Workshops

Workshop kristallen en restorative yoga

zondag 16 mei


Deze gecombineerde workshop is zowel educatief (workshop kristallen) als heerlijk ontspannen (restorative gedeelte). Restorative yoga werkt heel goed tegen stress, ontspant het zenuwstelsel en is goed voor het immuunsysteem. En in het informatieve deel over kristallen leer je hoe je kristallen kunt gebruiken om je eigen energie in balans te houden. Kortom een bijzondere workshop die je niet wilt missen!

Tijdens deze gecombineerde special gaan we in op het gebruik van kristallen in de yoga. De groep zal opgesplitst worden in 2 zalen. De ene groep gaat met Cynthia mee voor een ont-stressende en relaxte restorative yogales waarbij je je eigen kristallen kunt gebruiken. En de andere helft leert van Larisa alles over kristallen.

Restorative yoga werkt heel goed tegen stress, ontspant het zenuwstelsel en is goed voor het immuunsysteem. Terwijl je je helemaal bewust bent, komen lichaam en geest tot rust in de verschillende poses. Deze staat is anders dan echte slaap omdat je in je slaap niet bewust bent en vaak ook behoorlijk actief! In het informatieve deel van Larisa leer je hoe je kristallen kunt gebruiken om je eigen energie in balans te houden en hoe je jezelf kunt beschermen tegen elektromagnetische straling van bv. wifi, computers en mobieltjes. Wil je met een kristal mediteren en ervaren wat dat met je doet? In deze workshop krijg je handvatten aangereikt waardoor je direct zelf aan de slag kunt. Je krijgt 3 kristallen mee die heel goed bruikbaar zijn voor de yoga en je kunt er thuis gelijk mee aan de slag. 

Natuurlijke stenen en kristallen hebben elk een eigen, specifieke frequentie en werking, door de eigenschappen die bij die frequentie horen. Wij als mensen kunnen deze frequenties en eigenschappen gebruiken voor heling en welzijn. In deze workshop gaan we gezamenlijk onderzoeken wat kristallen voor ons kunnen betekenen. Kortom een bijzondere workshop die je niet wilt missen.


Wat neem je mee? 

  • neem je eigen yogamat en 2 dekens mee
  • als je dat hebt, neem je eigen meditatiekussen mee en andere props, zoals een of meer zachte kussentjes, oogkussentje of yogablok(ken)
  • neem een of meer schone doeken of kussenslopen mee om over onze meditatiekussens of bolsters te leggen 
  • neem een flesje water mee.


Corona maatregelen

Kijk op onze pagina Live in Ananda voor de maatregelen tav corona.
 

Restorative Yoga is the antidote to stress!
Judih Hanson Lasater


PRAKTISCHE INFO

Wie Cynthia Schroo en Larisa Jevsjoekova
Wanneer zondag 16 mei van 14.00 tot 17.00 uur (kan uitlopen)
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, Hilversum
Kosten €43 (incl. BTW en 3 kristallen)
Inschrijven bij Cynthia via yogacynthia@hotmail.com
Betaling Na inschrijving via de mail, krijg je een info mail en betalingsverzoek tot overmaken toegestuurd.
Workshop kristallen en restorative yoga
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief