Workshops

Selfcare saturday

zaterdag 25 nov


Een avond speciaal voor jou in het teken van selfcare. Je maakt vrijblijvend kennis met de verse verzorgingsproducten van Ringana. Dit Oostenrijkse familiebedrijf produceert al 27 jaar effectieve producten met enkel zuivere en werkzame stoffen. Het beste uit de natuur voor jouw lichaam. 

We beginnen de avond met een yogales van Marjolein. Daarna verplaatsen we ons naar de keuken waar we aan de lange tafel de verse verzorgingsproducten van Ringana gaan proberen. Dit doen we onder het genot van een hapje en een drankje. Lisanne is al een tijd partner van het merk Ringana en daar enorm gepassioneerd over. Ze heeft veel kennis over zowel de huid als de verzorgingsproducten van Ringana en ze kan je tijdens het proberen van producten alle info geven die je nodig hebt. 

Let wel: omdat alle producten vers zijn, hebben de producten een houdbaarheidsdatum. Lisanne en Marjolein hebben daarom geen voorraad. Je kunt deze middag dus niets kopen, maar wel heerlijk vrijblijvend smeren en daarna eventueel een bestelling doen. 


PRAKTISCHE INFO

Wie Marjolein Hekkers en Lisanne de Jong
Wanneer zaterdag 25 november van 19.00 tot 21.15 uur 
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €5 voor leerlingen van Ananda en €10 voor niet leerlingen. 
Inschrijven bij Marjolein via mhekkers@outlook.com of stuur je appje naar 06-22634893. 

 

Belangstelling?

Heb je belangstelling? Stuur dan een mailtje naar mhekkers@outlook.com of stuur je appje naar 0622634893. Heel graag tot 16 juli!

Selfcare saturday
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief