Workshops

Bezieling van dierbaar textiel

zondag 12 & 19 of 26 nov


Heb je in de huiskamer van Ananda Yoga de meditatiekussens van The happy goddess in you gezien? En heb je dierbare stoffen thuis die je graag een nieuw leven wil geven? Wil je een persoonlijk meditatiekussen of ander voorwerp (laten) maken van voor jou waardevolle stoffen met een herinnering? Zodat je je dierbare herinnering aan iets of iemand levend houdt? Dan is deze workshop in twee delen misschien iets voor jou. 

Elke lap stof, elk stukje textiel heeft een verhaal wat gehoord mag worden. In vele kasten liggen de prachtigste stoffen. Stoffen met een herinnering en een verhaal. Ze vertegenwoordigen een bijzondere waarde en je wilt er geen afstand van doen. Deze workshop is een unieke creatieve kans om jouw dierbare stof(fen) te integreren en transformeren tot een bezield kussen of ander voorwerp. 

Deel 1 bij Ananda Yoga

Op zondag 12 november openen we een rituele cirkel in de grote zaal bij Ananda Yoga. Je neemt je persoonlijke dierbare stof(fen) mee en vertelt je verhaal. In de energie van de kring deel je je herinneringen, eer je de mensen om je heen en bekrachtig je je diepste waarden. Je komt tot persoonlijke intenties voor de toekomst. Door je op deze wijze te verbinden met je stoffen bezegel je een nieuwe fase in je leven. Je gaat van emotie naar wijsheid.


Deel 2 in het textielatelier van The happy goddess in you

In dit deel van de workshop ga je op reis naar het textiel atelier van Alina in Alkmaar en stel je je eigen persoonlijke kussen samen. Je kunt in het knusse atelier naar hartelust kiezen uit vele dierbare stoffen en vintage textiel en zo je eigen kleuren combinaties maken. Alina begeleidt je hierin vanuit haar jarenlange ervaring bij het maken van meditatiekussens van dierbaar textiel. Dit is een individuele sessie waarin Alina echt alle tijd neemt om samen met jou het ontwerp voor je persoonlijke kussen te laten ontstaan.
 


Wat krijg je? 

 • Erkende textielbegeleiding door Alina, de oprichtster van The happy goddess in you.
 • Je leert over het gebruik van kleuren, stoffen en biezen. 
 • Een persoonlijke meditatiekussen, door jou zelf ontworpen en geknipt en door Alina vakkundig in elkaar gezet in de weken na de workshop.
 • Tijdens het naai-proces word je op hoogte gehouden via foto's en Whatsapp.
 • Het kussen wordt gevuld met boekweitdoppen. 
 • Aanvullend stoffen gebruik uit het textielatelier.
   


Reviews

 • Allereerst begint het al met de persoonlijke voorpret. Ik ben de zolder op gegaan, op zoek naar voorwerpen en stoffen met een emotionele waarde of bepaalde gedachten. Een super leuke trip down memory lane met als resultaat: een verzameling positieve herinneringen.
 • Tijdens het gesprek kwam naar voren wat mij heeft gemaakt tot de persoon die ik nu ben en wat mij gelukkig maakt.
 • Nadat de intentie en het gevoel van het meditatiekussen duidelijk is, wordt het tijd voor het samenstellen van het ontwerp. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de meegebrachte attributen en stalen. In het knusse atelier gaan we daarnaast op zoek naar andere stoffen die daarbij passen en die een positief gevoel opwekken. Alles komt centraal op de tafel te liggen. Het is heel bijzonder om te ervaren hoe deze stapel van georganiseerde chaos verandert in een prachtige kleursamenstelling die de intentie en het gevoel perfect vertegenwoordigt.
 • Alina heeft van deze samenstelling een prachtig meditatiekussen gecreëert, voorzien van al mijn wensen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor deze mooie ervaring.
 • Tijdens het mediteren op mijn unieke kussen draag ik voortaan het positieve gevoel van alle fijne herinneringen bij me, waarvan de creatie van dit kussen er nu óók een is.
 • Alina weet een hele prettige sfeer te creëren waarbij je al snel het gevoel krijgt dat je alles met haar kunt delen.

 

PRAKTISCHE INFO

Wie Alina Smit van The happy goddess in you
Wanneer Deel 1: zondag 12 november van 14.00 tot 16.00 uur 
Deel 2: zondag 19 of 26 november indivuele sessie 1 tot 1,5 uur p.p. 
Waar Deel 1: Ananda Yoga, Boomberglaan 18, Hilversum
Deel 2: The happy goddess in you textielatelier, de ondernemerstuin, Berenkoog 35, unit 1.15, Alkmaar
Kosten €189 voor beide delen, inclusief handgemaakt meditatiekussen
Inschrijven bij Alina via info@thehappygoddessinyou.nl en/of 06-53684451
Betaling na inschrijving ontvang je de betalingsgegevens

 

Cadeau of maatwerk

Deze workshop kun je ook cadeau doen aan een dierbare vriend, vriendin, partner, zus, broer of collega. Ook bestaat de mogelijkheid om deze workshop aan een groep te geven op andere dagen. Heb je wensen of ideeën hierover? Neem gerust contact op met Alina


Belangstelling?

Kijk voor inspiratie en meer info op: www.thehappygoddessinyou.nl, Facebook: Alina Smit. Op Insta: the_happy_goddess_in_you_ post Alina elke week de avontuurlijke belevenissen uit haar textielatelier. Wil je deelnemen? Reserveer een plek voor deze unieke grensverleggende workshop waarin jij je dieper verbindt met de betekenis van jouw textiel via info@thehappygoddessinyou.nl en/of 06-53684451. Je bent van harte welkom!

Bezieling van dierbaar textiel
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief