Workshops

Workshop restorative yoga & essentiële oliën

zondag 4 okt


Een middag voor jezelf, waarin je het weldadige en ontspannen effect van restorative yoga ervaart en kennis maakt met de wereld van essentiële oliën. Restorative yoga en aroma therapie zorgen voor een diepe ontspanning, waardoor de stress van het dagelijks leven van je af glijdt. Je zult heerlijk ontspannen naar huis gaan met een zelfgemaakt olie product en vol inspiratie. 

Wegens succes herhaald! Na de eerste workshop in februari komt er een vervolg van deze workshop van Cynthia en Hilde, twee ex-Terschellingers die de passie voor yoga en gezondheid graag met je delen. Terwijl de ene helft van de groep wordt verwend met restorative yoga van Cynthia, volgt de andere helft een workshop essentiële oliën van Hilde. Daarna wisselen we de groepen om


Workshop essentiële oliën

Hilde vertelt je wat essentiële oliën zijn, hoe je ze kunt gebruiken en hoe je ze in kunt zetten bij yoga of bij je thuis. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag. Je leert hoe je mbv de essentiële oliën van Young Living je eigen natuurlijke verzorgingsproducten zonder toevoegingen kunt maken. En je krijgt een handboek over essentiële oliën en recepten mee naar huis.


Restorative yoga

Restorative yoga wordt ook wel het tegengif tegen stress genoemd. In ons leven hebben we daar vaak te veel van, waardoor we constant 'aan' staan. Door middel van restorative = herstellende yoga kalmeren lichaam en geest. De workshop begint met een dynamische meditatie en daarna gaan we verder met restorative houdingen die je lang aanhoudt en waarin je totaal word ondersteund en omringt door yoga props, zoals bolsters, kussens, dekens en blokken. Door middel van zachte aanrakingen en geluid zul je wegzinken in een diepe ontspanning. Je hele zenuwstelsel komt tot rust, door de inkeer en verstilling en dat zorgt ervoor dat je spieren, weefsels en gewrichten 'juicy' worden. 


Wat neem je mee? 

  • neem je eigen yogamat en 2 dekens mee
  • als je dat hebt, neem je eigen meditatiekussen mee en andere props zoals een of meer zachte kussentjes, oogkussentje of yogablok(ken)
  • neem een of meer schone doeken of kussenslopen mee om over onze meditatiekussens of bolsters te leggen 
  • neem een flesje water mee.


Corona maatregelen

Kijk op onze pagina Live in Ananda voor de maatregelen tav corona.
 


PRAKTISCHE INFO

Wie Cynthia Schroo en Hilde Lambregts-Verduyn
Wanneer zondag 4 okt van 13.30 tot ± 16.30 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €38 
Inschrijven Bij Cynthia via: yogacynthia@hotmail.com
Betaling Na inschrijving ontvang je de betalingsinfo. Ivm het beperkte aantal plaatsen krijg je bij annulering tot een week vóór de workshop je geld terug en tot 2 dagen ervoor de helft. 

 

Belangstelling?

Neem contact op met Cynthia via: yogacynthia@hotmail.com Je bent van harte welkom!

Workshop restorative yoga & essentiële oliën
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief