Inschrijven yogalessen

Welkom bij Ananda! Wat leuk dat je je inschrijft. Je kunt kiezen uit diverse soorten abonnementen en een proefmaand. Na het invullen, kun je het formulier printen, ondertekenen en afgeven aan de docent op je eerste les. Je bent van harte welkom!

1. Vul je gegevens in:

2. Kies je abonnement of proefmaand:

3. Kies je startdatum:

4. Ga akkoord:

De betaling van je abonnement of proefmaand gaat per incasso. Wij regelen dat voor je. Het enige dat we ervoor nodig hebben, zijn je bankgegevens en je handtekening. Zo heb je er zelf geen omkijken naar. Het lesgeld wordt geïncasseerd aan het eind van de maand, vóór het begin van de nieuwe lesmaand. Als je het niet eens bent met de incasso, neem contact met ons op. Als er onvoldoende saldo is, zal er geen incasso plaatsvinden.

Toelichting instapmaand abonnement
Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je abonnement. Als je in de loop van de maand start, betaal je het instaptarief x het aantal weken van je instapmaand. Daarna gaat je abonnement in. Het instaptarief voor de mnd waarin je start, is €10 per wk (regular), €12,50 per wk (regular plus), € 15 per wk (unlimited en duo), €7,50 per wk (regular minima/studenten) en 12,50 per les (light). Je eerste les is een gratis proefles.

5. Vul je bankgegevens in:

Gezondheidsverklaring
Je volgt de lessen op eigen verantwoordelijkheid. Als je onder medische behandeling bent, een operatie hebt ondergaan, of chronische klachten hebt, neem contact op met je arts over het volgen van yogalessen. Als je specifieke klachten hebt, psychische of lichamelijke, kun je dat hieronder aangeven. Ook horen we het graag van je als je zwanger bent. Vertel dit ook altijd aan de docent als je daar voor het eerst een les bij volgt

6. Print uit en onderteken:

Print dit formulier uit, onderteken het en neem mee naar je eerste les.

Datum: --------------------------- Handtekening: -------------------------------------------------

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief