Workshops

Ayurveda spring cleanse workshop

zondag 17 mrt 2024


Voel je je vaak zwaar of down na de winter? Heb je last van voorjaarsmoeheid en weinig energie? De overgang van de winter naar de lente brengt vaak bovenstaande klachten met zich mee. Maar dat hoeft niet zo te zijn, je kunt er iets aan doen!

In de Ayurveda worden de overgangen van de seizoenen gezien als een belangrijk moment, omdat de energie verandert. De overgang van de winter naar de lente is bij uitstek geschikt voor een grondige schoonmaak. Je kent het wel van de voorjaars schoonmaak in je huis en hoe goed dat doet. En niets is minder waar voor je eigen lijf en geest. Leer hoe je door een milde Ayurvedische cleanse (detox waarbij je geen honger zult lijden!) je lichaam en geest bevrijdt van de zware winter energie, om schoon en licht de lente in te gaan.


Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een oosterse filosofie die duizenden jaren oud is. Ayurveda betekent kennis of wetenschap van het leven. Ayur = leven en Veda = kennis. Ayurveda wordt wel de zuster wetenschap van de yoga genoemd en kan een waardevolle aanvulling vormen op je yoga beoefening. Ayurveda leert ons dat een goede spijsvertering de basis is voor een gezond en evenwichtig leven en ziektes kan voorkomen. Door bewustwording hiervan en aanpassingen aan je voeding en leefstijl kun je zowel lichamelijke als geestelijke onbalans voorkomen en de kwaliteit van je leven verbeteren.


Serie workshops Ayurveda & the seasons

Wil je leren leven in balans met de seizoenen, zowel fysiek als mentaal? Dan is de serie workshops Ayurveda & the Seasons misschien wat voor jou. De verschillende seizoenen, met elk een eigen energie, beinvloeden onze spijsvertering en hebben invloed op onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid. In elke workshop leer je wat de kenmerken zijn van het seizoen en wat je zelf praktisch kunt doen om je gezondheid en welzijn te bevorderen.

De workshops zijn als serie of los te volgen. Je kunt op elk gewenst moment instromen.  

Schrijf je in en doe mee! Inclusief mediatie, pranayama, handout en afsluitende yoga nidra, zodat je vol nieuwe inzichten en ontspannen naar huis zult gaan. 


PRAKTISCHE INFO

Wie Britta Hall
Wanneer zondag 17 maart 2024 van 14.00 tot 17.00 uur - lente workshop
zondag 2 juli 2023 van 14.00 tot 17.00 uur - zomer workshop
zondag 1 oktober 2023 van 14.00 tot 17.00 uur - herfst workshop
zondag 17 december 2023 van 14.00 tot 17.00 uur - winter workshop
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €57 per workshop (of als serie van vier €197)
Inschrijven bij Britta via info@balancea.earth
Betaling na inschrijving ontvang je de betalingsgegevens

 

Belangstelling?

Kijk voor meer info op Balancea.earth en neem contact op met Britta via balanceaselfcare@gmail.com Je bent van harte welkom!

Ayurveda spring cleanse workshop
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief