Workshops

Mom & kids yoga duo workshop

zondag 20 okt


Een fijne ontspannende yoga middag voor moeders en een leuke yogales en activiteit voor kinderen tussen de 5-8 jaar. Een bijzondere middag voor moeders om te ontspannen. En de kids mogen gewoon mee! Je hoeft dus geen opvang te regelen. Hoe tof is dat?

We zullen de middag gezamenlijk beginnen, en ook weer beëindigen in de woonkamer met een gezellig kopje thee en iets lekkers. Terwijl de moeders met Britta naar de bovenzaal gaan voor een extra lange ontspannende hatha en aroma yoga nidra les zal Debby in de benedenzaal de kinderen meenemen op yoga avontuur. Doen jullie mee?


Even voorstellen

Mijn naam is Debby Timmermans. Ik ben 42 jaar en vanaf mijn 16e werk ik af en aan in de kinderopvang en vanaf mijn 26e mocht ik zelf moeder worden van drie prachtige dochters. Vanaf de dag waarop ik moeder werd tot aan nu, ben ik altijd op zoek naar de balans tussen het ouderschap, werk en privé. Moeder zijn vind ik ook best een beroep. Je mag het leren, alleen is er geen handleiding hoe je het het beste kan doen. Want elk kind is uniek. En dat maakt het prachtig en ook uitdagend. Na de ouder & kind yoga opleiding mag ik nu binnen Partou kinderopvang in regio Leidschendam/Voorburg yoga/dansles geven aan peuters & kleuters.

Hallo, ik ben Britta Hall. Ik ben yogadocent bij Ananda en gespecialiseerd in hatha yoga, yoga nidra en aroma therapie. Ik begeleid je deze midddag graag naar een diepe staat van ontspanning. Tijdens de workshop gebruik ik de heerlijk geurende aroma mists op basis van 100% natuurlijke essentiële oliën van het door mijzelf opgerichte merk Balancea. Yoga voelt voor mij als 'thuiskomen'. Thuiskomen in m'n eigen lichaam en loslaten van al dat prestatie gedoe in de wereld. Gewoon te mogen zijn zoals ik ben. Open en eerlijk. Kom je mee op reis naar meer balans, ontspanning en rust?

Wij hopen jou en je prachtige kind te mogen ontmoeten op deze middag en dat jullie vol energie, acceptatie en inspiratie weer naar huis gaan.


PRAKTISCHE INFO

Wie Britta Hall en Debby Timmermans
Wanneer zondag 20 oktober van 14.00 tot 16.30 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €57 voor moeder en kind.
Wil je een tweede kind meenemen? Overleg dan even met Britta. 
Max aantal deelnemers is 10 moeders en 10 kinderen.
Inschrijven bij Britta via info@balancea.earth of 06-36221165.
Graag horen we van je wat de leeftijd is van je kind.
Betaling na inschrijving ontvang je de betalingsgegevens.

 

Belangstelling?

Kijk voor meer info op Balancea.earth en neem contact op met Britta via info@balancea.earth Je bent van harte welkom!

Mom & kids yoga duo workshop
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief