Nieuws

Heropening 1 juli

8 juni 2020

Heropening 1 juli

Vanaf 1 juli is het zover! Dan mogen we weer samen yoga doen in Ananda en kunnen we je weer ontvangen in ons prachtige centrum. We bieden dan ook nog steeds online lessen aan en buiten yoga. Kijk op onze pagina Live in Ananda

7 juni 2020

Zomeryoga

Wil je ook graag onze buiten yogalessen volgen? Je kunt je in juni, juli en augustus inschrijven voor losse lessen. Kijk voor meer info op onze pagina zomeryoga

Kinderyoga in de appelboomgaard

7 juni 2020

Kinderyoga in de appelboomgaard

Er is nu ook kinderyoga in de boomgaard! Elke woensdag  van 15.00 tot 16.00 uur en donderdag van 16.00 tot 17.00 uur. Voor kinderen vanaf 5 jaar. Wil je meedoen? Dat kan! Neem contact op met Marni

3 juni 2020

Betaald parkeren Boombergwijk

Sinds 1 april is het betaald parkeren in de Boombergwijk van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn twee parkeerzones: van Lenneplaan en omringende straten (buitenschil): ma t/m vrij van 9.00 tot 18.00 uur: € 1,60 per uur. Boomberglaan (schil): ma t/m za van 9.00 tot 21.00 uur: € 2,60 per uur. Dus als je kunt, kom met de fiets, of kom op tijd zodat je kunt lopen vanaf je parkeerplaats naar Ananda. In de avonden en weekenden blijft het vrij parkeren. Behalve de Boomberglaan zelf, daar kun je alleen op zondag vrij parkeren. Er is gratis parkeergelegenheid op beide opritten van de kerk, maar zorg dat er altijd een uitrijstrook vrij blijft.   

Buiten yoga

24 mei 2020

Buiten yoga

Miv 1 juni starten we met buiten yoga in de boomgaard en wijngaard van de biologische tuinderij Land en Boschzigt in 's Graveland! Twee fantastische plekken met volop zon én schaduw, waar we heerlijk yoga in de frisse buitenlucht kunnen doen met elkaar. Met je haar in de wind, zon op je huid en gras tussen je tenen. Zie hier het nieuwe lesrooster.  

On demand lessen

17 mei 2020

On demand lessen

Miv 17 mei bieden we je onze online lessen ook on demand aan. Zo heb je nog meer mogelijkheden om thuis yoga te doen en kun je de lessen volgen op een dag en tijdstip dat het jou goed uitkomt. Als leerling van Ananda krijg je elke week een nieuwsbrief met daarin een ruime selectie van de online lessen van de afgelopen week. Zo hoef je nooit meer een les te missen van je favoriete docent!

30 maart 2020

Heldesk online lessen

Op onze helpdesk pagina vind je alle praktische informatie die je nodig hebt om onze online lessen te kunnen volgen. Ook vind je het het antwoord op veel gestelde vragen over het inloggen, de meeting ID, beeld en geluid. Kom je er desondanks toch niet zelf uit, neem contact met ons op. We helpen je graag!

Virtuele lessen

20 maart 2020

Virtuele lessen

We zijn heel blij om jullie meerdere online audio en video lessen aan te kunnen bieden. Met hulp van onze geliefde leerling Rafael Redczus en fotograaf Chiel van Diest en Janneke Sikkema hebben we een prachtige online omgeving gecreëerd en mooie filmopnames gemaakt van onze docenten. Op de pagina Virtueel vind je de openbare lessen die voor iedereen toegankelijk zijn. Speciaal voor onze leerlingen hebben we nog meer aanbod, we houden je daarvan op de hoogte via onze nieuwsbrief. We wensen je veel plezier toe in je thuis practice!

4 maart 2020

Meditatiekussens te koop bij Ananda

Vind je onze meditatiekussens ook zo mooi en fijn en zou je er graag een voor jezelf of een vriend/vriendin kopen? Dat kan! Bij Ananda verkopen we de prachtige zelf gemaakte meditatiekussens van the Happy Goddess in You

1 juli 2019

Vergoeding mindfulness training zorgverzekering

In sommige gevallen kun je je mindfulness training vergoed krijgen via het aanvullende pakket van je zorgverzekeraar. De vergoeding zal rond de € 350 per verzekerde zijn. 

LEES MEER
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief