Workshops

Workshop winter detox met yin yoga en ayurveda

zondag 3 feb


Na de feestdagen is het misschien goed om te reinigen en te onderzoeken wat mag blijven en wat wel weg kan. Noem het een inspirerende reset. Een detox! Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Lichaam en geest hebben de kracht om van binnenuit te verjongen en te reinigen. We hoeven alleen maar ons leven zo in te richten dat het ondersteunend is en het soms een extra zetje te geven.

Je ontvangt deze middag een heerlijke detox yin yoga sessie om van vermoeidheid en traagheid naar vernieuwing en gezondheid te gaan. Dit is een middag waarin je veel inspiratie gaat opdoen over een gezonde eet- en levensstijl. Deze detox gaat veel verder dan het even minder eten, of bijvoorbeeld het drinken van groente sapjes. Geholpen door de kennis vanuit de yoga en de ayurveda, helpen we je op weg naar een fris hoofd en gezond lichaam. We maken gebruik van de pancha karma technieken en ochtend routines van de ayurveda, maar ook van pranayama en yin yoga. Detox van binnenuit en van buitenaf. Alles is direct toepasbaar thuis, waardoor je er ook in het voorjaar nog de vruchten van plukt. Geen voorjaarsmoeheid of snotterigheid voor jou dit voorjaar.

De workshop is voor iedereen geschikt. In het bijzonder voor mensen met spijsverteringsklachten, overgewicht, vermoeidheidsklachten, stress, een vol hoofd, of een ongeïnspireerd gevoel. Ben je toe aan een fijne middag voor jezelf en wil je er thuis mee verder kunnen, dan is deze middag echt iets voor jou! Yoga en ayurveda als leefstijl.

 

 

PRAKTISCHE INFO

Wie Gitty de Gier
Wanneer zondag 3 februari van 14.00 tot 17.00 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, Hilversum
Kosten  €35
Inschrijven bij Gitty via gittydegier@casema.nl
Betaling graag contant betalen bij aankomst

 

Belangstelling?

Neem contact op met Gitty via gittydegier@casema.nl. Je bent van harte welkom!

Workshop winter detox met yin yoga en ayurveda
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief