Workshops

Healing harp concert en yoga retreat middag

zo 18 sep


Nadat de eerste editie met veel enthousiasme is ontvangen, slaan harpiste en zangeres Daniëlle Uriël & Femke Krabben opnieuw de harten ineen. Op 18 september geven zij samen wederom een helende, zielsvoedende en magische middag met live harp muziek, zang en zachte restorative yoga.

Laat de zuivere trillingen van de harp elke cel raken. Je laat als vanzelf los wat je niet meer dient. Laat je lichaam zachtjes bewegen, ontspannen en kom tot diepe rust. Wordt gevuld en vervuld in een bad van licht en liefde.


Invulling middag

Je wordt ontvangen met thee & lekkers. Daarna zal Daniëlle je twee uur lang met haar harp, zang en met andere instrumenten meenemen in een veld van helende frequenties, terwijl Femke je begeleidt in zachte, restorative houdingen (toegankelijk voor iedereen). Na afloop is er tijd om te landen. De combinatie van harp, zang en yoga werkt door op alle niveaus van ons menselijk lichaam: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel (energetisch) en wordt ervaren als pure magie!

Daniëlle Uriël is harpiste en zangeres. Ze speelt en zingt intuïtieve muziek, sacred songs en mantra’s. Zij gebruikt haar muziek om het hart te openen, de geest te verstillen en het lijf te ontspannen.

Femke Krabben is heartfelt spreker, energetisch coach en yoga docente. Zij inspireert anderen om hun hart te volgen, meer te leven vanuit intuïtie, eigen flow en vanuit eigen-wijsheid. 


PRAKTISCHE INFO

Wie Daniëlle Uriël en Femke Krabben
Wanneer zondag 18 september van 14.00 tot 17.00 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €55
Inschrijven koop je kaartje hier

 

Belangstelling?

Kijk hier voor meer informatie over Daniëlle en/of luister naar haar muziek. Zie hier meer info over Femke. Heb je vragen? Neem contact op met Femke via contact@femkekrabben.nl Je bent van harte welkom!

Healing harp concert en yoga retreat middag
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief