Workshops

Yogidogs workshop

april en mei


Niet te verwarren met Doga waar Yogi's samen met hun hond yoga poses doen. De Yogidogs workshop is gefocust op rust. Rust voor jezelf maar ook rust voor de hond. Wat schiet je hond daarmee op? Behalve dat je je hond niet thuis hoeft te laten voor je eigen yoga en forest bathing sessie, wordt je hond ook nog geestelijk uitgedaagd. De hond is gelijk uitgelaten, twee vliegen in één klap dus.

We beginnen deze 1,5 uur durende les met een wandeling door het bos, en rollen de mat uit op een heerlijke plek in de natuur. Als eerste gaat de aandacht uit naar de hond en leer je wat je kunt doen als je hond onrustig wordt en hoe je hem kunt belonen tijdens de yogasessie. Zodat het voor de hond iets leuks is als jij je yoga of meditatie beoefent. De yogales zal bestaan uit beginners hatha dus statische yoga gecombineerd met yin poses. Ook Ademtechnieken en meditatie komen aan bod.

​The Dogs of a Yogi are happy and calm. 

We sluiten af met een massage voor de hond en savasana: eindontspanning voor de baasjes. De groepjes in deze workshop blijven klein 4 tot max. 8 personen met 1 hond. Kijk voor de voorwaarden en extra info op www.yogidogs.nl

Eventuele privé sessies zijn mogelijk mocht deze uitdaging te veel zijn voor je hond!

 

PRAKTISCHE INFO

Wie Cynthia Schroo
Wanneer diverse data in april en mei, zie www.yogidogs.nl
Waar We verzamelen bij Scouting st. Paulus aan de Orionlaan nummer 60 in Hilversum. Deze plek is goed bereikbaar met auto en fiets. 
Kosten leerlingen Ananda €25 per workshop (de allereerste data primeurs prijs €15)
Inschrijven Bij Cynthia via yogacynthia@hotmail.com
Betaling graag na ontvangst bevestigingsmail vooruit op rekening NL11 RABO 0314 3536 74 tnv C Schroo ovv je voor- en achternaam en workshop Yogidogs. Ivm het beperkte aantal plaatsen krijg je bij annulering tot een week vóór de workshop je geld terug, en tot 2 dagen ervoor de helft. 

 

Belangstelling?

Neem contact op met Cynthia via yogacynthia@hotmail.com. Jullie zijn van harte welkom!

Yogidogs workshop
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief