kinderen en tieners

10 maart 2021

Buiten yoga voor kinderen en tieners

Goed nieuws! We starten weer met buitenyoga voor kinderen en tieners. Vanaf woensdag 14 april in de boomgaard van Land & Boschzigt in 's Graveland. Voor kinderen is er les van 15.00 tot 16.00 uur en voor tieners van 16.30 tot 17.30 uur. Heb je belangstelling? Kijk hier verder: yoga voor tieners en yoga voor kinderen. Of neem contact om pet Marni om je in te schrijven. 

22 februari 2021

Petitie haal yoga uit de lockdown

Vind je ook dat yoga bijdraagt aan een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk? Help ons mee om ervoor te zorgen dat we weer open kunnen en teken de petitie: HAAL YOGA UIT DE LOCKDOWN

Nieuwe yogales Atul

10 februari 2021

Nieuwe yogales Atul

Atul komt terug uit India. Vanaf zaterdag 13 februari geeft hij weer les. Atul zal dan yoga & meditatieles geven op zaterdag van 13.00 tot 14.15 uur in het Engels. 

Meditatiekussens te koop

3 februari 2021

Meditatiekussens te koop

Vind je onze meditatiekussens ook zo fijn en zou je er graag een voor jezelf of een vriend of vriendin kopen? Dat kan! Bij Ananda verkopen we de prachtige zelf gemaakte meditatiekussens van the Happy Goddess in You

LEES MEER

20 januari 2021

Avondklok geen invloed op lesrooster

De instelling van de avondklok heeft geen invloed op ons lesrooster. Dit blijft gewoon hetzelfde. 

12 januari 2021

Ananda online

In verband met de verlenging van de lockdown blijven we voorlopig online lesgeven. Zie hier ons online aanbod op Ananda online en zie hier het lesrooster met 25 online lessen per week. We hopen je te blijven zien en zo met elkaar verbonden te blijven en samen yoga te doen. Tot op de mat!  

5 minuten yoga on demand

12 januari 2021

5 minuten yoga on demand

Naast de lessen van 15 en 30 minuten, hebben we nu ook super korte lesjes van 5 minuten voor je opgenomen. Zo heb je nu nog meer keuze om thuis yoga, meditatie en mindfulness te beoefenen. Belangstelling? Meld je aan voor een abonnement en je krijgt toegang tot onze on demand database met bijna 400 lessen.

Ananda On Demand

13 december 2020

Ananda On Demand

Als leerling van Ananda krijg je van ons toegang tot Ananda On Demand: een database met ruim 500 on demand yogalessen, audio en videolessen. Zo hoef je echt nooit meer een yogales te missen en kun je overal yoga doen! Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze pagina Ananda online en probeer wat gratis lessen

15 minuten yoga on demand

5 november 2020

15 minuten yoga on demand

Een nieuw initiatief zijn onze korte on demand lessen van 10, 15 of 20 minuten. Zo kun je makkelijk en laagdrempelig thuis werken aan je gezondheid, welzijn en innerlijke rust. Benieuwd wat het is? Schrijf je in voor een (online) abonnement en je krijgt toegang tot onze on demand database met bijna 400 lessen. 

Jubileum: Ananda 10 jaar in kerk!

1 oktober 2020

Jubileum: Ananda 10 jaar in kerk!

Tien jaar geleden is het alweer dat we onze deuren openden in de kerk! Daaraan vooraf ging een ware metamorfose. Het achterhuis van de kerk werd volledig omgebouwd. Samen werd het onmogelijke mogelijk en dat geldt nog steeds ook in deze tijd. 

LEES MEER
Luchtzuivering Ananda

20 augustus 2020

Luchtzuivering Ananda

We hebben geinvesteerd in schone lucht. In onze yogazalen staan nu luchtzuiveringsapparaten: 1 boven en 2 beneden. Deze zuiveren de lucht van virussen, schimmels, bacterieën, fijnstof, luchtjes etc. De ionisatoren die wij hebben aangeschaft verwijderen 97% van de virussen en voorkomen virusoverdracht. 

LEES MEER

5 juli 2020

Yoga voor tieners

Ben je druk in je hoofd en op zoek naar rust? Wil je leren tot hier en niet verder? Ben je net als je smartphone bijna leeg en wil je je batterij opladen? Misschien is deze les iets voor jou. Doe je mee? Kijk hier verder

3 juni 2020

Betaald parkeren Boombergwijk

Sinds 1 april is het betaald parkeren in de Boombergwijk van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn twee parkeerzones: van Lenneplaan en omringende straten (buitenschil): ma t/m vrij van 9.00 tot 18.00 uur: € 1,60 per uur. Boomberglaan (schil): ma t/m za van 9.00 tot 21.00 uur: € 2,60 per uur. 

LEES MEER

1 juli 2019

Vergoeding mindfulness training zorgverzekering

In sommige gevallen kun je je mindfulness training vergoed krijgen via het aanvullende pakket van je zorgverzekeraar. De vergoeding zal rond de € 350 per verzekerde zijn. 

LEES MEER
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief