Nieuws

Open in kerstvakantie!

19 november 2020

Open in kerstvakantie!

We zijn dit jaar de hele kerstvakantie open! In tegenstelling tot andere jaren waarin we altijd 2 weken dicht zijn met de feestdagen. Zie hier het kerstrooster en verheug je vast op mooie momenten met elkaar in verbinding, in stilte of juist volop in beweging! 

16 november 2020

Groepslessen weer van start!

Goed nieuws! We mogen vanaf donderdag 19 november weer groepslessen geven! Vanaf dan gaat het oude rooster weer in met lessen vanuit 2 zalen. Boven kunnen er dan weer 6 leerlingen live meedoen en beneden 10. De boeking is nu open! We zien ernaar uit jullie weer gauw te zien op de mat bij Ananda!

Atul gaat naar India

9 november 2020

Atul gaat naar India

Atul gaat van 8 dec t/m 8 februari weer naar zijn familie in India. Tijdens zijn afwezigheid zullen Sigrid en Femke zijn lessen overnemen op resp zaterdag en donderdagavond. We wensen Atul een fijne reis en jullie fijne lessen met Sigrid en Femke.

15 minuten yoga on demand

5 november 2020

15 minuten yoga on demand

Een nieuw initiatief zijn onze korte on demand lessen van 10, 15 of 20 minuten. Zo kun je makkelijk en laagdrempelig thuis werken aan je gezondheid, welzijn en innerlijke rust. Benieuwd wat het is? Schrijf je in voor een (online) abonnement en je krijgt toegang tot onze on demand database met meer dan 100 lessen. 

4 november 2020

Nieuwe maatregelen

Miv donderdag 5 november zullen we voor 2 weken tijdelijk overstappen op een online lesrooster. Alle lessen zullen gegeven worden in de bovenzaal, zowel online, als on demand en per les zijn 2 leerlingen toegestaan.Zie hier het nieuwe online lesrooster

LEES MEER
Afscheid Linda

19 oktober 2020

Afscheid Linda

Na ruim 10 jaar bij ons les gegeven te hebben, is het moment gekomen van afscheid voor onze geliefde docente Linda. We danken Linda voor de fijne samenwerking, haar prachtige lessen, grote betrokkenheid en heldere inzichten. Linda we gaan je zooo missen! Lees hieronder Linda haar afscheidsbrief.

LEES MEER
Yogascholen blijven open

13 oktober 2020

Yogascholen blijven open

We zijn blij en dankbaar dat we open mogen blijven, ook in deze nieuwe fase van corona. Individueel sporten blijft mogelijk op anderhalve meter afstand. Zo kunnen we blijven bijdragen aan jullie (en onze) innerlijke rust, veerkracht, lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

LEES MEER

13 oktober 2020

Mondkapjes bij aankomst en vertrek

Naar aanleiding van de aangescherpte corona maatregelen vragen we je om een mondkapje te dragen bij aankomst en vertrek. Tijdens de les, op je mat, mag 't mondkapje af. Zo zorgen we er met elkaar voor dat we ook in deze nieuwe situatie onze innerlijke rust en veerkracht kunnen bewaren of hervinden.

Rioolwerkzaamheden

7 oktober 2020

Rioolwerkzaamheden

De komende tijd is de gemeente aan het werk aan de riolering in de Boombergbuurt. Dit gaat hoe dan ook gepaard met overlast. Vanaf 9 november gaat de Boomberglaan open en kunnen we niet meer op eigen terrein parkeren. 

LEES MEER
Jubileum: Ananda 10 jaar in kerk!

1 oktober 2020

Jubileum: Ananda 10 jaar in kerk!

Tien jaar geleden is het alweer dat we onze deuren openden in de kerk! Daaraan vooraf ging een ware metamorfose. Het achterhuis van de kerk werd volledig omgebouwd. Samen werd het onmogelijke mogelijk en dat geldt nog steeds ook in deze tijd. 

LEES MEER
Luchtzuivering Ananda

20 augustus 2020

Luchtzuivering Ananda

We hebben geinvesteerd in schone lucht. In onze yogazalen staan nu luchtzuiveringsapparaten: 1 boven en 2 beneden. Deze zuiveren de lucht van virussen, schimmels, bacterieën, fijnstof, luchtjes etc. De ionisatoren die wij hebben aangeschaft verwijderen 97% van de virussen en voorkomen virusoverdracht. 

LEES MEER
Ananda On Demand

21 juli 2020

Ananda On Demand

Als leerling van Ananda krijg je van ons toegang tot Ananda On Demand: een database met 200+ on demand yogalessen, audio en videolessen. Zo hoef je echt nooit meer een yogales te missen en kun je overal yoga doen! Heb je de URL en de login code nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

5 juli 2020

Yoga voor tieners

Ben je druk in je hoofd en op zoek naar rust? Wil je leren tot hier en niet verder? Ben je net als je smartphone bijna leeg en wil je je batterij opladen? Misschien is deze les iets voor jou. Doe je mee? Kijk hier verder

Heropening 1 juli

8 juni 2020

Heropening 1 juli

Sinds 1 juli is het zover en doen we weer samen yoga in Ananda! We bieden dan ook nog steeds online en on demand lessen aan en buiten yoga. Kijk op onze pagina Live in Ananda

3 juni 2020

Betaald parkeren Boombergwijk

Sinds 1 april is het betaald parkeren in de Boombergwijk van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn twee parkeerzones: van Lenneplaan en omringende straten (buitenschil): ma t/m vrij van 9.00 tot 18.00 uur: € 1,60 per uur. Boomberglaan (schil): ma t/m za van 9.00 tot 21.00 uur: € 2,60 per uur. 

LEES MEER

4 maart 2020

Meditatiekussens te koop bij Ananda

Vind je onze meditatiekussens ook zo mooi en fijn en zou je er graag een voor jezelf of een vriend/vriendin kopen? Dat kan! Bij Ananda verkopen we de prachtige zelf gemaakte meditatiekussens van the Happy Goddess in You

1 juli 2019

Vergoeding mindfulness training zorgverzekering

In sommige gevallen kun je je mindfulness training vergoed krijgen via het aanvullende pakket van je zorgverzekeraar. De vergoeding zal rond de € 350 per verzekerde zijn. 

LEES MEER
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief