Nieuws

30 augustus 2022

Nieuw lesrooster september

Vanaf september start het nieuwe seizoen met een nieuw lesrooster. Het nieuwe rooster is grotendeels gelijk aan het oude, met een paar wijzigingen. Zo komt er op maandagochtend een yin yogales van Femke en een vinyasa flow les van Jessica. En er komt yin en adem les op dinsdagavond van Marleen op het rooster en een jonge moeder yogales van Marina.

Yogales Oekraïense community

2 juni 2022

Yogales Oekraïense community

Sinds kort bieden we gratis yogalessen voor de Oekraïense community. Zo geeft Marni kinderyoga op maandagmiddag en yogadocente Ruth Creten is te gast bij ons op donderdagochtend (zie foto) en op vrijdag geeft Larisa dru yoga in het Russisch.

LEES MEER
Clean Air luchtbevochtiger

21 maart 2022

Clean Air luchtbevochtiger

Voor de Ananda bovenzaal hebben we een Ultrasoon luchtbevochtiger met ionisator aangeschaft. Deze regelt automatisch de optimale luchtvochtigheid en verbetert de luchtkwaliteit.  De Clean air bevochtiger reinigt de lucht van stof, huisstofmijt, pollen, bacteriën en virussen.

LEES MEER
The Happy Goddess in You

4 januari 2022

The Happy Goddess in You

Hou je van mediteren? Of ben je gek op onze meditatiekussens? Lees hier het verhaal over 'onze' Alina van the Happy Goddess in You.

LEES MEER

5 november 2021

Visie Ananda

Wij geloven dat yoga, meditatie en mindfulness juist nu enorm belangrijk zijn en een bijdrage leveren aan ieders gezondheid en welzijn. Door het doen van yoga versterk je je immuunsysteem, ervaar je minder angst en vergroot je je welzijn en vertrouwen. Juist nu is dat zo nodig en waardevol! 

LEES MEER
Luchtzuivering Ananda

2 november 2021

Luchtzuivering Ananda

We hebben geinvesteerd in schone lucht. In onze yogazalen staan sinds augustus 2020 luchtzuiveringsapparaten van LightAir IonFow. Deze zuiveren de lucht van virussen, schimmels, bacteriën, fijnstof, luchtjes etc. De ionisatoren verwijderen en doden virussen en voorkomen virusoverdracht met 97%. 

LEES MEER

24 mei 2021

Schoonmakers Ananda in het zonnetje

Is het je wel eens opgevallen hoe schoon het is bij Ananda? En hoe goed het wordt bijgehouden? Tijd om ons vaste team Andre en Jana van Pijpers Cleaning eens in het zonnetje te zetten! 

LEES MEER
200e baby geboren!

6 april 2021

200e baby geboren!

En eigen wijs-heid bij zwangere vrouwen

In januari 2018 zijn we begonnen met het geven van zwangerschapsyoga en deze maand is de 200e baby geboren! Luca Monné, de zoon van Marieke en Wesley. Een mijlpaal waar we graag even bij stilstaan. Marina vertelt over haar passie om deze mooie drukke jonge vrouwen die zoveel ballen tegelijk in de lucht proberen te houden, te laten ervaren dat regelmatig even stilstaan helpt om de zwangerschap bewuster te kunnen beleven.

LEES MEER
Ananda On Demand

13 december 2020

Ananda On Demand

Als leerling van Ananda krijg je van ons toegang tot Ananda On Demand: een database met ruim 500 on demand yogalessen, audio en videolessen. Zo hoef je echt nooit meer een yogales te missen en kun je overal yoga doen! Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze pagina Ananda online en probeer wat gratis lessen

Jubileum: Ananda 10 jaar in kerk!

1 oktober 2020

Jubileum: Ananda 10 jaar in kerk!

Tien jaar geleden is het alweer dat we onze deuren openden in de kerk! Daaraan vooraf ging een ware metamorfose. Het achterhuis van de kerk werd volledig omgebouwd. Samen werd het onmogelijke mogelijk en dat geldt nog steeds ook in deze tijd. 

LEES MEER

5 juli 2020

Yoga voor tieners

Ben je druk in je hoofd en op zoek naar rust? Wil je leren tot hier en niet verder? Ben je net als je smartphone bijna leeg en wil je je batterij opladen? Misschien is deze les iets voor jou. Doe je mee? Kijk hier verder

3 juni 2020

Betaald parkeren Boombergwijk

Sinds 1 april is het betaald parkeren in de Boombergwijk van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Er zijn twee parkeerzones: van Lenneplaan en omringende straten (buitenschil): ma t/m vrij van 9.00 tot 18.00 uur: € 1,60 per uur. Boomberglaan (schil): ma t/m za van 9.00 tot 21.00 uur: € 2,60 per uur. 

LEES MEER

1 juli 2019

Vergoeding mindfulness training zorgverzekering

In sommige gevallen kun je je mindfulness training vergoed krijgen via het aanvullende pakket van je zorgverzekeraar. De vergoeding zal rond de € 350 per verzekerde zijn. 

LEES MEER
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief