Workshops

Workshop de kracht van meditatie

zondag 17 mrt


Meditatie is een groot woord en is eigenlijk ook geen werkwoord. Het is meer een staat van 'zijn' die voortvloeit uit een geconcentreerd zitten. Elke dag even ‘stil’ zijn, verteren en opruimen wat je hebt mee gemaakt, is zo ongelooflijk heilzaam. Ik kan het echt iedereen aanraden, zeker in deze drukke tijden/maatschappij.

Maar hoe dan? Mag ik dan niet denken? Maakt het uit hoe lang? Ik wandel al, dat is toch ook meditatie? Moet ik persé stil zitten, want dat is niks voor mij? En waarom kijkt iedereen altijd zo serieus bij het woord meditatie? Je leert naar jezelf te kijken. Je leert jezelf kennen. Je leert alles wat je denkt juist minder serieus te nemen. Deze workshop is speciaal voor mensen die ergens wel voelen dat het ze goed zou kunnen doen, maar er nog veel vragen over hebben of die hun ervaring willen verdiepen. We gaan op een lichthartige manier kijken naar verschillende methodes, waardoor ook jij een vorm kunt vinden die je thuis kunt toepassen.

Ook gaan we samen kijken waarom meditatie zo nodig is voor een gevoel van rust en opgeruimdheid. Wat zijn samskara's en wat zijn jouw overtuigingen? En wat is sticky stuff? Bestaat er zoiets als mind control en hoe zit dat bij jou? We gaan er met elkaar een interessante, mooie middag van maken, waarbij het echte werk pas thuis gaat beginnen.

 

 

PRAKTISCHE INFO

Wie Gitty de Gier
Wanneer zondag 17 maart van 14.00 tot 17.00 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, Hilversum
Kosten  €35
Inschrijven bij Gitty via gittydegier@casema.nl
Betaling graag contant betalen bij aankomst

 

Belangstelling?

Neem contact op met Gitty via gittydegier@casema.nl. Je bent van harte welkom!

Workshop de kracht van meditatie
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief