Workshops

Mega Mantra concert

vrijdag 12 april


Mega mantra is een ervaring die je niet snel zult vergeten! Kom op vrijdag 12 april naar Ananda en laat je meenemen en in vervoering brengen door de soms opzwepende en dan weer verstilde muziek en zing mee, luister naar de instrumentale stukken en verhalen en doe mee met de korte geleide meditaties. Deze avond wordt begeleid door 5 ervaren musici van dru yoga en sound. 

Door de snelheid van je leven ben je soms wat minder in verbinding met jezelf. Je hoofd zit vol gedachten, waardoor je niet kan genieten van het moment. Het zingen van mantra's kan je enorm helpen de verbinding met jezelf te herstellen. 'Man' betekent denken en 'tra' betekent bevrijding. Dat is in het kort de essentie van mantra zingen: het bevrijdt je van het denken waardoor je uitkomt in je hart en in het nu. Het verbindt je niet alleen met jezelf, maar ook met de mensen om je heen en daarmee is het een krachtige manier om positieve energie te bundelen.

Mantra’s komen in verschillende talen en tradities voor en kun je zien als krachtige affirmaties waarbij je specifieke kwaliteiten in jezelf versterkt. ‘Om Namo Bhagavate Vasudevaya’ kun je bijvoorbeeld vertalen met 'vol respect groet ik het meest stralende in mijzelf'. Hoe meer zielen, hoe meer klank. Hoe meer klank, hoe meer vreugde en positieve vibraties de wereld in kunnen gaan. Je hoeft niet te kunnen zingen, je doet mee op je eigen wijze en alleen luisteren mag ook. Iedereen is dus van harte welkom!

 

 

PRAKTISCHE INFO

Wie Bertram, Jolanda, Michiel, Raymond en Tom van dru yoga en sound
Wanneer vrijdag 12 april 2019 van 19.00 tot 21.00 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €18,50 bij opgave via druyoga.nl en €21,50 contant bij binnnenkomst. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de World Peace Flame Foundation
Inschrijven via druyoga.nl of kom gewoon langs op de avond zelf

 

Belangstelling?

Geef je van tevoren op via druyoga.nl of kom gewoon langs op de avond zelf. Je bent van harte welkom!

Mega Mantra concert
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief