Sabbatical Annemieke

9 oktober 2023

Het spijt ons zeer je te moeten meedelen dat Annemieke, na 13 jaar lesgeven bij Ananda, heeft besloten een sabbatical te nemen van de wekelijkse lessen. Hiermee wil ze graag ruimte vrijmaken voor andere dingen en haar praktijk als IFS therapeut verder uitbreiden.

Gelukkig blijft Annemieke nog wel lesgeven in de vorm van workshops en stilte retraites: één in het voorjaar (30 mei-2 juni 2024) en één in het najaar (18-20 oktober 2024) en weer een yoga & meditatieweek in Italië. Daarnaast gaat zij meer lesgeven in de vorm van dharma talks voor Sarah Powers’ Insight Yoga institute. Als je Annemieke wilt blijven volgen kun je je inschrijven op haar nieuwsbrief via: info@sahayoga.nl

We zullen in Annemieke een zeer bekwame en toegewijde senior docent missen en kunnen haar niet genoeg bedanken voor alles wat ze heeft gegeven en gedeeld in de afgelopen 13 jaar. Voor iedereen die Annemieke wil bedanken of die haar wat wil geven, gaan we iets organiseren. Daarover ontvang je binnenkort bericht. 

De lessen van Annemieke zullen met ingang van 25 oktober worden overgenomen door Barbara en Kathleen. Zie het lesrooster.

Sabbatical Annemieke
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief