Retraites

Zomer stilte weekend retraite

8–10 juli 2022


Geniet van een heerlijk yoga en meditatie weekend in stilte, rust en ruimte. We verblijven in een mooie gerestaureerde boerderij (‘de Hof’) gelegen in de prachtige natuur van de Achterhoek. Verdiep je yoga & meditatie, versterk je mindfulness en kom weer in contact met de natuur. Hoor in de stilte het vriendelijke ruisen van de populieren.

Al eeuwenlang hebben de verschillende wijsheid tradities de waarde van retraite erkend. Tijd in retraite doorbrengen geeft ons de mogelijkheid om even uit de complexiteit van het leven van alledag te stappen en diep te kunnen luisteren naar lichaam, hart en geest. Dit weekend biedt je de ruimte en praktische begeleiding om dat te kunnen doen. Door yoga en mindfulness meditatie te beoefenen, te wandelen in de natuur en ook te rusten, in de vruchtbare atmosfeer van stilte.

Onze geliefde kok Els (www.madebyels.nl) zal weer heerlijke vegetarische gerechten en baksels voor ons maken, die het proces van reiniging ondersteunen. Lekker en gezond! De zomer is het seizoen van voltooiing. Datgene dat gezaaid is in de winter, gegroeid is in de lente, kan tot voltooiing komen in de zomer. Het seizoen van licht en lange dagen. Het seizoen van genieten van alles dat in bloei staat. Waar kun jij van genieten? Waar maakt jouw hart een sprongetje van? Een paar stille dagen waarin we kunnen genieten van buiten zijn, buiten beoefenen, in contact met de natuur in al haar uitbundigheid en kracht.

Bereid je voor op een mooi weekend in stilte waarin je tijd neemt voor jezelf, en tot rust kunt komen in de warmte van de zon. Je ontwikkelt weer nieuwe inzichten en gaat een beetje als een ander mens weer terug naar huis. Er is zorgvuldige begeleiding in de meditatie- en yogabeoefening en daarom is dit weekend geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars.

 


Hof van Kairos

We verblijven op deze mooie Hof, een prachtige retraiteplek in de natuur van de Achterhoek, waar je kunt verstillen, je wezenlijk ontspannen en jezelf hervinden. De Hof van Kairos ligt in een prachtig oud landschap, het coulisselandschap van Winterswijk. Door de afwisseling in beplanting en bebouwing heeft dit het intieme en omhullende karakter van een toneel met coulissen. Het past perfect bij de beschutte en welkome plek die de Hof van Kairos is.


PRAKTISCHE INFO

Wie Annemieke van Noort
Wanneer vrijdag 8 juli 2022 (vanaf 16.00 uur)  t/m zondag 10 juli 2022 (afsluiting na de lunch)
Voor wie Dit weekend is geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars
Waar Hof van Kairos, Winterswijk
Kosten inclusief 2 overnachtingen, 6 maaltijden, koffie/thee, en alle yoga- en meditatie sessies: € 495 voor een 1-pers. kamer
Groepsgrootte max.12 deelnemers
Inschrijven bij Annemieke via: info@sahayoga.nl

 

Belangstelling?

Neem contact op met Annemieke  via  info@sahayoga.nl. Je bent van harte welkom!                           

Zomer stilte weekend retraite
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief