Workshops

Inspiratiemiddag yin yoga & de zomer

zondag 9 juli


Hoe beleven wij de zomer? Hoe keken de Taoïstische meesters naar de zomer? Kunnen wij ons daardoor laten inspireren? Hun visie op vitaliteit en de seizoenen, en de daarbij bijpassende elementen- en meridianenleer? 

De zomer is het seizoen van het vuur element: volop energieke beweging, naar buiten toe gericht, geregeerd door de Tao van verlenging en voltooiing, en is het thema van deze inspiratie middag. Een fijne middag voor jezelf, met filosofische verdieping, Taoïstische meditatie en natuurlijk weer een extra lange Yin-Yoga serie, in dit geval met speciale aandacht voor het meridianen-paar hart/dunne darm. Een middag ook over het hart en haar verschillende dimensies: fysiek, mentaal en emotioneel en het belang ervan voor onze overall vitaliteit.
 


Wil je meer weten over de visie van de Taoïsten op de zomer en wat dit seizoen ook met ons, mensen, doet? En ben je geïnteresseerd in adviezen, op basis van de Taoistische filosofie, t.a.v je levensstijl en voeding in dit seizoen? Dan is deze inspiratie middag absoluut voor jou! En natuurlijk hou je van een lange yin-yoga sessie.


PRAKTISCHE INFO

Wie Annemieke van Noort
Wanneer zondag 9 juli van 13.30 tot 18.00 uur 
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €65
Inschrijven bij Annemieke via info@sahayoga.nl. Na inschrijving ontvang je de betalingsgegevens.

 

Belangstelling?

Neem contact op met Annemieke via info@sahayoga.nl Je bent van harte welkom!. 

Inspiratiemiddag yin yoga & de zomer
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief