Workshops

Workshop yin yoga met massageballetjes

zondag 12 juni


In deze workshop leer je eenvoudige technieken om zelf spanning uit je lichaam te masseren met behulp van massageballetjes. We gebruiken hiervoor tennisballen, want die zijn precies groot en stevig genoeg. Na de workshop kun je er dus heel makkelijk zelf mee aan de slag.

Yin yoga zorgt op zichzelf al voor soepel bindweefsel, een ontspannen lijf en meer bewegingsvrijheid. Maar het kan nóg meer juicy! Door een combinatie te maken van yin yoga met massageballetjes, haal je diepe spanning uit het bindweefsel. Vooral uit het bindweefsel in je spieren. Als je bindweefsel een tijdje niet gebruikt, bv. door gebrek aan beweging, óf het te veel belast, droogt het uit en wordt het hard en stijf. Omdat in bindweefsel veel zenuwuiteinden zitten, ontstaan daar vaak pijnklachten. Denk maar aan die stijve nek na een dag achter de laptop.

In de workshop masseer je stap voor stap de dieper gelegen spanning uit je hele lichaam. En dat is niet alleen fijn voor je lijf, maar ook voor je hoofd, want hoe meer ontspannen je lichaam is, hoe meer rust er in je hoofd ontstaat. We eindigen de workshop dan ook met een heerlijke, diepe ontspanning.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, je hebt geen ervaring met(yin) yoga nodig.

 

PRAKTISCHE INFO

Wie Marleen Bontekoe
Wanneer zondag 12 juni van 14.00 tot 16.30 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten leerlingen Ananda €30 per keer, anderen €35 per keer
Inschrijven Je kunt je inschrijven via de volgende betaallink:
https://studio-balans.nl/product/workshop-yin-yoga-met-massageballetjes/
Ben je leerling van Ananda? Dan krijg je €5 korting als je de kortingscode: Ananda invoert

 

Belangstelling?

Kijk voor meer info op Studio Balans.nl en/of neem contact op met Marleen via info@studio-balans.nl. Je bent van harte welkom!

Workshop yin yoga met massageballetjes
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief