Nieuws

22 juni 2021

Dru les Onno naar maandagochtend

Miv 28 juni verhuist de dru yogales van Onno van woensdag- naar maandagochtend van 11.15 tot 12.45 uur. Het wordt dan een live & online les. Zie hier het lesrooster

Groepslessen vanaf 5 juni!

28 mei 2021

Groepslessen vanaf 5 juni!

Joepie! We mogen weer open voor groepslessen op anderhalve meter binnen! Vanaf 5 juni starten we met een nieuw lesrooster van in totaal 35 lessen per week.  Er komen 2 nieuwe lessen bij: een les van Karin en een van Klara en Atul. Verder komen er 17 live lessen in de grote zaal met 10 leerlingen, 8 live & online lessen met 6 leerlingen en 10 buitenlessen met 15 leerlingen. Bij elkaar 368 lesplaatsen per week! En daarnaast onbeperkt plaats op de online lessen die op het rooster blijven. Verder gaan er twee lessen van buiten naar binnen. En komen er weer restorative lessen op het rooster. Zie hier het NIEUWE LESROOSTER

24 mei 2021

Schoonmakers Ananda in het zonnetje

Is het je wel eens opgevallen hoe schoon het is bij Ananda? En hoe goed het wordt bijgehouden? Tijd om ons vaste team Andre en Jana van Pijpers Cleaning eens in het zonnetje te zetten! 

LEES MEER

13 mei 2021

We mogen weer open vanaf 19 mei!

Goed nieuws! We mogen weer open vanaf 19 mei! Er komt een nieuw lesrooster. In dit nieuwe rooster komen er 13 buitenyoga lessen x 15 leerlingen en 20 live & online lessen x 2 leerlingen. Bij elkaar zijn dat 235 mogelijkheden per week om een live les te volgen! Naast nieuwe buiten lessen komen er ook nieuwe online lessen bij.  De reservering via Momo voor de binnen lessen is nu open! 

LEES MEER
200e baby geboren!

6 april 2021

200e baby geboren!

En eigen wijs-heid bij zwangere vrouwen

In januari 2018 zijn we begonnen met het geven van zwangerschapsyoga en deze maand is de 200e baby geboren! Luca Monné, de zoon van Marieke en Wesley. Een mijlpaal waar we graag even bij stilstaan. Marina vertelt over haar passie om deze mooie drukke jonge vrouwen die zoveel ballen tegelijk in de lucht proberen te houden, te laten ervaren dat regelmatig even stilstaan helpt om de zwangerschap bewuster te kunnen beleven.

LEES MEER
Buiten yoga vanaf 13 april!

1 april 2021

Buiten yoga vanaf 13 april!

Vanaf 13 april geven we weer buiten yogales! Heerlijk samen yoga doen in de prachtige boomgaard en wijngaard van de biologische tuinderij Land en Boschzigt in 's Graveland. Met de wind in je haren, de zon op je huid en het gras tussen je tenen. Of lekker in de schaduw onder de bomen. Samen gronden, bewegen, ademen, yin en yang, inspannen en ontspannen en helemaal aankomen in het moment. Wat een heerlijk vooruitzicht! Doe je mee? Zie hier het lesrooster.

Buiten yoga voor kinderen en tieners

10 maart 2021

Buiten yoga voor kinderen en tieners

Goed nieuws! We starten weer met buitenyoga voor kinderen en tieners. Vanaf woensdag 14 april in de boomgaard van Land & Boschzigt in 's Graveland. Voor kinderen is er les van 15.00 tot 16.00 uur en voor tieners van 16.30 tot 17.30 uur. Heb je belangstelling? Kijk hier verder: yoga voor tieners en yoga voor kinderen. Of neem contact om pet Marni om je in te schrijven. 

22 februari 2021

Petitie haal yoga uit de lockdown

Vind je ook dat yoga bijdraagt aan een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk? Help ons mee om ervoor te zorgen dat we weer open kunnen en teken de petitie: HAAL YOGA UIT DE LOCKDOWN

Meditatiekussens te koop

3 februari 2021

Meditatiekussens te koop

Vind je onze meditatiekussens ook zo fijn en zou je er graag een voor jezelf of een vriend of vriendin kopen? Dat kan! Bij Ananda verkopen we de prachtige zelf gemaakte meditatiekussens van the Happy Goddess in You

LEES MEER
Ananda On Demand

13 december 2020

Ananda On Demand

Als leerling van Ananda krijg je van ons toegang tot Ananda On Demand: een database met ruim 500 on demand yogalessen, audio en videolessen. Zo hoef je echt nooit meer een yogales te missen en kun je overal yoga doen! Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze pagina Ananda online en probeer wat gratis lessen

Jubileum: Ananda 10 jaar in kerk!

1 oktober 2020

Jubileum: Ananda 10 jaar in kerk!

Tien jaar geleden is het alweer dat we onze deuren openden in de kerk! Daaraan vooraf ging een ware metamorfose. Het achterhuis van de kerk werd volledig omgebouwd. Samen werd het onmogelijke mogelijk en dat geldt nog steeds ook in deze tijd. 

LEES MEER
Luchtzuivering Ananda

20 augustus 2020

Luchtzuivering Ananda

We hebben geinvesteerd in schone lucht. In onze yogazalen staan nu luchtzuiveringsapparaten: 1 boven en 2 beneden. Deze zuiveren de lucht van virussen, schimmels, bacterieën, fijnstof, luchtjes etc. De ionisatoren die wij hebben aangeschaft verwijderen 97% van de virussen en voorkomen virusoverdracht. 

LEES MEER

5 juli 2020

Yoga voor tieners

Ben je druk in je hoofd en op zoek naar rust? Wil je leren tot hier en niet verder? Ben je net als je smartphone bijna leeg en wil je je batterij opladen? Misschien is deze les iets voor jou. Doe je mee? Kijk hier verder

3 juni 2020

Betaald parkeren Boombergwijk

Sinds 1 april is het betaald parkeren in de Boombergwijk van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn twee parkeerzones: van Lenneplaan en omringende straten (buitenschil): ma t/m vrij van 9.00 tot 18.00 uur: € 1,60 per uur. Boomberglaan (schil): ma t/m za van 9.00 tot 21.00 uur: € 2,60 per uur. 

LEES MEER

1 juli 2019

Vergoeding mindfulness training zorgverzekering

In sommige gevallen kun je je mindfulness training vergoed krijgen via het aanvullende pakket van je zorgverzekeraar. De vergoeding zal rond de € 350 per verzekerde zijn. 

LEES MEER
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief