Workshops

Workshop dru yoga - genieten en loslaten

zondag 10 juli


Heb je het gevoel dat je hoofd overloopt en dat je te druk bent? Heb je behoefte aan bewust bewegen en ontspanning? Dan is deze kalmerende workshop in deze uitbundige zomertijd voor jou. Geef jezelf toestemming om aandacht te geven aan jezelf, rust en ruimte!

Dru yoga is bij uitstek een yogavorm die met een combinatie van eeuwenoude technieken ruimte geeft, afstemming met het geheel realiseert en je eigen flow activeert. Deze workshop gaat je veel opleveren als je je openstelt voor de ervaring in het moment en verwachtingen loslaat. We zullen samen lachen en losschudden, minder in de vorm (yang) maar meer naar de flow (yin) zodat je met liefdevolle focus kunt gaan kijken naar wat je wilt creëren. Manifesteren gaat moeiteloos vanuit een rustpunt waarin zelfliefde centraal staat. Eerst jij en dan de rest!


Bewegen vanuit het hart

In deze dru yoga workshop verenig je mooi alle delen in jezelf, voor een gevoel van genieten en loslaten. Vrij van blokkades komen je lichaam, gedachten, gevoel en energie op één lijn en ontstaat er inzicht en inspiratie. Zomers is de energie naar buiten gericht en dat neemt je mee in de flow van uitbundigheid. Met deze workshop kom je in de vertraging en verstillen weer in contact met jezelf. Je kan even stilstaan bij hoe en wat je beweegt. 

Hoe zit het met jouw doelen en wensen? Is er een verlangen? Zo halverwege het jaar is het fijn om terug te kijken, te evalueren en intenties te herijken. Door de asana’s, sequenties, affirmaties, visualisaties en mudra’s kun je makkelijker in contact komen met je werkelijke Zelf. Vanuit het stille midden contact met je eigen wijsheid. 

Geef je nu op voor deze bevrijdende workshop en kom in contact met je eigen stralende licht. Vertrouw op jezelf en bekrachtig met ons je intenties voor het volgende halfjaar. Schrijf je in en bepaal zelf je donatie. Wij volgen het principe van Dana. Dana is een term uit het Boeddhisme en wordt vaak vertaald naar vrijgevigheid, vrijwillig geven of donatie. 


Door wie?

Dru yogadocent Annette Paulich (tante) en Dru yogadocent-in-opleiding Jeanine Paulich (nichtje) verzorgen samen deze sprankelende workshop. Wij hebben een passie voor het aanbieden van technieken voor een goede relatie met jezelf en daarvandaan met de wereld om je heen. 


PRAKTISCHE INFO

Wie Annette Paulich en Jeannine Paulich
Wanneer zondag 10 juli van 14.00 tot 16.30 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten Op basis van donatie: dana
Inschrijven Je kunt je evt. inschrijven bij Annette via annette@meerdanyoga.nl

 

Belangstelling?

Heel welkom bij deze workshop ‘Genieten en loslaten’ om met liefdevolle focus te gaan kijken naar hoe en wat je beweegt. Kijk voor verdere oriëntatie op: meerdanyoga.nl en/of neem contact op met Annette Je bent van harte welkom!

Workshop dru yoga - genieten en loslaten
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief