Workshops

Ayurveda summer workshop

zondag 16 juni 2024

Een speelse, zomerse workshop die meebeweegt met de energie van de zomer. Met Ayurvedische voedings- en leefstijladviezen, passend bij de zomer en bij wie jij bent. Leer hoe je koel en happy van de zomer kunt genieten.

Een fijne middag met afwisseling van beweging, theorie, ervaren, doen en stilte. We maken samen een verkoelend Ayurvedisch drankje en sluiten af met een ontspannende yoga nidra, zodat je vol nieuwe inzichten en ontspannen naar huis zult gaan.


Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een oosterse filosofie en holistische geneeswijze die duizenden jaren oud is. Ayurveda betekent kennis van het leven. Ayurveda leert ons dat een goede spijsvertering de basis is voor een gezond en evenwichtig leven. Door bewustwording hiervan en aanpassingen van je voeding en leefstijl kun je zowel lichamelijke als geestelijke onbalans en ziektes voorkomen en de kwaliteit van je leven verbeteren. Ayurveda wordt wel de zuster wetenschap van de yoga genoemd en kan een waardevolle aanvulling vormen op je yoga beoefening.


Serie workshops Ayurveda & the seasons

Wil je leren leven in balans met de seizoenen, zowel fysiek als mentaal? Dan is de serie workshops Ayurveda & the Seasons misschien wat voor jou. De verschillende seizoenen, met elk een eigen energie, beinvloeden onze spijsvertering en hebben invloed op onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid. In elke workshop leer je wat de kenmerken zijn van het seizoen en wat je zelf praktisch kunt doen om je gezondheid en welzijn te bevorderen.

De workshops zijn als serie of los te volgen. Je kunt op elk gewenst moment instromen. Schrijf je in en doe mee! PRAKTISCHE INFO

Wie Britta Hall
Wanneer zondag 16 juni 2024 van 14.00 tot 17.00 uur - zomer workshop
zondag 29 september 2024 van 14.00 tot 17.00 uur - herfst workshop
zondag 17 december 2023 van 14.00 tot 17.00 uur - winter workshop
zondag 17 maart 2024 van 14.00 tot 17.00 uur - lente workshop
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €57 per workshop (of als serie van vier €197)
Inschrijven bij Britta via info@balancea.earth 
Betaling na inschrijving ontvang je de betalingsgegevens

 

Belangstelling?

Kijk voor meer info op Balancea.earth en neem contact op met Britta via info@balancea.earth Je bent van harte welkom!

Ayurveda summer workshop
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief