Nieuws

Password nodig online lessen

4 april 2020

Password nodig online lessen

Sinds 4 april heeft Zoom een password verplicht gesteld voor ons account. Dat betekent dat je vanaf nu zowel een meeting ID als een password nodig hebt om onze online lessen te kunnen volgen. Dit password hebben leerlingen van Ananda van ons gekregen in een nieuwsbrief op 5 april. Ben je lid en heb je het password niet ontvangen? Laat het ons weten, stuur een mail of bel, SMS of app naar 06-19961343.  

30 maart 2020

Heldesk online lessen

Sinds 30 maart is onze helpdesk open van ma t/m vrij van 13.00 tot 14.00 uur om je te helpen met inloggen voor de online lessen. Je kunt dan je verbinding met Zoom checken. Lees eerst de instructies op onze helpdesk pagina, zorg dat je de meeting ID bij de hand hebt die je van ons hebt gekregen via de nieuwsbrief en log dan in tussen 13.00 en 14.00 en kijk of je verbinding goed is. Mocht je geen geluid of beeld hebben, dan staan we voor je klaar om je te helpen. Die hulp krijg je in Zoom zelf, via de helpdeskmedewerks. Als je er niet in komt, kun je bellen of SMS'en met de helpdesktelefoon: 06-1932 3808.

25 maart 2020

Online lessen vanaf 31 maart

Op dinsdag 31 maart starten we met een online lessen via Zoom. We geven vanaf dan 25 online lessen per week, zie hier het online lesrooster. We zien je graag weer op de mat om samen yoga, meditatie en mindfulness te beoefenen. Je bent van harte welkom!

Virtuele lessen

20 maart 2020

Virtuele lessen

We zijn heel blij om jullie meerdere online audio en video lessen aan te kunnen bieden. Met hulp van onze geliefde leerling Rafael Redczus en fotograaf Chiel van Diest en Janneke Sikkema hebben we een prachtige online omgeving gecreëerd en mooie filmopnames gemaakt van onze docenten. Op de pagina Virtueel vind je de openbare lessen die voor iedereen toegankelijk zijn. Speciaal voor onze leerlingen hebben we nog meer aanbod, we houden je daarvan op de hoogte via onze nieuwsbrief. We wensen je veel plezier toe in je thuis practice!

19 maart 2020

Betaald parkeren Boombergwijk

Miv 1 april 2020 wordt er in een deel van de Boombergwijk betaald parkeren ingevoerd van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Het tarief wordt €1,60 per uur. Dus als je kunt, kom met de fiets, of kom op tijd zodat je kunt lopen vanaf je parkeerplaats naar Ananda. In de avonden en weekenden blijft het vrij parkeren. Behalve de Boomberglaan zelf, daar kun je alleen op zondag vrij parkeren.  

15 maart 2020

Ananda gesloten

Ananda Yoga is gesloten van 16 maart tot 6 april. We volgen hiermee het besluit van de regering en hopen zo een bijdrage te leveren aan het terugdringen van de verspreiding van het corona virus. We onderzoeken of en hoe we jullie online lessen kunnen aanbieden en wensen jullie veel liefde en rust toe. 

‘Laten we vandaag op afstand blijven, om elkaar morgen nog sterker te omarmen.’ 
Giuseppe Conte

15 maart 2020

Abonnement

Ananda is tot 6 april gesloten ivm het corona virus. We weten niet waar het heen gaat en hoe lang deze situatie gaat duren, maar wat we wel weten is dat het overmacht is en dat we hier alleen goed doorheen kunnen komen als we ’t samen dragen. Daarom vragen we je om ons te steunen door je lidmaatschap nu niet op te zeggen. We zouden je er erg dankbaar voor zijn. Mocht dat een probleem voor je zijn, omdat je nu niet genoeg financiële draagkracht hebt, dan begrijpen we dat uiteraard. In dat geval laat het ons weten.

4 maart 2020

Meditatiekussens te koop bij Ananda

Vind je onze meditatiekussens ook zo mooi en fijn en zou je er graag een voor jezelf of een vriend/vriendin kopen? Dat kan! Bij Ananda verkopen we de prachtige zelf gemaakte meditatiekussens van the Happy Goddess in You

Yoga voor kinderen

10 februari 2020

Yoga voor kinderen

De proef yoga voor kinderen krijgt een vervolg! Vanaf woensdag 26 feb en donderdag 27 feb start er een nieuwe serie yoga voor kinderen in twee groepen: 5-8 jaar en 9+. Hoe fijn is het om niets te hoeven. Net als op vakantie. Yoga is een beetje als vakantie. Je pakt je spullen en gaat op reis, aangekomen in Anandaland begint het yoga avontuur. Ga je mee?

1 juli 2019

Vergoeding mindfulness training zorgverzekering

In sommige gevallen kun je je mindfulness training vergoed krijgen via het aanvullende pakket van je zorgverzekeraar. De vergoeding zal rond de € 350 per verzekerde zijn. 

LEES MEER
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief