Workshops

Workshop restorative yin yoga

zondag 23 aug en 20 sep


In deze lange restorative yoga workshop ga je heel diep ontspannen. Restorative yoga werkt heel goed tegen stress, ontspant het zenuwstelsel en is goed voor het immuunsysteem. Terwijl je je helemaal bewust bent, komen lichaam en geest tot rust in de verschillende poses. Deze staat is anders dan echte slaap omdat je in je slaap niet bewust bent en vaak ook behoorlijk actief!

Dit is een all level workshop, dus iedereen kan hieraan mee doen! Of je nu blessures hebt, zwanger bent of in een burn-out zit. Of misschien wil je gewoon even heerlijk genieten van de rust en meditatie. Deze les is puur om je te ontspannen! We beginnen met een korte introductie waarom iedereen restorative yoga nodig heeft en wat het doet. Daarna vervolgen we met een verrassende meditatie gevolgd door de poses. Milde stretches afgewisseld met restorative poses totaal ondersteund met props (yoga hulpmiddelen). Door middel van zachte begeleiding in de poses en geluid zul je steeds dieper ontspannen, verder in je meditatie komen en meer loslaten. Twee uur lang puur in het nu zijn en aandacht voor jezelf voelt goed! De workshop eindigt met een heerlijke diepe ontspanning waarbij jij ligt in savasana en Cynthia live muziek maakt op de handpan.


Wat neem je mee? 

  • neem je eigen yogamat en 2 dekens mee
  • als je dat hebt, neem je eigen meditatiekussen mee en andere props zoals een of meer zachte kussentjes, oogkussentje of yogablok(ken)
  • neem een of meer schone doeken of kussenslopen mee om over onze meditatiekussens of bolsters te leggen 
  • neem een flesje water mee.


Corona maatregelen

Kijk op onze pagina Live in Ananda voor de maatregelen tav corona.
 

Restorative Yoga is the antidote to stress!
Judih Hanson Lasater


PRAKTISCHE INFO

Wie Cynthia Schroo
Wanneer zondag 26 juli, 23 aug en 20 sep van 14.00 tot 16.30 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, Hilversum
Kosten leerlingen Ananda €25 per keer, €30 per keer
Inschrijven bij Cynthia via yogacynthia@hotmail.com
Betaling Na inschrijving ontvangen je de betalingsinfo. Ivm het beperkte aantal plaatsen krijg je bij annulering tot een week vóór de workshop je geld terug en tot 2 dagen ervoor de helft.

 

Belangstelling?

Neem contact op met Cynthia via yogacynthia@hotmail.com. Je bent van harte welkom!

Workshop restorative yin yoga
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief