Workshops

Introductie workshop yoga & ayurveda

zondag 21 april


Wil jij ook van yoga meer een manier van leven maken? Wil je yoga meer intrigeren in je leven en sta je daarnaast open voor de invloeden van ayurveda? Kom dan naar deze workshop van Gitty, en leer meer over het creëren van een persoonlijke yoga beoefening en leefstijl. 

Ayurveda en yoga zijn zusterwetenschappen. Ayur betekent 'leven' en veda betekent 'weten'. Ayurveda betekent dus eigenlijk de wetenschap van het leven. Samen met het pad van yoga geeft het ons inzicht in hoe we zo kunnen leven dat we gezond en gelukkig zijn. In deze workshop leer je hoe je zelf een ochtend ritueel op kunt bouwen die jouw persoonlijke constitutie ondersteunt. Met constitutie bedoelen we, jouw ware natuur. We gaan in op de kriyas, pranayama, meditatie en asana's, maar je leert ook met andere ogen te kijken naar je persoonlijk dieet en leefstijl. Je gaat naar huis met een hand-out om alles nog eens rustig na te lezen.

Deze workshop is een eerste introductie. De workshop is informatief, persoonlijk, maar zal zeker ook praktisch zijn. Je kan er direct mee aan de slag. In oktober zal er een meer uitgebreide workshop zijn van twee middagen, waarbij we meer de diepte in gaan en er meer tijd is om te oefenen. Beide workshops zijn naast elkaar te volgen. 

 

PRAKTISCHE INFO

Wie Gitty de Gier
Wanneer zondag 21 april van 14.00 tot 17.00 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, Hilversum
Kosten  €35
Inschrijven bij Gitty via gittydegier@casema.nl
Betaling graag contant betalen bij aankomst

 

Belangstelling?

Neem contact op met Gitty via gittydegier@casema.nl. Je bent van harte welkom!

Introductie workshop yoga & ayurveda
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief