Workshops

Healing harp concert & restorative yoga Kerstspecial

vrijdag 16 dec


In de donkere dagen voor Kerst organiseren Danielle & Femke een avond vól licht! Kom ontspannen met zachte, herstellende en zenuw-kalmerende houdingen en laat je ondertussen raken door de hemelse klanken van de harp, zang en andere instrumenten. Een avond die je niet snel zal vergeten...


Invulling avond

Je wordt tussen 19.00 en 19.15 ontvangen met thee & lekkers in de verbouwde kerk van Ananda Yoga. Daarna zal Daniëlle je twee uur lang met haar harp, zang en andere instrumenten meenemen, terwijl Femke je begeleidt in zachte, diep ontspannende restorative yogahoudingen. Restorative yoga werkt heel goed tegen stress, ontspant het zenuwstelsel en is goed voor het immuunsysteem. Het is de ultieme vorm van ontspannen en tot rust komen.

Deze combinatie van harp, zang en yoga werkt door op alle niveaus van ons menselijk lichaam: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en het wordt ervaren als pure bliss!
 


 

Daniëlle Uriël is harpiste en zangeres. Ze speelt en zingt intuïtieve muziek, sacred songs en mantra’s. Zij gebruikt haar muziek om het hart te openen, de geest te verstillen en het lijf te ontspannen.

Femke Krabben is heartfelt spreker, coach en yin & restorative yogadocente. Ze is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Bezieling, belichaming en flow kenmerken haar lessen.

Laat de zuivere trillingen van de harp elke cel raken. Je laat als vanzelf los wat je niet meer dient. Laat je lichaam zachtjes bewegen, ontspannen en kom tot diepe rust. Word gevuld en vervuld in een bad van licht & liefde. Je bent zó welkom!


PRAKTISCHE INFO

Wie Daniëlle Uriël en Femke Krabben
Wanneer vrijdag 16 december van 19.00 tot 22.00 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €60
Inschrijven koop je kaartje hier

 

Belangstelling?

Kijk hier voor meer informatie over Daniëlle en/of luister naar haar muziek. Zie hier meer info over Femke. Heb je vragen? Neem contact op met Femke via contact@femkekrabben.nl Je bent van harte welkom!

 

Healing harp concert & restorative yoga Kerstspecial
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief